באיזה אזור?חוץ מהספרייה העירונית שכבר אי אפשר להירשם לשם, יש עוד ספריות לנשים ונערות?
הספריה הקיימת נפתחה ע"י ראש עיר שלא נבחר באופן יזום, אחרי עשרות שנים שלא נפתחה ספריה בעיר.אין.
ולא יהיה אם הראש עיר לא יבחר באופן יזום
..הספריה הקיימת נפתחה ע"י ראש עיר שלא נבחר באופן יזום, אחרי עשרות שנים שלא נפתחה ספריה בעיר.
מה זה עוזר לי שהיא קיימת אם הרישום אליה סגור כבר כמה שנים?הספריה הקיימת נפתחה ע"י ראש עיר שלא נבחר באופן יזום, אחרי עשרות שנים שלא נפתחה ספריה בעיר.
לעג לרש.הספריה הקיימת נפתחה ע"י ראש עיר שלא נבחר באופן יזום, אחרי עשרות שנים שלא נפתחה ספריה בעיר.
בכל אזור בבני ברקבאיזה אזור?
תכתבי לי לayala.heb3בכל אזור בבני ברק
(אם יש באזור גן וורשא וצפונה, עוד יותר טוב)
גם אני שלחתי לעיריה מייל שמציע פתיחת ספריה לנשים בביתי, ובקשה לסיוע במיזם, מיותר לציין שלא קיבלתי שום תגובה.דיברתי עם מישהי מהעיריה שאני רוצה לפתוח באזור שלי ספריה /משחקיה ויש מקום נגיש בשטח של 80-90 מ"ר
אז היא אמרה לי צריך שזה יהיה שטח של העיריה וזה יחסית קטן. (כלומר- הקצאה! לכו תריבו עם אריות)
ואני באזור שאין בו שום גינה!!! מערב העיר.
אני מוכנה לקחת על עצמי ניהול וכו' אבל לא כלכלית..
והיא אמרה לי יש לכם משחקיה עיירונית באזור- אחיה השילוני!!
אמרתי לה מרחוב הגר"א לאחיה השילוני אין סיכוי ללכת עם ילדים וגם לא לרחוב מהרשל....
אבל אולי יש לך ספרים להשאיל?גם אני שלחתי לעיריה מייל שמציע פתיחת ספריה לנשים בביתי, ובקשה לסיוע במיזם, מיותר לציין שלא קיבלתי שום תגובה.
עצם זה שאנשים מציעים את עצמם,
מה. זה. אומר.
אין לי לצערי...אבל אולי יש לך ספרים להשאיל?
של בתיה ענה , יש לך?
אני דיברתי עם המפעילות והאחראיות למשחקיה משחקת. הן נמצאות בעיריה באגף שליד גינות דוד.גם אני שלחתי לעיריה מייל שמציע פתיחת ספריה לנשים בביתי, ובקשה לסיוע במיזם, מיותר לציין שלא קיבלתי שום תגובה.
מה. זה. אומר.
גם אני שלחתי מייל לעיריה, למחלקת תרבות וכתבתי שיש מחסור עצום בספריות בבני ברק (מחסור זה אנדרסטייטמנט…יש ספריה עירונית בודדת שהרישום אליה נסגר לאחר כמה בודדים יחידי סגולה)גם אני שלחתי לעיריה מייל שמציע פתיחת ספריה לנשים בביתי, ובקשה לסיוע במיזם, מיותר לציין שלא קיבלתי שום תגובה.
מה. זה. אומר.
מילים כדורבנות.גם אני שלחתי מייל לעיריה, למחלקת תרבות וכתבתי שיש מחסור עצום בספריות בבני ברק (מחסור זה אנדרסטייטמנט…יש ספריה עירונית בודדת שהרישום אליה נסגר לאחר כמה בודדים יחידי סגולה)
פשוט לא יאומן שבעיר בני ברק, שבהשוואה לערים אחרות אין בה כמעט מופעים ועניני תרבות כאלו ואחרים, ואין בה ספריות עירוניות פעילות וגדולות בכל אזור! זה כל כך מכעיס. לאן ועל מה הולך תקציב התרבות של העיר הגדולה הזו??
מיותר לציין שלא קיבלתי שום תשובה.
זה הפרצוף של עיריית בני ברק.
תזכרו את זה כשהנציגים מתכתשים בינהם בזמן הבחירות. מתסכל כל כך.
זו לא היתה ספריה חרדית, לא יודעת מה יהיה אחרי השיפוץ.יש איזו ספריה במתנס בקרית הרצוג
לפני תקופה התחילו לשפץ את זה
מישהו יודע על זה משהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: