נכון מאדזה המלצה שגורמת לנו לקרוא!
כשסופרת בסדר גודל כזה ממליצה על ספר של סופרת אחרת תותחית גם כן זה גורם לרוץ לקנות את הספר
נכון מאדזה המלצה שגורמת לנו לקרוא!
אשמח גם לשמועמישהו קנה\קרא כבר ספר כלשהו מהפרים החדשים שיצאו עכשיו?
אני קניתי את חיבוק דוב של לאה סמילנסקימישהו קנה\קרא כבר ספר כלשהו מהפרים החדשים שיצאו עכשיו?
יש סיכוי לספויילר על מה הוא?אני קניתי את חיבוק דוב של לאה סמילנסקי
ממש יפה
מתאים לנערות?אני קניתי את חיבוק דוב של לאה סמילנסקי
ממש יפה
על זוג תאומות שאחת היא על הרצף,יש סיכוי לספויילר על מה הוא?
כןמתאים לנערות?
לא יודעת על מה זה מתבסס, אבל כן יש קטע עם קעמפ ודוב,הבנתי ממישהי שקראה שזה קצת מתבסס על הסיפור שהיה בקעמפ באמריקה, שילד נראה לי יצא ליער ודוב------
קניתי את נידונה לכישלון של בתיה ענה, קראתי ממש את ההתחלה וזה נראה מעניין, מחכה כבר להגיע לקטע שהם מגיעים לטאורד כדי שאני אכיר את המקום מקרוב...מישהו קנה\קרא כבר ספר כלשהו מהפרים החדשים שיצאו עכשיו?
זה היה בבתוך המשפחה.מישהי מכירה את פעמון ורימון? של רחל פומרנץ? האם זאת הסופרת
שזכורה לי מימי נעורי שספריה מתורגמים מאנגלית?
הוא בסגנון של הקודמים שלה.?קניתי את נידונה לכישלון של בתיה ענה, קראתי ממש את ההתחלה וזה נראה מעניין, מחכה כבר להגיע לקטע שהם מגיעים לטאורד כדי שאני אכיר את המקום מקרוב...
ואגב @בתיה ענה הכריכה פשוט גאונית! פתאום שמנו לב שמה שנוצץ בה זה בעצם אותיות שקופות זוהרות מהמם! (וחמוד שכתוב שמי שעיצב את הכריכה זאת חוי מלאכי, גאוני!!!)
מקווה שכןהוא בסגנון של הקודמים שלה.?
מעניין אם זה אותו סגנון. נחכה ל @טאבומקווה שכן
כי הקודמים פצצתיים
מישהו יודע מה איתו באמת?אגב, הספר של א בראב, מסתנן חוקי, כבר בחנויות? מישהו ראה?
אם אני לא טועה זה סיפור שמעורב בו הרבה מהדמויות מספרים קודמים, והוא מתורגם מאנגלית. התפרסם בבתוך המשפחה בשם בין הרימוניםמישהי מכירה את פעמון ורימון? של רחל פומרנץ? האם זאת הסופרת
שזכורה לי מימי נעורי שספריה מתורגמים מאנגלית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: