אתם כנראה בחבילה ישנהאז למה לי יש 3/40 ???? 3 העלאה 40 הורדה???? - סתם לא פותחים לי יותר?
אתם כנראה בחבילה ישנהאז למה לי יש 3/40 ???? 3 העלאה 40 הורדה???? - סתם לא פותחים לי יותר?
זה נראה שאתם עם סיב אופטיאינטרנט של בזק, מה המשמעות של המספרים הנ"ל?
צפה בקובץ המצורף 1382609
זה או חבילה ישנה או שזה בנין ישן שלא תומך ביותר מ40מ"באז למה לי יש 3/40 ???? 3 העלאה 40 הורדה???? - סתם לא פותחים לי יותר?
גם אנחנו עשינו 100 מגה. ובפועל מגרד את ה-40. ורוב הזמן בין 25-30אינטרנט קווי,
כרגע יש לי בזק + נטפרי,
וזה פשוט זוועה,
החבילה היא 100 MB ובפועל יש 15 MB וזה בגלל נטפרי בוודאות.
מחפשת דחוף משהו שיהיה טוב,
ניסיתי בעבר 018 עם ראוטר דילינק כנ"ל היה איטי מאד,
יש איזה רעיון?
ואם לא, יש חסימה אחרת שלא איטית כ"כ?
תודה!
כיום לדעתי הכי מומלץ ללכת על בזק הספק שלהם עובד מעולה וגם יש מענה אנושי בתמיכה 24/6 במקרה תקלותמקפיץ (@שלמה וייס )
יש למישהו המלצות על ספק (נטפרי)
והאם יש הבדלים משמעותיים במחירים
והאם שווה לרכוש ראוטר בעצמי ולא לשלם את דמי השכירות שהם גובים (סביבות ה250 שח לשנה)
תודה
מה זה דורש?ראוטר - אם יש לך חוש טכני מינימאלי
אני רואה שאתם משווקים - מה המחיר שיש לכם להציע?לגבי המחיר יש להם כיום מחירים מאוד אטרקטיביים..
להסתדר עם להגדיר את הראוטר משהו ממש קל בגדול.מה זה דורש?
בנחושת כרגע יש 2 מבצעים או 3 חודשים ראשונים ב45 ולאחר מכן 95 לחודשאני רואה שאתם משווקים - מה המחיר שיש לכם להציע?
יש המון סוגיםיש סוג מסויים שמומלץ? ומה המחיר
אחרי שנה מה המחיר?בנחושת כרגע יש 2 מבצעים או 3 חודשים ראשונים ב45 ולאחר מכן 95 לחודש
או מחיר קבוע ב84 ש"ח לשנה
מה המחיר של ראוטר טוב שלהם?בגדול חברת TP מעולה
סליחה אם אני חולק עליך,כיום לדעתי הכי מומלץ ללכת על בזק הספק שלהם עובד מעולה וגם יש מענה אנושי בתמיכה 24/6 במקרה תקלות
לגבי המחיר יש להם כיום מחירים מאוד אטרקטיביים..
ראוטר בגדול אם יש לך חוש טכני מינימאלי זה בהחלט חוסך הרבה לטווח הרחוק כשיש לך ראוטר פרטי זה גם נותן לך אופציה להתנייד במקרה הצורך מחברה לחברה תוך דקות ספורות..
לאן עברת? נשארת עם הסיב אופטי של בזק רק עם חברה אחרת? זה שייך?סליחה אם אני חולק עליך,
אבל בזק עם נטפרי זה שידוך נורא גרוע, אגב נטפרי גן מודים בזה,
יש את הראל ועוד שנקראים טובים,
היה לי בזק רגיל, ואז עברתי לסיבים אופטיים וזה עדיין היה גרוע, עד שהחלטתי לעבור, ומאז פשוט תענוג...
אני עם סיבים של בזק + נטפרי ומגיע למהירויות מטורפות (יצא לי פעם בהורדה באמצעות כמה חיבורים להגיע ל 250 מ"ב בשנייה, וכן הורדה פיזית של 6 ג"ב ב-3 דקות)מה עדיף קו רגיל או סיבים אופטי עם סינון נטפרי
אני יודעת שסיבים זה הרבה יותר מהיר השאלה אם עם הסינון זה משמעותי
מי הספק ?אני עם סיבים + נטפרי ומגיע למהירויות מטורפות (יצא לי פעם בהורדה באמצעות כמה חיבורים להגיע ל 250 מ"ב בשנייה, וכן הורדה פיזית של 6 ג"ב ב-3 דקות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: