מרים 123456
משתמש רשום
ספר מדהים!!!לא ראיתי אם העלו -
בקרוב בחנויות - אבא בשעה שתיים, רחל שור
הוצאת ספרים קולמוס
התפרסם בקראט.
ספר מדהים!!!לא ראיתי אם העלו -
בקרוב בחנויות - אבא בשעה שתיים, רחל שור
הוצאת ספרים קולמוס
אני קראתי, וכפי שכתבתי מדובר בספר מדהים, שמעביר את הגישה הנכונה להתמודדות עם פגיעהיש מישהו שקרא?
יכול לעדכן?
ראויה הוא ספר מדהים בגאונותו, בצורה בה הוא לוקח נושא מורכב ועדין מאוד,
ומעביר אותך את החוויה בצורה הנקייה והכשרה ביותר!
לדעתי הספר מתאים בעיקר לנשואים שיכולים להבין לעומק את הניואנסים והמורכבויות.
אולם בהחלט ישנם בני נוער ברמה גבוהה שיוכלו ליהנות ולהיתרם מהספר. (בכפוף כמובן לשיקול דעתם של ההורים!).
לגבי הספר ראויה, כאחד שקרא את הספר, לדעתי אין סיכון בקריאה שלו, (רק יתכן שהנער לא יבין את המושגים לעומקם), הוא כתוב בצורה גאונית ורגישה! וגם הוא נמכר בצורה מסורבלת, מה שמקשה על הגעתו למי שאינו קהל היעד.
@sari levin שאפו ענק!
נגמר באמצע.משהו יודע אם בספר מסתנן חוקי של א בראב העלילה מסתיימת בו או שהיא נגמרת באמצע ומשאירה לחכות במתח לספר השלישי ?
וזה אמור להיות גם נכון לגבי יפה נוף?הייתי היום באור החיים הם אמרו שדומי נפשי יגיע מחר
מקווה באמת..
פחות או יותר. יש שם קפה, אייס ומילקשייק .הספר מה שנכון נכון של דבורי רנד דומה לספר של מנוחי עם הכוסות קפה על הכריכה?
סליחה, אבל שכחתי את השם שלו...
באתר שלה או במייל.האם משהו יודע איפה ניתן להשיג את הספר ראויה?
מה המייל?
כי האתר חסום לי...
כנ"למצטרפת.
לא חייבים תמיד הפי אנד וכו', אבל לגמור סתם כמעט באמצע משפט ולהשאיר אותנו תלויים לפחות שנה - במצב הטוב - זה ממש מרגיז אותי.
כן, קצת מרגיש מאולץ לעיתים ומורח -כנ"ל
ומרגיש לי קצת כמו בקייטנה של הבית ספר שסיפרו חצי סיפור והמשיכו אותו בקייטנה כדי שכל הבנות ה"מתוחות" תרשמנה לקייטנה,
זה כאילו מבטיח לסופרת שיקנו גם את הספר הבא, וחלק מהמטרה זה בעצם להשאיר את הקוראים במתח כדי שיהיה לךהם ענין בעוד ספר מהסדרה
ובעיניי ספר טוב אמור לגרום בעצמו שירצו לקנות את הספר הבא של אותו סופר בלי כל מיני טריקים כאלה...
נכון,כן, קצת מרגיש מאולץ לעיתים ומורח -
ומצד שני יכולה להבין את כל הסופרים/כותבים....
אבל! זה עדיין לא סותר את הצורך להתלונן על זה מעניין אותי - אם הספר נגמר עם סיום פתוח - יכול להיות בעצם שאם הספר לא היה מספיק טוב זה לא באמת יעניין אתכם/ן להמשיך ולחפש את החלק הבא. אז אולי אפשר להסתכל על זה כספר טוב עדיין - כי הוא כן יצר את האפקט הזה.
אם זה מעניין אותך, למה לא? זה כמו שאת קונה ספר בודד.נכון,
ולכן לא אמרתי שהספר לא טוב
אבל הטריק הזה של סוף מאד מאד פתוח- גורם לי בדיוק להיפך, לא ללכת לקנות את הספר הבא, כי אני מרגישה כאילו "שבויה" בידי הסופר,
ואם הוא יוציא 20 ספרים?
כל שנה אני אלך לחפש את הספר הבא בתור?
זה לא אותו דבראם זה מעניין אותך, למה לא? זה כמו שאת קונה ספר בודד.
אבל אם את קונה בגלל שאת במתח מה קרה, את יכולה גם לשאול מישהו שקרא את הספר מה הסוף.
זה בדיוק מה שכתבתי בשורה הראשונה:זה לא אותו דבר
אי אפשר להשוות סיפור שכתוב בצורה טובה לתמצות של כמה משפטים מהירים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: