רוצה להחליף בבכל עת של ליבי קליין? מצב חדש, קראתי פעם אחתיש לי את "שפויה בשבי" של רותי הניג
לא התחברתי אליו וקראתי רק כמה פרקים ראשונים
כך שהספר במצב חדש ממש
מעונינת להחלפה בספר חדש אחר
או למכור ב45 שח
אני מבני ברק
נגישה להמון מקומות
רוצה להחליף בבכל עת של ליבי קליין? מצב חדש, קראתי פעם אחתיש לי את "שפויה בשבי" של רותי הניג
לא התחברתי אליו וקראתי רק כמה פרקים ראשונים
כך שהספר במצב חדש ממש
מעונינת להחלפה בספר חדש אחר
או למכור ב45 שח
אני מבני ברק
נגישה להמון מקומות
לא מתחברת לספרים של ליבי קלייןרוצה להחליף בבכל עת של ליבי קליין? מצב חדש, קראתי פעם אחת
אדום לבן של דבורי רנד?לא מתחברת לספרים של ליבי קליין
תודה
אני רוצה חדש מפסח האחרוןאדום לבן של דבורי רנד?
אני קראתי מהחדשים את 140 סיבות וזה ממש נחמד. את גואל דם אי אפשר בלי החלק הקודם. קראתי גם את מנוטרל והוא ממש מומלץ. הבנתי שהספרים של שיר סביון נחטפים מהמדפים. כבר בקושי נשאר...מי יכול להמליץ לי על ספר מתח חדש אבל טוב מאוד!!!!!!
רק מניסיון ולא חובבני בתודה מראש
היא התרימה שם מישו?אבל תורת ברסלב המוזכרת שם ללא הפסקה גרמה לי לחוש ששילמתי ביוקר (רב משמעי) על קמפיין ברסלבי מושקע.
צומת הדרורים היה יותר עלילתי וללא ליקוטי מוהר"ן.
שאלה טובהמנסה להבין מה עוזר ההמלצות כאן .. אם אתם לא יודעים מי הממליץ ואף אחד לא כותב אם הוא לא אהב..
קנינו כמה ספרים מכאן ולצערי היו ממש מאכזבים .. כן אהבו את אל חזור מ קינן והמנוי אינו זמין של סמלינסקי היה חביב(יותר טוב מחיבוק דוב) וזהו...
נכון אבל במתכונים כותבים לפעמים, לא הצליח לי וכו... אם אני רואה 2 שכתבו ככה אני כבר לא מכינה כי בד''כ גם לי זה יקרה.. ואין שום מטרת רווח. אבל כאן יש רק מחמאות אולי כדאי להוסיף באמת האם דומה לספרים הקודמים של אותו סופר וכו או לאיזה סגנון שיהיה יותר אמיןשאלה טובה
אני נתקעת בשאלה הזאת בפורום הפסקת אוכל
אני פשוט מאתרת כמה ניקיות מוכרות ומחפשת את אישורן על המתכון המועלה
אולי גם עם ספרים אפשר לעשות ככה-
לשאול- האם זה בסגנון של סופרת מסוים? ספר מסוים? וכן הלאה
באמת בעיה, כאן באשכול בד"כ אנשים מפרגנים גם אם הספר פחות טוב, ואחרים שמאמינים שהספר כמו שהחמיאו עליו, קונים אותו ומתבאסים.מנסה להבין מה עוזר ההמלצות כאן .. אם אתם לא יודעים מי הממליץ ואף אחד לא כותב אם הוא לא אהב..
קנינו כמה ספרים מכאן ולצערי היו ממש מאכזבים .. כן אהבו את אל חזור מ קינן והמנוי אינו זמין של סמלינסקי היה חביב(יותר טוב מחיבוק דוב) וזהו...
קראתי בפסח את סיפור ברובע.
כספר סיפורי הוא עמוס ביתר בתובנות עמוקות חלקן נהדרות חלקן כבדות
אבל תורת ברסלב המוזכרת שם ללא הפסקה גרמה לי לחוש ששילמתי ביוקר (רב משמעי) על קמפיין ברסלבי מושקע.
צומת הדרורים היה יותר עלילתי וללא ליקוטי מוהר"ן.
לאף אחד כאן זה לא צרם/ גירד?
נכון. זה באמת בא מהלב שלה ואני באמת קצת הקצנתי, ממשיכה להעריך אותה מאד כסופרת וכאדםקצת הפריע לי.
אבל ממש לא היה נראה קמפיין ברסלבי.
חיה הרצברג גילתה באמצע החיים את תורת ברסלב, והיא אומרת שזה שינה לה את החיים לטובה.
אז היא כותבת מליבה, וכנראה רוצה להטעים את הציבור בזה, ולנסות לגרום לעוד אנשים "לגלות את האור"..
נראה שזה באמת בא מהלב שלה.
לא הפריע לי שזה ספר מוסר. לא.היא התרימה שם מישו?
איך ספר עם תובנות רוחניות הופך לקמפיין?
אפשר לכתוב שזה הרגיש לך ספר מוסר
לא, ממש אין כאן רק מחמאות.אבל כאן יש רק מחמאות
הרב כאן כן מחמאות.לא, ממש אין כאן רק מחמאות.
ראיתי כאן הרבה ספרים שיצאו הפסח ולפי התגובות אנשים לא התחברו בכלל.
ואולי מה שאת לא אהבת השני כן.
אחרי כמה אכזבות למדתי שהממלצות פה הן לא פונקציה בכללמנסה להבין מה עוזר ההמלצות כאן .. אם אתם לא יודעים מי הממליץ ואף אחד לא כותב אם הוא לא אהב..
אשמח להבין למה זה שיווק?אבל עדיין, חיפשתי איזשהו גילוי נאות או הצהרה או מה שלא יהיה שיש בספר סוג של שיווק לברסלב.
אני מנסה להתבטא בזהירות ובמדויק , מקווה שלא פגעתי.
אבל בכל זאת.הרב כאן כן מחמאות.
בקושי יש ביקורת,
שמעתי כל כמה שנו ספר מהמלצות חמות כאן בפורום, וממש התאכזבו, בדיעבד התברר שהסופר\ת כאן בפורום וכנראה אנשים לא רוצים לפגוע בסופרים, לכן מחמיאים מעל הרמה של הספר...
לא מסכימהאבל בכל זאת.
יש מחמאות ויש מחמאות.
ניתן לזהות לאיזה ספר באמת אנשים התחברו,
ולאיזה ספר אנשים ממליצים בגלל חסד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: