@ליבי קליין אמרה שאולי יהיה ספר
הוספתי לך בטבלה,כל הספרים שנכתבו עד כה:
שם הספר סופר/ת אור החיים יפה נוף אורייתא שנקיסקולמוס באה בלילות רחלי רבינוביץ 63 המשימה: נתנז ארי סלע 58 הבית על ההר עדי אהרון55 מלחמת כריות מיכל אופק63 נקמת דם רז לב ארי68 היא תשוב לנגן רותי טננולד חיבוק דוב לאה סמילנסקי ת'עוגיות מהקופסא מירי סגל65 רציתי בת ג. שפר60 החלום הזה תפוס ט. להב אז תצעקו תמר מור65 עד היום הזה זהבה לאה סול50 מפתח שוודישרה צויבל 59 מפתחות הלב משה ולדר לפעמים חלומות עלקי דויטש55 סוף העולם דרומה יונה ספיר
אם ידוע לכם על עוד ספרים, תגידו ואי"ה אוסיף.
כ"כ מי שיודע מחירים, שיעדכן.
כןסוף העולם דרומה יוצא לפסח בעזרת ה'??
על מה מדובר בספר חיבוק דוב? זה סיפור שהתפרסם בעיתון?כל הספרים שנכתבו עד כה:
שם הספר סופר/ת אור החיים יפה נוף אורייתא שנקיס באה בלילות רחלי רבינוביץ 63 המשימה: נתנז ארי סלע 58 הבית על ההר עדי אהרון מלחמת כריות מיכל אופק נקמת דם רז לב ארי היא תשוב לנגן רותי טננולד חיבוק דוב לאה סמילנסקי ת'עוגיות מהקופסא מירי סגל רציתי בת ג. שפר החלום הזה תפוס ט. להב אז תצעקו תמר מור עוד היום הזה זהבה לאה סול מפתח שוודי מפתחות הלב משה ולדר לפעמים חלומות עלקי דויטש סוף העולם דרומה יונה ספיר
אם ידוע לכם על עוד ספרים, תגידו ואי"ה אוסיף.
כ"כ מי שיודע מחירים, שיעדכן.
על מה הספר הזה מדבר ? מתח כמו מרגל להשכרה ? רגש ?קוראים לו סוף העולם דרומה.
הוא לא קשור למרגל להשכרה, וגם לא שייך לסדרה החדשה.
ספר בודד.
אפשר קצת תקציר על מה כתוב שם ? (לא מנוי לקטיפה)סוף העולם דרומה הוא ספר מתח
מיה קינן מוציאה ספר?
מקור?נראה לי שאמור לצאת בע"ה ספר חדש של מיה קינן לפסח.
מוסמך.מקור?
לא לזלזל, זה בגדר ידיעה חדשותית שיכולה להקפיץ לבבות
היא יודעת מן הסתם @בתיה ענהבתיה ענה אומר להוציא?
מישהו יודע מי זאת?
@ליבי קליין , קודם כל, מחזיקים לך אצבעות...עובדת על ספר חדש, בעזרת השם יתברך, ומתפללת שיספיק להיות מוכן לפסח...
סליחה שלא עניתי. לא נכנסת לפרוג כי יש ספר חדש בדרך .@dvory אני במתח!!
יששששסליחה שלא עניתי. לא נכנסת לפרוג כי יש ספר חדש בדרך .
אי"ה ורק בכוחו, מקווה ש'מה שנכון נכון' יראה אור מיד אחרי פורים. הכריכה כבר מוכנה, ברוך השם. והיא מרגשת אותי כל כך שאני שוקלת להדפיס רק אותה . לא מעלה אותה כי 'בעיתו ובזמנו' נכון גם עליה. עוד קצת, בלי נדר. בינתיים העורכת ואני נמשיך לעבוד במרץ על הבפנוכו.
תודה גדולה על הבעת העניין. היא נותנת המון-המון כוח ומרץ להמשיך לעבוד.
ישששש
ומה עם אחת משתיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: