דרוש מידע סמינר מעלות

מצב
הנושא נעול.

הההה

משתמש רשום
נו ומה הולך ?
תספרי חוץ מבית ברכה
מה התקנון רמה לימודית
אני ממש מסכימה עם כל מילה של @נבראתי בצלם
רק תני להוסיף משהו שהסמינר נהיה ממש ממש חונק ומגביל
הוא השתנה וההאוירה שם כבר לא כמו פעם
לכי תשאלי בנותת שנמצאות עכשיו אני אורמת לך מידעיה שזה מה שהולך שם
אוקי.
התקנון שם בהחלט חזק אבל בשנתיים האחרונות מאוד ניהיה בסדר גמור . לדוג לפני שנתיים היה מותר רק נעלים עם סוליה לבנה 1 סנטימ בלבד ועכשיו את כבר יכולה לבוא עם 4 סנטימ וזה בסדר.
ורמה לימודית שם מאוד מאוד גבוה !!! גם בחוץ יודעים שמעלות זה רמה לימודים גבוה
ואני לא חושבת שהסמינר הזה חונק ומגביל יש בנות שבהחלט בשבילם הוא לא מתאים אבל זה מועטות שעוזבות בי"ב.
והאוריה שם יותר טובה מפעם.!!

אסתי מהודר

משתמש מקצוען
אוקי.
התקנון שם בהחלט חזק אבל בשנתיים האחרונות מאוד ניהיה בסדר גמור . לדוג לפני שנתיים היה מותר רק נעלים עם סוליה לבנה 1 סנטימ בלבד ועכשיו את כבר יכולה לבוא עם 4 סנטימ וזה בסדר.
ורמה לימודית שם מאוד מאוד גבוה !!! גם בחוץ יודעים שמעלות זה רמה לימודים גבוה
ואני לא חושבת שהסמינר הזה חונק ומגביל יש בנות שבהחלט בשבילם הוא לא מתאים אבל זה מועטות שעוזבות בי"ב.
והאוריה שם יותר טובה מפעם.!!
טוב בהצלחה אם כככה את חושבת

שחור-אפור-לבן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לא חושבת שיש מה להתווכח על זה. כל מחזור והסיפור שלו. אני למדתי שם גם תיכון וגם סמינר.
תקנון יחסית קשוח אבל זה מה שהולך בסמינרים אחרים (מידיעה) רק שהבנות אוהבות להציג את זה כתקנון חונק (אחרי הכל מדובר בבנות פתוחות יותר...)
מבחינת לימודים: בתיכון לימודים גבוהים יותר מכל סמינר אחר ובסמינר הלימודים סטנדרטיים.
סוג הבנות: מאוד משתנה בין מחזור למחזור. לפי דעתי המחזורים האחרונים הכי טובים שהיו עד היום בסמינר. יש אבות עובדים ואבות לומדים אבל זה בכלל לא שיח. הבנות ברובן המוחלט שואפות להקים בית של תורה לפחות בשנים הראשונות...

ברשמי אסור שיואמי חצי טאצ' - בודקים שאין מקדימה מצלמה... יש בנות שבכל זאת מביאות...
מתי בדקו את זה?? איך שאני יודעת בנות מסתובבות עם חצי טאצ' והסמינר לא בדק את זה אף פעם...

הההה

משתמש רשום
לא חושבת שיש מה להתווכח על זה. כל מחזור והסיפור שלו. אני למדתי שם גם תיכון וגם סמינר.
תקנון יחסית קשוח אבל זה מה שהולך בסמינרים אחרים (מידיעה) רק שהבנות אוהבות להציג את זה כתקנון חונק (אחרי הכל מדובר בבנות פתוחות יותר...)
מבחינת לימודים: בתיכון לימודים גבוהים יותר מכל סמינר אחר ובסמינר הלימודים סטנדרטיים.
סוג הבנות: מאוד משתנה בין מחזור למחזור. לפי דעתי המחזורים האחרונים הכי טובים שהיו עד היום בסמינר. יש אבות עובדים ואבות לומדים אבל זה בכלל לא שיח. הבנות ברובן המוחלט שואפות להקים בית של תורה לפחות בשנים הראשונות...

מתי בדקו את זה?? איך שאני יודעת בנות מסתובבות עם חצי טאצ' והסמינר לא בדק את זה אף פעם...
מסכימה עם כל מילה !
רק אני יודעת שהסמינר ביקש להחתים את ההורים על שיואמי חצי טאצ אבל לא בודק את זה ....

לצאת מדיכאון

משתמש חדש
מסכימה עם כל מילה !
רק אני יודעת שהסמינר ביקש להחתים את ההורים על שיואמי חצי טאצ אבל לא בודק את זה ....
השאלה מה יש לבנות בשיואמי
יש היום בישואמי אפשרות להכל
יש שם בנות שמסתירות ביואמי טיק טוק, אינסטגרם , וואצפ, ועוד מלא אפליקציות
ויש בנות שזה רק משחקים
זה מאד משנה

זהבית87

משתמש מקצוען
השאלה מה יש לבנות בשיואמי
יש היום בישואמי אפשרות להכל
יש שם בנות שמסתירות ביואמי טיק טוק, אינסטגרם , וואצפ, ועוד מלא אפליקציות
ויש בנות שזה רק משחקים
זה מאד משנה

זה ממש לא הסגנון של הבנות
(אם כי בכל מקום אפשר למצוא אחת-שתיים)

לאן את חותרת??
רוצה סמינר מצוין? זה המקום!

סתם מישהו 5

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
כי בי"ג י"ד רובן עוברות מהתיכון של מעלות ל"בית ברכה"
תלוי מאוד מאוד באיזה מחזורים!!!
במחזור שלי ( אולי עליו את מדברת...) הרבה בנות עברו לבית ברכה , בכללי הרבה עזבו
אבל בכל שנה זה ממש לא ככה

זהבית87

משתמש מקצוען
נו שכחתי לשים סימן שאלה אז איזה סגנון
כי הבנתי שזה הבנות שם שהכל מסתירים מהצוות
יש שם בנות עם בנים?
איך נראים אחרי צהוריים
אתם אומרות בתים של תורה ואברכים וזה לא נשמע זה נשמע שיש פה חילוקי דעות

לפי סגנון השאלות שלך
את לא מתאימה לסמינר
כדאי שתחפשי סמינר אחר

נבראתי בצלם

משתמש פעיל
ל

למדתם שם?
תוכלי לבוא לפרטי?
אני רוצה לשמוע ממישהי שנמצת כיום עם הננהלה החדשה ושהכירה גם את הקודמת
אם את מבררת על י"ג י"ד
ההנהלה של התיכון וההנהלה של הסמינר זה הנהלה שונה...
בתיכון יש הנהלה חדשה
בסמינר יש אותה הנהלה כבר הרבה זמן...

הההה

משתמש רשום
ל

למדתם שם?
תוכלי לבוא לפרטי?
אני רוצה לשמוע ממישהי שנמצת כיום עם הננהלה החדשה ושהכירה גם את הקודמת
אני מכירה גם את ההנהלה הקודמת וגם את ההנהלה כיום.
אני אוכל לעזור לך.
ומי ישמע איזה הנהלה חדשה רק מנהלת אחת התחלפה....

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה