איזה אחת..
משתמש חדש
אני יודע את הבסיס אם יש ספרים שמקדמים יותר אשמח לדעת
הבסיס זה הגדרה מאוד מאוד רחבה...אני יודע את הבסיס אם יש ספרים שמקדמים יותר אשמח לדעת
כן לקרוא מספרים צבעים חיות מילות קישור יודע לא הכל ועוד מילים בסיסיות לא הכל רוצה לשפר עוד ויש עוד הרבההבסיס זה הגדרה מאוד מאוד רחבה...
אתה יודע לקרוא?
את כל 12 הזמנים, על 3 צורותיהם?
אתה יכול לנהל שיחה בסיסית במכולת? או לכוון נהג להגיע ליעד?
אז ברמה שלךכן לקרוא מספרים צבעים חיות מילות קישור יודע לא הכל ועוד מילים בסיסיות לא הכל רוצה לשפר עוד ויש עוד הרבה
אני עדיין לא יודע ברמה כזאות אני עדיין צריך לפתח אוצר מיליםאז ברמה שלך
א. להמשיך לקרוא ספרים ומאמרים ברמה שלך, תוכן שמעניין אותך (חדשות באתר באנגלית, ספרי ילדים, ויקיפדיה)
ב. להקשיב להרצאות בתחומים שמעניינים אותך, כאלה שמדברים ברור, החל משיעורי תורה (למשל ר' אשר וייס), ולהבדיל הרצאות TED
אם יש לך גישה לאתר אשכולות זה מצוייןאני עדיין לא יודע ברמה כזאות אני עדיין צריך לפתח אוצר מילים
ואוו תודה רבה רבה, אתר מצויין!!אם יש לך גישה לאתר אשכולות זה מצויין
ולגבי אוצר מילים חייבים ללמוד מילים עם הקשר, ולכן שינון דיאלוגים או שיחונים זו הדרך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: