דרוש מידע ספרים שהם חובה בכל בית

מצב
הנושא נעול.

גרפיT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שתי ספרי מוסר האחד מוסר כבד והשני קליל מתוק ומלא חן יהודי את שתיהם יצא לי לקרוא בשנים האחרונות באלול...
האחד איסתרק של מיה קינן, לא יודעת אם יש עניין להרחיב, אליגוריה מדהימה שמבהירה לנו מהי מלחמת היצר.
השני- לא לצחוק, מבצע אלול של מאיר ברעם נכון זה מיועד לילדים ונוער, אבל הייתי חייבת להרגיש שוב את האמת המתוקה שמועברת בין השורות.

יש לי בלב פינה חמה מאד לכל הסדרה עליה גדלתי ואני ממליצה בחום לכל הורה שמעוניין להעניק לילדיו חויית קריאה מרתקת מעשירה ומלאת ערכים להשיג את הסדרה הנ"ל.
יצא לאור בהוצאה חדשה, מאירת עיניים. וכן הספר השליחות הגורלית נדפס כספר קומיקס.

(ספרי מתח מלאי תחכום וחכמה יהודית בספרים- השליחות הגורלית, האוצר הספרדי והפרנס,
ספרים מרתקים ומעשירים על קורות יהודי ירושלים בתקופת היונים והרומאים- אבן המזבח ועיר מלוכה. יצירות מדהימות וממחישות על תקופה קדומה ופחות מוכרת עד לפרטים הקטנים המובאים שם.
ולילדים יש את 3 ספרי לייבלאך (כשנכנסים אומרים שלום...) מתוק מלא ערכים ומעשי קונדס שנובעים מלב טוב במיוחד- מבצע אלול, עלילה בכפר, שעון הקסמים)

מקווה שלא הארכתי מדי ביקשתם הסבר למה...

מתכנתת!!

משתמש פעיל
הספרים של רותי קפלר ודבורי רנד
הספרים של חני וינרוט - מלא עוצמה!!
הספרים של הרב להמן למבוגרים והמעובדים לילדים.
2 סיכות בטחון
הספרים הנוגעים ללב של רותי טננולד
ואוהל הדוד תום!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה