דרוש מידע סנדלים עם גרביים לבנים

BATELCAP

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מאיזה מגזר את באה? בציבור החרדי מאז ומעולם הולכים עם גרביים וסנדלים.
בישובים קטנים אולי ובאוכלסיות יותר פתוחות אפשר למצוא ילדים עם סנדלים בלי גרביים.
המיינסטרים החרדי זה גרביים עם סנדלים...
עריכה- טוב, בעקבות מה שצילמונציה אומרת אז כנראה שלא מאז ומעולם, אבל ב20 שנה האחרונות בודאי...

מהמגזר שבו שמים סנדלים וגרביים :p . אני רואה את זה שנים ברחוב, ובכ"ז זה היה לי נראה תמוהה. עכשיו הבנתי מה עומד מאחורי זה...

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מהמגזר שבו שמים סנדלים וגרביים :p . אני רואה את זה שנים ברחוב, ובכ"ז זה היה לי נראה תמוהה. עכשיו הבנתי מה עומד מאחורי זה...
אף פעם לא היה נראה לי תמוה למרות שגרתי בעיר חילונית ויכולתי לראות הרבה שהולכים בסנדלים בלי גרביים.
לכן לא הבנתי על מה התמיהה, מי שרואה את זה מגיל 0 ומכיר את הציבור החרדי על מרובעותו לטוב ולמוטב(לדוג' חס וחלילה שאישה תלך עם מנשא)
אין לו סיבה לתמוה על כך.

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אף פעם לא היה נראה לי תמוה למרות שגרתי בעיר חילונית ויכולתי לראות הרבה שהולכים בסנדלים בלי גרביים.
לכן לא הבנתי על מה התמיהה, מי שרואה את זה מגיל 0 ומכיר את הציבור החרדי על מרובעותו לטוב ולמוטב(לדוג' חס וחלילה שאישה תלך עם מנשא)
אין לו סיבה לתמוה על כך.
כנראה שתלוי איזה חלק בציבור.
בחלק שלי בציבור (ליטאים קלאסים) לובשים גם בלי גרביים (עד בערך גיל 3), וזה לא מוזנח בכלל.
וגם הולכים עם מנשא בלי שום בעיה.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מקום המדינה זה סימן הכר לילדי עולים מארצות קרות
שלא הבינו את המטרה של החורים בסנדלים - לאוורר!!
ועל כן הלבישו סנדלים וגרביים והיו למשל ושנינה בקרב חבריהם לכיתה.

אבל במגזר שלנו , בעיקר החסידי , אוהבים להלביש ילדים מגיל 0 מטופטפ ומאולגנט ככל האפשר, ולכן גם יש מצב להלביש בגד קצרצר חסר שרוולים ומכנסיים כדי שהילד יתאוורר - אבל עם גרביים, להשלמת המראה :)

גילוי נאות : מלבישה סנדלים עם גרביים וגופיות עם גרביים וכו'.

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

צילום בכיף

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עד גיל 3-4 בלי גרביים - לבנות
ולבנים עד גיל 5-6
אבל כשיוצאים לטיולים
לא לגן ומפגשים

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
איך שאני ראיתי,
ליטאים קלאסיים ואמריקאים מלבישים ללא גרביים גם בגיל 4 (לא זכור לי כרגע לגבי גיל גדול יותר).
אנגלים- ממש ממש לא גם בגיל שנה ושנתיים.

לטעמי לפחות עד גיל 3 זה מוזנח עם גרביים,
אבל מוזנח זה גם עניין של הרגל.

(מדברת על בנים.)

C

משתמש מקצוען
אני ליטאית, גרה בעיר חרדית, ולפי מה שאני רואה - זה מאוד חריג שתינוק מגיע למעון בלי גרביים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה