לא קראתי... תחפשי את המילים עולם חירש באתר אם אני לא טועה היו על זה משובים וביקורות וזה ספר המשך לספר עולם נכה מזווית שונה..עולם חירש מדומיין גם?
[שוב לא קראתי, זה דברים שראיתי שכתבו פה]
לא קראתי... תחפשי את המילים עולם חירש באתר אם אני לא טועה היו על זה משובים וביקורות וזה ספר המשך לספר עולם נכה מזווית שונה..עולם חירש מדומיין גם?
סלמנדרה זו סוג אלגוריה.סלמנדרה- על איזה אש מיוחדת שמצילה משריפה והיה חד שניסה להשיג אותה ומישו כל הזמן עצר אותו ספר ממש יפה כאילו אי אפשר לעצור באמצע אבל מדומייןןןןןןן!!!!!!!!
עכשיו במבצע באור החיים ב25 ש"חסלמנדרה
על מה זה מדבר מתח/דרמה/?
עולם חירש
על מה הנושא מתח/רגש/?
אשמח לשמוע
א. עולם חירש קדם לעונה נכהלא קראתי... תחפשי את המילים עולם חירש באתר אם אני לא טועה היו על זה משובים וביקורות וזה ספר המשך לספר עולם נכה מזווית שונה..
[שוב לא קראתי, זה דברים שראיתי שכתבו פה]
את עוברת על כל הספרים שבמבצע אצל אור החיים.....מ קינן
"אחד מאלף" איך זה?
עתידני. עוד מאה שנה.מ קינן
"אחד מאלף" איך זה?
עתידני. עוד מאה שנה.
מותח מאד ועמוק.
אחד הספרים הטובים של מיה קינן.
כן.זה אחד הסיפורים שהתפרסמו בהמשכים בקטיפה?
כןזה אחד הסיפורים שהתפרסמו בהמשכים בקטיפה?
אין להם אתר,אפשר קישור לאתר של אור החיים אני לא מוצא אותו...
סלמנדרה ספר שלמות!!!!!סלמנדרה
על מה זה מדבר מתח/דרמה/?
עולם חירש
על מה הנושא מתח/רגש/?
אשמח לשמוע
מה הכיוון שלו?סלמנדרה ספר שלמות!!!!!
אני חושבת שהוא בגדר חובת קריאה לכל אחד מאיתנו!!!
מומלץ מאוד מאוד מאוד!!!
יותר בכיוון של אקשן נראלי.... קראתי לפני המממון זמן....מה הכיוון שלו?
רגש או אקשן?
מצ"ב:אולי תעלי אותה?
אני אכן ערכתי סקר. יעזור עדיין? שמעתי שלאבהתלבטות...
יש רעיון להמשך, מצד אחד.
יש גם רעיון לסדרה חדשה, מאידך.
אדרבה, תערכו סקר קוראים ונראה מה יעדיף הרוב...
אולי יהרוס וכל זה..אחרי הכל,הכל בגדר מחשבה בלבד. אני רק מראה שיש הרבה קצוות פתוחים וחייב להמשיך את הספר טווח 0אם אלי יחזור בתשובה זה יהרוס את הסדרה אבל לחלוטין. פול באמת מת וכנראה שזה בגלל שלא היה מה עשות איתו.. מה הוא יציל את אייל ?יצא נגד אל אפה? תלוש קצת ואייל שוב יתעצבן עליו אז הוא מתת. זאב אבשלום ינמק בכלא בבידוד בתור אסיר X לא לפני שיפרק את האחווה וישפוך את כל המידע שיש לו..מקווה מאוד שאייל לא יפסיק עם הריגול הקטעים הכי יפים בסדרה זה הקטעים הציניים ואלו שלאייל אין כל כך חוסר ברירה כך שאם הוא יהיה תחת פיקודו של אורי זה יהיה נחמד [בתנאי שאורי יעצבן אותו.. ]
הייתי רוצה לפתוח אשכול השערות מה יקרה בספר הבא למה לשים את זה פה זה סטייה מנושא האשכול שבא לתת מידע על ספרים חדשים שיוצאים. יש מישו שרוצה לפתוח? יותר מזה יש סיכוי לםתוח אשכול כזה בלי שימחק??
אמר שהוא כמעט בן שלושים ושש.תגיבי על הנושא הזה שם! וממש בער לי הוא בן 36.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: