אמא שלי אמרה שזה ספר חובה לכל אמאמי קנתה את 'ביום בו תקרא לי אבא'?
איך זה לאחר קריאה?
אמא שלי אמרה שזה ספר חובה לכל אמאמי קנתה את 'ביום בו תקרא לי אבא'?
איך זה לאחר קריאה?
מאיפה את בארץמעונינת למכור את הספרים
במבט לאחור
תשאירי מייל/טלפון ונדברמאיפה את בארץ
בכמה?
השאלות הן מכל הספר....השאלות הן מהפרק בונוס או מכל הספר?
אם הן מהספר, מה יעזור לי לקבל ספר נוסף אחרי שכבר קראתי?
הוא נקרא הלוואי שתהיי-הוא המשך של תחנות, של אדום לבן ושל שומרת השערים-שילוב של שלושתם ביחד, כל עלילה מתפתחת ומתחברת לעלילה שונהיש איזה ספר של דבורי רנד שהוא המשך של "תחנות", התפרסם במשפחה נראה לי.?
איך קוראים לו? יצא לאור כבר?
אפשר אולי להעלות תמונה ברורה של הכריכה האחורית? או לחילופין לכתוב את מה שכתוב בה....
כןפתאום אחות מתאים לנערות?
זה ספר למבוגרים, אבל יכול להתאים גם לנערות.פתאום אחות מתאים לנערות?
שושי היא אחת התגליות הטובות בספרות החרדית.קנינו את "נר מהבהב בחצות" של שושי ברוידא, הילדים נהנו מאד, ולהפתעתי גם המבוגרים!
ספר נהדר, תעלומה מותחת וגם הווי קסום, העלילה בנויה היטב ברמה שנדיר למצוא. וכמובן סגנון הכתיבה המיוחד של שושי... ממליצה מאד.
תעלומת על מכירת נכס באירופה לפני השואהעל מה הספר של שושי ברוידא ?? אשמח לתקציר
יש לה עכשיו סיפור מקסים בילדים. (מזכיר את חיה הרצברג של פעם - 10 ימים בחנות של קובה וכד').יש לשושי ברוידא עוד ספרים?
קראתי אותו בשעתו בילדיםקנינו את "נר מהבהב בחצות" של שושי ברוידא, הילדים נהנו מאד, ולהפתעתי גם המבוגרים!
ספר נהדר, תעלומה מותחת וגם הווי קסום, העלילה בנויה היטב ברמה שנדיר למצוא. וכמובן סגנון הכתיבה המיוחד של שושי... ממליצה מאד.
ואגב שאלה למה מתארים בספרות את הקשיים בקשר עם האימא??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: