שמעתי שאחרי השיפוץ היא כן תהיה חרדית בהתאם לסביבה שהתחרדה מאודזו לא היתה ספריה חרדית, לא יודעת מה יהיה אחרי השיפוץ.
רק השאלה מתי זה יקרה...
שמעתי שאחרי השיפוץ היא כן תהיה חרדית בהתאם לסביבה שהתחרדה מאודזו לא היתה ספריה חרדית, לא יודעת מה יהיה אחרי השיפוץ.
זה עדיין לא מספיק! צריך ספריה גדולה בכל אזור בעיר.אחרי השיפוץ זו תיהיה ספריה חרדית לכל דבר
כמו שכל המתנס הפך לפעילויות של חרדים
שמעתי שאחרי השיפוץ היא כן תהיה חרדית בהתאם לסביבה שהתחרדה מאוד
רק השאלה מתי זה יקרה...
אני לא חושבת שהם יכולים להפוך את זה לגמרי לספרייה חרדיתאחרי השיפוץ זו תיהיה ספריה חרדית לכל דבר
כמו שכל המתנס הפך לפעילויות של חרדים
אני יודעת בבירור שהם מכרו את כל הספרים החילוניים שהיו שם. עשו מכירת חיסול של כל ספר ב10 ש"ח והשאירו אך ורק ספרי חרדים או ספרים שיכולים להישאר בספריה חרדית (מדע וכאלו, ורק המתאימים שבהם)אני לא חושבת שהם יכולים להפוך את זה לגמרי לספרייה חרדית
ממה שאני זוכרת כשיצא לי פה שם לבקר שם היה שם לא מעט תנועה של לקוחות הספרייה שאינם חרדים
כך שזאת תהיה אמרה קשה מצד התושבים שיהפכו את זה לספרייה חרדית לגמרי
אם כי שאני חושבת שיש סיכוי טוב שיכשירו שם חלק מהמדפים לציבור החרדי
מה שכנראה יגרור התקוממות של רבנים ואישי ציבור להיכנס לשם ובצדק...
כך שלא חושבת שזה יכול להוות פתרון בצורה מידית
הלוואי שהיה לי יותר כוחות לעמוד מול העיריה כדי לדרוש את מה שמגיע לנו.חוזרת על דעתי הנחרצת...עיריית בני ברק אמורה-חייבת! לדאוג לתושביה החרדים לספריות בכל אזור.
לא הבנתי ממה שכתבת איזה סגנון הספרייה ? רק ספרים חרדיים או מה ?אני יודעת בבירור שהם מכרו את כל הספרים החילוניים שהיו שם. עשו מכירת חיסול של כל ספר ב10 ש"ח והשאירו אך ורק ספרי חרדים או ספרים שיכולים להישאר בספריה חרדית (מדע וכאלו, ורק המתאימים שבהם)
לגיטימי מאוד בעיני.
תעודת עניות לבני ברק שברמת גן, עיר חילונית שתושביה צורכים מדיה, קולנוע, סרטים ואינטרנט חופשי (באה להגיד שהצורך בספריה הוא פחות כשהכל נגיש וויזואלי) יש ספריה מטופחת וגדולה בכל אזור.
ומי שמבקש ספרות מסוג זה יכול לעשות מנוי בספריות רמת גן.
ממש כך, והלוואי שיצא מזה משהו ...חוזרת על דעתי הנחרצת...עיריית בני ברק אמורה-חייבת! לדאוג לתושביה החרדים לספריות בכל אזור.
ספריות רמת גן הן ספריות חילוניות כמובן (אם כי יש שם גם ספרות חרדית)לא הבנתי ממה שכתבת איזה סגנון הספרייה ? רק ספרים חרדיים או מה ?
וחוץ מזה למה את חושבת שהם יתנו עכשיו לתושבי בני ברק לעשות אצלם עכשיו מנוי איזה אינטרס יש להם בזה ?
ממש כך, והלוואי שיצא מזה משהו ...
ומה לגבי סרטים ? יש שם גם שירות להשאלת סרטים וכן מחשבים פתוחים ? אם כן זה גם דבר שאסור להקל בו ראשספריית פרדס כץ הופכת להיות חרדית לחלוטין, לא יודעת מתי, אני רק יודעת שהם סגרו לתקופה והתפטרו מכל הספרים הלא-חרדיים שהיו שם.
ושם גם אין כבר ספרים חילוניים וכאלה ?לגבי ספריית רמת גן, כל אחד יכול לפתוח שם מנוי בדיוק כמו בספריית פרדס כץ שהיתה. גם מערים אחרות.
פרדס כץ- לפי מה ששמעתי אמור להפוך לחרדי לחלוטין על כל המשתמע. לא ממקור מוסמך.ומה לגבי סרטים ? יש שם גם שירות להשאלת סרטים וכן מחשבים פתוחים ? אם כן זה גם דבר שאסור להקל בו ראש
אני לא חושבת שאמא חרדית ממוצעת תתן לבנות שלה להסתובב בכזה מקום גם אם מבחינת הספרים החילונים הם בסדר
ושם גם אין כבר ספרים חילוניים וכאלה ?
אני לא בטוחה שאת מדייקתפרדס כץ- לפי מה ששמעתי אמור להפוך לחרדי לחלוטין על כל המשתמע. לא ממקור מוסמך.
רמת גן חילוני לחלוטין.
לא בטוח שכל החרדיות שיוצאות משם לוקחות ספרים חרדיים...אני לא בטוחה שאת מדייקת
אני עוברת שם הרבה פעמים בנסיעה ויש הרבה יותר אחוזים של חרדיות שיוצאות מהספרייה ברמת גן מהספרייה בפרדס כץ כך שאני מאמינה שגם בספרייה ברמת גן זה מותאם יותר לחרדים
לא ממש קשורוהיא אמרה לי יש לכם משחקיה עיירונית באזור- אחיה השילוני!!
אין לי מושג אפשר לברר בעיריהלא ממש קשור
אבל יש לך מושג אם המשחקיות פעילות עכשיו?
טלפון?
את מדברת על השבוע וחצי האחרונים של המלחמה או שעוד קודם ראית חרדיות יוצאות משם ?אני לא בטוחה שאת מדייקת
אני עוברת שם הרבה פעמים בנסיעה ויש הרבה יותר אחוזים של חרדיות שיוצאות מהספרייה ברמת גן מהספרייה בפרדס כץ כך שאני מאמינה שגם בספרייה ברמת גן זה מותאם יותר לחרדים
@צילום בכיף אל תגזימי אני לא מדברת על אחת שתיים ראיתי יחסית הרבה נשים ואפילו זוגות
יש לך סיבה לחשוב שכולן לוקחות ספרים חילוניים ?
כמה אחוזים מתושבי בעיר הם לא חרדיים? נגזים ונגיד ש 5%?אני לא חושבת שהם יכולים להפוך את זה לגמרי לספרייה חרדית
ממה שאני זוכרת כשיצא לי פה שם לבקר שם היה שם לא מעט תנועה של לקוחות הספרייה שאינם חרדים
כך שזאת תהיה אמרה קשה מצד התושבים שיהפכו את זה לספרייה חרדית לגמרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: