ספר עם כתיבה יפה ומעניינתבכללי אם ספר יפה
קיבלתי תגובות מחמיאות מאד ו גם תגובות פחות
(אני קונה ספר אחד אז אני רוצה כבר משהו טוב)
אני באמצעמשהיא קראה את מה שנכון נכון (דבורי רנד) ויכולה להגיב לי עליו
קיבלתי כמה סוגי תגובות....
תודה
וואלה!בסוף זה מה שקניתי:
אז תצעקו תמר מור דומי נפשי ליבי קליין המשימה: נתנז ארי סלע מה שנכון נכון דבורי רנד מכת מחץ ישראל פלר מסתנן חוקי א. בראב נידונה לכישלון בתיה ענה נקמת דם רז לב ארי סוף העולם דרומה יונה ספיר
ויתרתי על דברים אחרים .וואלה!
לקחת משכנתא בשביל זה?
הענין הוא שזה מדף שלם בבית, כך שגם בהמשך צריך להמשיך לוותר...ויתרתי על דברים אחרים .
נכון. זה אחד השיקולים הגדולים לקנייה... תוך שנה וחצי התמלאו לי 5 מדפים בספריה חדשה.הענין הוא שזה מדף שלם בבית, כך שגם בהמשך צריך להמשיך לוותר...
ממש יפה דווקא,על מה הוא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: