איזה ספר?מה עם הספר של דבורי רנד ראיתי שהוא כבר נמצא באתר עם הכריכה המהממתתתתתתת (מי עשה)
מישהי יודעת מתי זה הבקרוב הזה?
איזה ספר?מה עם הספר של דבורי רנד ראיתי שהוא כבר נמצא באתר עם הכריכה המהממתתתתתתת (מי עשה)
מישהי יודעת מתי זה הבקרוב הזה?
זה התפרסם בילדים של משפחה אבל אני ממש לא מבינה למה ומפרק לפרק יותר לא הבנתיעל מה זה הספר דואט של דבורי רנד??
והאם התפרסם היכן שהוא??
אודה מאוד לתשובה
הבנתי מרותי שמחר או מחרתיים זה אמור להיות בחנויותמתי יוצא הספר של רותי קפלר ילדה נוף?
מה הנושא בגדול??זה התפרסם בילדים של משפחה אבל אני ממש לא מבינה למה ומפרק לפרק יותר לא הבנתי
דבורי בעצם הגדירה את קהל היעד לנערות אבל אני כשאישה אהבתי מאד ונשאבתי לגמרי ומפרק לפרק זה רק יותר ברמה ממליצה מאד ומחכה
זה הסיפור שמשלב את הדמויות מהספרים הקודמים?
אני לא חושבת...זה הסיפור שמשלב את הדמויות מהספרים הקודמים?
אהה, מעולה!אני לא חושבת...
נראה לי זה היה כתוב בילדים...
דבורי הגדירה את קהל היעד במילים הבאות:דבורי בעצם הגדירה את קהל היעד לנערות
מתי הוא יהיה זמין באתר/חנויות?דבורי הגדירה את קהל היעד במילים הבאות:
כל מי שרוח צעירה פועמת בו, כל מי שמתגעגע לרוח הזו, וכל מי שיודע שאחד ועוד אחד הם הכל.
זו הגדרה רחבה יותר מ'נערות' .
וואו. זה נשמע יפה.דבורי הגדירה את קהל היעד במילים הבאות:
כל מי שרוח צעירה פועמת בו, כל מי שמתגעגע לרוח הזו, וכל מי שיודע שאחד ועוד אחד הם הכל.
זו הגדרה רחבה יותר מ'נערות' .
זאת שאלה מצוינת. גם אני שואלת אותה...מתי הוא יהיה זמין באתר/חנויות?
כל ספר של דבורי שלא קראת הוא הפסד ממשי.וואו. זה נשמע יפה.
לא נעים לי לומר אבל בשקט בשקט אני אגיד שעוד לא יצא לי לקרוא את הספרים שלך, ובזמן האחרון אני רואה המון תגובות עליהם, וגם הסגנון כתיבה שלך, אפילו בפרוג ממש מושך אותי לקרוא...
כמו למשל ההגדרה הזאת.
אז בקיצור ארגנת לי חומר קריאה לפסח ואני הולכת להשלים פערים אז תודה!
אוישזאת שאלה מצוינת. גם אני שואלת אותה...
מקווה שיהיה בתחילת שבוע הבא. לא מאמינה שיהיה לפני פורים. אבל אולי. ניסים קורים כל הזמן, ויעיד פורים.
כן עכשיו הבנתי.כל ספר של דבורי שלא קראת הוא הפסד ממשי.
תודה, מרגשת. ממש שימחת אותי עכשיו והענקת מנה כפולה של כוח, מתנה מדויקת אחרי יממה רצופה של כתיבה ושבועות של מרתון למען דואט.כל ספר של דבורי שלא קראת הוא הפסד ממשי.
דבורי, אין ספר שלך שלא נמצא על מדף הספרים שלנו בבית.
ואין סיפור שלך שמתפרסם בעיתון בעיתון משפחה שאני מוכנה לפספס אותו.
לוקחת כל שבוע את עיתון בתוך המשפחה וילדים מאמא שלי כדי לקרוא את הסיפורים שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: