כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע ספריית השאלת ספרים בבני ברק

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
הספריה הקיימת נפתחה ע"י ראש עיר שלא נבחר באופן יזום, אחרי עשרות שנים שלא נפתחה ספריה בעיר.
מה זה עוזר לי שהיא קיימת אם הרישום אליה סגור כבר כמה שנים?
רק יחידי הסגולה שנרשמו מיד יכולים להשאיל שם ספרים.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
דיברתי עם מישהי מהעיריה שאני רוצה לפתוח באזור שלי ספריה /משחקיה ויש מקום נגיש בשטח של 80-90 מ"ר
אז היא אמרה לי צריך שזה יהיה שטח של העיריה וזה יחסית קטן. (כלומר- הקצאה! לכו תריבו עם אריות)
ואני באזור שאין בו שום גינה!!! מערב העיר.
אני מוכנה לקחת על עצמי ניהול וכו' אבל לא כלכלית..
והיא אמרה לי יש לכם משחקיה עיירונית באזור- אחיה השילוני!!
אמרתי לה מרחוב הגר"א לאחיה השילוני אין סיכוי ללכת עם ילדים וגם לא לרחוב מהרשל....

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
דיברתי עם מישהי מהעיריה שאני רוצה לפתוח באזור שלי ספריה /משחקיה ויש מקום נגיש בשטח של 80-90 מ"ר
אז היא אמרה לי צריך שזה יהיה שטח של העיריה וזה יחסית קטן. (כלומר- הקצאה! לכו תריבו עם אריות)
ואני באזור שאין בו שום גינה!!! מערב העיר.
אני מוכנה לקחת על עצמי ניהול וכו' אבל לא כלכלית..
והיא אמרה לי יש לכם משחקיה עיירונית באזור- אחיה השילוני!!
אמרתי לה מרחוב הגר"א לאחיה השילוני אין סיכוי ללכת עם ילדים וגם לא לרחוב מהרשל....
גם אני שלחתי לעיריה מייל שמציע פתיחת ספריה לנשים בביתי, ובקשה לסיוע במיזם, מיותר לציין שלא קיבלתי שום תגובה.

עצם זה שאנשים מציעים את עצמם,
מה. זה. אומר.

צילום בכיף

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
גם אני שלחתי לעיריה מייל שמציע פתיחת ספריה לנשים בביתי, ובקשה לסיוע במיזם, מיותר לציין שלא קיבלתי שום תגובה.

מה. זה. אומר.
אבל אולי יש לך ספרים להשאיל?
של בתיה ענה , יש לך?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L

מה. זה. אומר.
אני דיברתי עם המפעילות והאחראיות למשחקיה משחקת. הן נמצאות בעיריה באגף שליד גינות דוד.

StOT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי

מה. זה. אומר.
גם אני שלחתי מייל לעיריה, למחלקת תרבות וכתבתי שיש מחסור עצום בספריות בבני ברק (מחסור זה אנדרסטייטמנט…יש ספריה עירונית בודדת שהרישום אליה נסגר לאחר כמה בודדים יחידי סגולה)
פשוט לא יאומן שבעיר בני ברק, שבהשוואה לערים אחרות אין בה כמעט מופעים ועניני תרבות כאלו ואחרים, ואין בה ספריות עירוניות פעילות וגדולות בכל אזור! זה כל כך מכעיס. לאן ועל מה הולך תקציב התרבות של העיר הגדולה הזו??
מיותר לציין שלא קיבלתי שום תשובה.
זה הפרצוף של עיריית בני ברק.
תזכרו את זה כשהנציגים מתכתשים בינהם בזמן הבחירות. מתסכל כל כך.

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
גם אני שלחתי מייל לעיריה, למחלקת תרבות וכתבתי שיש מחסור עצום בספריות בבני ברק (מחסור זה אנדרסטייטמנט…יש ספריה עירונית בודדת שהרישום אליה נסגר לאחר כמה בודדים יחידי סגולה)
פשוט לא יאומן שבעיר בני ברק, שבהשוואה לערים אחרות אין בה כמעט מופעים ועניני תרבות כאלו ואחרים, ואין בה ספריות עירוניות פעילות וגדולות בכל אזור! זה כל כך מכעיס. לאן ועל מה הולך תקציב התרבות של העיר הגדולה הזו??
מיותר לציין שלא קיבלתי שום תשובה.
זה הפרצוף של עיריית בני ברק.
תזכרו את זה כשהנציגים מתכתשים בינהם בזמן הבחירות. מתסכל כל כך.
מילים כדורבנות.

והקטע שרוב הציבור לא מבין שזה עוולה!
מי מדבר על הקצאת שטחי ספורט ומגרשים, מי מדבר על כמה בריכות בהתאם לגודל ולאוכלוסיה (בכל יישוב קטן יש בריכה, בערים יש כמה בריכות), מי מדבר על תרבות עשירה ומגוונת, מתנסים והרצאות, מה ביקשנו ספריות מטופלות וזמינות.

אבל העייריה מחלקת עלונים עם תשבצים לילדים וכמה טיולים מאורגנים.
מה. את. מתלוננת.

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
יש איזו ספריה במתנס בקרית הרצוג
לפני תקופה התחילו לשפץ את זה
מישהו יודע על זה משהו?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה