הם מתקשריםאיך יודעים שההזמנה מאור החיים נקלטה?
צריך לקבל מהם מייל חזרה?
הם מתקשריםאיך יודעים שההזמנה מאור החיים נקלטה?
צריך לקבל מהם מייל חזרה?
אני מבינה שעשית מהם הזמנה?הם מתקשרים
סיפורים מהחיים על תפילות שנענו בגלוי.60 שיחות מחפשת כריכה אחורית להבין קצת מה הולך שם,
אני מבינה שעשית מהם הזמנה?
אני רוצה לעשות, ומההוראות שלהם, לא היה מובן, את הטופס שאני ממלאה, לשלוח להם בחזרה למייל שפירסמו?
תוך כמה זמן חזרו אלייך?
לאא הסתבכתי עם תופס הזמנה,אני מבינה שעשית מהם הזמנה?
אני רוצה לעשות, ומההוראות שלהם, לא היה מובן, את הטופס שאני ממלאה, לשלוח להם בחזרה למייל שפירסמו?
תוך כמה זמן חזרו אלייך?
מסכימה עם כל מילה!!!יש לי המלצה על ספר קריאה נפלא, לא חדש בכלל. שמו 'דבש וחלב', מאת רחל דובין.
סיפורים סיפורים, כל אחד מהם בן מספר פרקים, כתובים בעט אמן, ולא במליצה.
קניתי אותו במחיר מצחיק, לפני תקופה - משהו כמו 15 שקל, ולטעמי הוא עולה על ספרים רבים שנמכרים במחירי תחילת עונה.
פעמוני רוח- חלק ב' למוביילים השותקים |
|
פעמוני רוח מאת פנינה פקשר מנגינת המשך קסומה ל'מוביילים השותקים' ספר עב כרס שיעניק לכם חוויה תעסוקה, משמעות ועוצמה לימים הלא קלים האלה יפתח לכם חלונות עם נופים מרתקים, בימי סגר ויהיה ידיד אמת למי שנאלץ להיות בבידוד.... ניתן להשיג בשירות המשלוחים עד הבית של רשת 'אור החיים' 1800-350036 לצפיה בכל הספרים שבמלאי ולקריאת חומרים ומאמרים לחצו כאן |
תודה על העדכון!!!
פעמוני רוח- חלק ב' למוביילים השותקים
פעמוני רוח מאת פנינה פקשר
מנגינת המשך קסומה ל'מוביילים השותקים'
ספר עב כרס שיעניק לכם חוויה
תעסוקה, משמעות ועוצמה
לימים הלא קלים האלה
יפתח לכם חלונות עם נופים מרתקים, בימי סגר
ויהיה ידיד אמת למי שנאלץ להיות בבידוד....
ניתן להשיג בשירות המשלוחים עד הבית של רשת 'אור החיים'
1800-350036
לצפיה בכל הספרים שבמלאי ולקריאת חומרים ומאמרים לחצו כאן
הנה לינק לאתר של יפה נוף:מאיפה אפשר להזמין את שומרת השערים? ואיך משלמים ביפה נוף, באתר אין מקום לפרטי אשראי?
איזה ספר????? חייבת לדעת דחוף!!!!!הספר החדש של קינן זה ספורים ספורים?
איזה ספר????? חייבת לדעת דחוף!!!!!
לידיעת הציבור
הספר "אשא עייני" של ליבי קליין הגיע ליפה נוף
אשא עיני - ספר מרתק ונוגע, על החיים עצמם, של הסופרת ליבי קליין.
אומרים שהחיים הם לא שחור או לבן. ושגם אנשים הם לא. אבל מה אם זה נראה שהם כן? אשא עיני של ליבי קליין - ספר נוגע. רגיש. סוחף על אנשים אמת ומה שבינהם.yefe.co.il
כמה עמודים הספר מישהו יודע?יש למישהו אפשרות להעלות תמונה של אחורי הספר אשא עיני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: