משהו כבר קרא?החלק השני של ציד לילי יצא
נמכר באור החיים וקוראים לו בלתי מנוצח
כן תחת השם ח. טרבלסיהחלום הזה תפוס הופיע בהמשכים בעיתון הדרך?
זה זה?
הזמנתי את הספר עם משלוח לנקודת הפצה,משלוח לנקודת הפצה ב10 ש״ח
בררתי ואכן בע"ה הולך לצאת ספר של מ. קינן לפסח
יודעת אולי איזה?
באתי
תודה שקראת לי.
וכן, בעזרת השם יהיה ספר חדש. מקווה שיגיע לחנויות בעוד כשבוע.
החלום הזה תפוס הופיע בהמשכים בעיתון הדרך?
זה זה?
על איזה ספר את מדברת?כן, זה זה
עלילה מרתקת שמשלבת בין סוגיות מציאותיות ועכשוויות לבין נגיעות שמרגישות כמו מדע בדיוני. תמהיל מושלם בעיני. יש כאלו שיגדירו אותו כדרמה אנושית ואחרים - כמותחן.
לכאלו ששאלו על סופרות מוכרות - באופן כללי יש לי כבוד לעיתון הדרך שהוא בין העיתונים החרדים היחידים שלא מתעקש על שמות מוכרים אלא נותן צאנס גם לכאלו שזו ההתנסות הראשונה שלהם, וכיום בהחלט כבר אפשר לומר שלא מעט חומרים משובחים שיצאו לאור כספרים עברו דרך כור ההיתוך של הדרך.
אבל פה ספציפית - יודעת שהמקרה שונה. מדובר בסופרת ותיקה שמסיבותיה בחרה להוציא את הספר הנוכחי תחת שם עט.
החלום הזה תפוסעל איזה ספר את מדברת?
מישהי יודעת אם זה כבר בחנויות הספרים?החלום הזה תפוס
כן בחנויות הספרים של יפה נוףמישהי יודעת אם זה כבר בחנויות הספרים?
מעדיפה לא להזמין דרך האתר
של מי הספר?הספר נידונה לכישלון מתאים לנערות בסגנון שמור?
בתיה ענהשל מי הספר?
לא קראתי עדיין אבל יש את הספר של @רחל רבין נראה לי עונה לך בדיוק על הקריטריונים. אמרו לי שהוא מאד יפה.אשמח לחוות דעת עליו או על ספרים אחרים שמתאימים כמתנה
למתנדבות, ספר שאין בו רגישות ולא נשי מידי
תודה
ממליצה מאוד!!!הוא נקרא: המלך הבא בתור.
זה המלצה שגורמת לנו לקרוא!ממליצה מאוד!!!
אין צורך להאריך על הכתיבה המשובחת של מיה, כמובן, אבל כאן גם העלילה וההתרחשויות מרתקות באופן בלתי רגיל.
ספר נפלא!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: