מי לוקח?
הנגר או המעצב?
עוד
תבררי האם מעבר לתכנון וחומרים תידרשי להדמייה, מכרז לאנשי גבס, כמה הגעות למקום...
מחיר ברצפה! מגיע לך יותר!!!גדול אני לוקחת באזור ה500, עם חריגות.
מחיר ברצפה! מגיע לך יותר!!!
1000-1200
מבירורים שערכתי (לא פה) זה לא מתקרב למחיר.בגדול אני לוקחת באזור ה500, עם חריגות.
בעיקרון תמחור זה עניין של "ביטחון עצמי" ושל לקוח. תמיד אפשר לנסות ואולי ליפול על פראייר. או במקביל לפתח שם של יקרה ומי שלא רוצה שלא יבוא, (יש שטוענים שיותר שווה כי במבחן התוצאה הכסף אותו כסף בפחות עבודה...).מבירורים שערכתי (לא פה) זה לא מתקרב למחיר.
בלבלתם אותי לגמרי
לא רוצה להרגיש נצלנית או סחטנית..
בבקשה מי שלוקחת באזור ה2000 שח שתעדכן
לא מדברת על מדפים שקטים וחיפוי מעניין ברמה קלאסית אלא הרבה יותר מזה
אבל עדיין, - ספריה נטו.
יש לך המלצה ךמישהי טובה שאפשר להפנות אליה להדמיות?1. אי אפשר בלי הדמיות- ואותם אני מתמחרת בנפרד, אני שולחת למישהי שתעשה לי.
כל הדמיה כ- 600- 700 ש"ח (מחיר מאד זול להדמיה) קודם מתרשמים מתמונות השראה כדי לא לבזבז כסף על הדמיות.
2. 2000 ש"ח זה מחיר סביר אם רוצים ספריה מושקעת וייחודית. אם זה משהו "רגיל" לא צריך מעצבת, אפשר נגר מוכשר ויצירתי ולהראות לו דוג' של מה שרוצים
יש לך המלצה ךמישהי טובה שאפשר להפנות אליה להדמיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: