מידע שימושי ספות

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני מעוניית לקנות ספת עור אני מאוד רוצה בהיר אבל מזהירים אותי שמתלכלך, נכון?
מישהו מכיר חברת american boy?
התנסה, שמע וכו'
תודה רבה

ששונית

משתמש מקצוען
צודקים מאוד כל המזהירים. ספה לבנה=טון עגנת נפש. חבל על הלב שלך.
קניתי במרכז הספות ספה של אמריקן בוי בצבע כהה.
מרוצה מ-א--ווווד. מהספה, מהפרקטיות, מהשירות.

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יואו אני חושבת שבדיוק על כזה דגם אני הולכת
באמת מעניין את מרוצה מהרקליינר
או שהוא שביר?

ששונית

משתמש מקצוען
רק עכשיו ראיתי, כדאי בפעם הבאה שתצטטי את התגובה שלי, כך אני אראה ששאלת.
זה ממש לא שביר. זה מסיבי מאוד. כמובן שהילדים לא משתמשים בריקליינרים, אלא רק יושבים על הספה (ישר, בלי רגליים מקופלות, בלי אוכל, וכמובן בלי נעליים.) הספה בשימוש יום יומי שוטף וכן הריקליינרים, והיא נראית חדשה מהניילונים

sary

משתמש פעיל
ראיתי בשולחן מלכים יש ספה של בירקליין- חברה מעולה! כמו שאת מחפשת, במחירים טובים

אולם

משתמש פעיל
קופצים על העגלה
אנחנו מוכרים את הספות הללו למי שמעוניין
רוצים שלושה מושבים

קבצים מצורפים

• 20171118_235244.jpg
    20171118_235244.jpg
    1.1 MB · צפיות: 155

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לי יש ספות של אמריקן בוי בהירות, שלשייה עם ריקליינרים וזוגית עם ריקליינרים מתנדנדת, כבר יותר משלוש שנים, מרוצה עד הגג, מתנקה כמו כלום וגם כשילד קשקש עליה עם עט זה ירד יופי עם אלכוהול.
מנקה כל שבוע עם סמרטוט טבול במים חמימים עם ג'ל כביסה.
עד הספות האלו היו לי תמיד ספות כהות, בין אם שלנו ובין אם של משכיר הדירה, וממש ממש לא אוהבת ספות כהות. כשרציתי לקנות את הבהירות בעלי מאוד פחד, אבל היום רואה שזה אפילו יפה וכשמדובר בעור אמיתי הניקוי מאוד קל.

is

משתמש פעיל
לי יש ספות של אמריקן בוי בהירות, שלשייה עם ריקליינרים וזוגית עם ריקליינרים מתנדנדת, כבר יותר משלוש שנים, מרוצה עד הגג, מתנקה כמו כלום וגם כשילד קשקש עליה עם עט זה ירד יופי עם אלכוהול.
עד הספות האלו היו לי תמיד ספות כהות, בין אם שלנו ובין אם של משכיר הדירה, וממש ממש לא אוהבת ספות כהות. כשרציתי לקנות את הבהירות בעלי מאוד פחד, אבל היום רואה שזה אפילו יפה וכשמדובר בעור אמיתי הניקוי מאוד קל.

איזה ג'ל כביסה?

ליבי ;)

משתמש מקצוען

הבנתי שניקוי עם אבקת כביסה מנקה מושלם, אבל גורם לקילוף של העור, על גל אין לי מושג, אז אולי אל תקפידי כל שבוע...

נערך לאחרונה ב:

is

משתמש פעיל
לי שי ספה בהירה מאד של קליאה כמעט שנה, אני מנקה כל שבוע עם מגבון ומיבשת מיד, יש כתמים קלים מאד שרק אם מתעמקים מאד רואים אותם, והייתי רוצה להוריד גם אותם, מעניין אותי אם הג'ל שציפופו כתבה יוריד לי את זה.

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ספות עור, צריך להתייחס אליהם כמו לעור הפנים, שימוש תמידי במגבונים וא. כביסה ייבש אותם ויזיק להם
יש לקנות חומרים מעולים +שמן להברקה קנינו ערכה כולל ספוג וממחטת ניקוי ב100 ש"ח (זה היה ביריד של המודיע/המבשר לפני 3 שנים,) אפשר לקנות בחנות שמוכרת.

אילת ח

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו קנינו לפ ני כ10 חודשים ספות של קליאה, עור פרה אמיתי ,
IMG_4400.jpg
יש להם צבע לא בהיר ולא כהה משהו ביניים
דומה לקפה, צבע מהמם, פרקטי ואלגנטי

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
גם שלי צבע קפה, אצלי זה נקרא בהיר, אמנם לא מדי, אבל זה לא חום או שחור.
לגבי הג'ל- לפי מה שהבנתי זה החומר שהכי מומלץ (חוץ מזה שמיועד לכך), אני צמנת פעם בחצי שנה עם קרם לחות פשוט שקונים התמרוקיות למיניהן, וכשיש כתם עיקש אני מנקה אותו עם ספוג הפלא והוא יורד נפלא

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה