האם א בראב השתפר בספרים הבאים כי הרשאון כמו שכתבתי...הסדרה של א. בראב מושלמת!!!!!
מומלץ יותר מבחום!
אגב, אני מאוד רוצה לפרגן לה על הסדרה הזאת,
יש למישהו כאן את המייל שלה?
תודה!
זה הסיפור על ההוא עם הרבנים של ועדת התקשורת?האם א בראב השתפר בספרים הבאים כי הרשאון כמו שכתבתי...
כן.האם א בראב השתפר בספרים הבאים כי הרשאון כמו שכתבתי...
לא. זה של נטע לביא.זה הסיפור על ההוא עם הרבנים של ועדת התקשורת?
הספר הראשון?
על איזה סוכן מוסד משהו? ואיזה גאון מחשבים?כן.
אין לי כוח לצטט את כל התגובות הקודמות שהגיבו על ההודעה שלך, אבל נראה לי שכולם היו תמימי דעים שהספרים הבאים של א בראב מאוד טובים
לא. זה של נטע לביא.
א בראב זה ספרים אחרים
אתה מתכוון נראה לי למעגל סגור של חוי ברעל איזה סוכן מוסד משהו? ואיזה גאון מחשבים?
לא, לא התכוונתי לזה.אתה מתכוון נראה לי למעגל סגור של חוי בר
אני מאוד אהבתיאשמח לקבל חוות דעת ממי שקרא את הספר פנאטי
חוץ מכולם ראשונים.
שהוא ספר שלישי בסדרה אחרי:
סוגר חשבון נטע לביא
אכן, כתיבה יפהפייה!אני מאוד אהבתי
מצד אחד הוא קליל, וכיף לקרוא אותו, ומצד שני יש בו תוכן ממש יפה.
ממליצה עליו מאוד.
חד משמעית! אני זוכרת שבאמצע הקריאה של הספר האחרון אמרתי לעצמיהאם א בראב השתפר בספרים הבאים כי הרשאון כמו שכתבתי...
תודה רבה!@רז לב ארי , לא יודעת אם כבר הגבת כאן. אבל אני חייבת לשאול אם יהיה המשך לנקמת דם ומתי?
אני קוראת אותו, והוא מהמם!
רז לב ארי!!תודה רבה!
בעז"ה עושה את כל המאמץ להוציא לסוכות חלק נוסף. [מצריך השקעה כדי שלא יפול מהראשון, ועדיין שישמטו לסתות מהשני , עובדים על זה במרץ].
כיף מאוד לשמוע!רז לב ארי!!
הספר שלך פשוט מושלם!!
נהנתי ממנו מאוד מאוד מאוד!!
תודה רבה על היצירה המדהימה הזאת!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: