המטבח של סימא
משתמש מקצוען
הכל מתחיל ונגמר בהתפחה, תתפיחו יותר פעמים תקבלי ספינג' אורירי יותר.
מצרכים:
חצי קילו קמח
1/4 כוס סוכר
כף שמרים
מעט מלח
2 כוסות מים חמימים
כף אלכוהל וודקה, ברנדי, עראק
לשים הכל ביחד וללוש, לכסות את הקערה בניילון נצמד ומעל מגבת ולהתפיח 3/4 שעה
אפשר להתפיח כך עד 3 פעמים שיתקבל בצק אורירי בטיגון.
מחממים שמן עמוק בסיר/מחבת
יוצרים ביד רטובה עיגול/טבעת ומטגנים 2 צדדים
מוציאים לנייר סופג וכשטיפה מתקרר טובלים בסוכר מכל הצדדים
מגישים מיד לשולחן חם.
מצרכים:
חצי קילו קמח
1/4 כוס סוכר
כף שמרים
מעט מלח
2 כוסות מים חמימים
כף אלכוהל וודקה, ברנדי, עראק
לשים הכל ביחד וללוש, לכסות את הקערה בניילון נצמד ומעל מגבת ולהתפיח 3/4 שעה
אפשר להתפיח כך עד 3 פעמים שיתקבל בצק אורירי בטיגון.
מחממים שמן עמוק בסיר/מחבת
יוצרים ביד רטובה עיגול/טבעת ומטגנים 2 צדדים
מוציאים לנייר סופג וכשטיפה מתקרר טובלים בסוכר מכל הצדדים
מגישים מיד לשולחן חם.