בכל עת של ליבי קליין- בווייס ספרים- אשתורי הפרחי- גאולה- 77 שקל
יש לי בבני ברק את סוגר חשבון של נטע לביא , חדש, נקרא פעם אחת, מעוניינת?מחפשת את הספרים הללו, יד שנייה (אבל במצב חדש!)
140 סיבות לחיות חוי בר אל חזור מיה קינן בכל עת ליבי קליין גואל דם א. בראב מלך הטרולים ש. רובל סוגר חשבון נטע לביא הבת של המנכל ע. בר כוכבא מנוטרל שיר סביון שקיעת החושך תהילה נבו
לא שמעתי ולא מכירה את הסופרת, איך הספר הזה מה הסגנון? מומלץ?יש לי בבני ברק את סוגר חשבון של נטע לביא , חדש, נקרא פעם אחת, מעוניינת?
בכמה את מוכרת אותו?סגנון מתח, כתיבה משובחת מאוד וזורמת
קניתי אותו ב 84 ש"ח ולא מתחרטת
הבנתי שבמהדורה השניה יש כמה תיקונים קטנים, ואם אני קונה - הייתי רוצה את היותר מעודכןמה זה מהדורה הראשונה ושניה ? מה ההבדל ?
מקסימום אחר כך תמכרי אותו, יד שלישית...יקר לי מדי בשביל ספר שלא שמעתי עליו..
כןבגואל דם כבר יש גם 2 מהדורות?
יש לי את הראשונה כנראה, כי זה כחול... אם עדיין מעונייןהבנתי שבמהדורה השניה יש כמה תיקונים קטנים, ואם אני קונה - הייתי רוצה את היותר מעודכן
אפשר לזהות לפי השדרה, במהדורה הראשונה הסמל של הסדרה בגווני כחול, ובמהדורות השניות בגווני אדום.
איפה?יש לי את הראשונה כנראה, כי זה כחול... אם עדיין מעוניין
ב"באיפה?
אני קראתימישהי סיימה את עדיין קיים-אפרת מץ?
לאחרונה אני שומעת עליו המון המלצות וואו.. מעניין לשמוע ממישהי שקראה.
אני קראתי
כל משפט שווה זהב!!
נהנתי מאד מאד
בגואל דם כבר יש גם 2 מהדורות?
מה ההבדל ביניהם ?
כנראה שיש לך את הראשונה, כי השניה לא נראה לי הספיקה צאת לחנויותמה ההבדל ביניהם ?
איך יודעים איזה מהדורה יש לי ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: