חד וחלק זה ממש לא ברמתם.אני מחפשת משהו בסגנון של הסמינר הישן בנות אלישבע וכולי
מישי יודעת מה קורה עם היג יד שם?
פרטים/מידע?
תודה !
השנה הרבה מהצוות השתנה אני לא יכולה להגיד לך בדיוק,אשמח גם לדעת פרטים על הסמינר יג יד
איזה מסלולים יש השנה ואיך הקודש ומה סגנון הבנות??
תודה רבה!!
נחשב מודרני, לא דומה בכלל לישן ובנות אלישבעאמשח גם לקבל מידע על הסמינר כיום.
הוא נחשב מודרני??
אני מחפשת משהו בסגנון של הסמינר הישן בנות אלישבע וכולי
מה זאת אומרת?? אני לא צריכה שיהיה בדיוק אבל אני מחפשת משהו טוב בנות טובותחד וחלק זה ממש לא ברמתם.
שרי לבל 0527634200 זאת של הסמינריש לכם אולי את המספר של המנהלת של הסמינר הרב קוק??
לא דומה לא כמעט...מה זאת אומרת?? אני לא צריכה שיהיה בדיוק אבל אני מחפשת משהו טוב בנות טובות
כןתודה רבה!! אני עולה ליא אז זה נקרא תיכון??
מזה אומר בנות טובות?מה זאת אומרת?? אני לא צריכה שיהיה בדיוק אבל אני מחפשת משהו טוב בנות טובות
אין כל כך הרבה סמינרים איכותיים שיקבלו באמצע שנה (אם אין לך פרוטקציות...)היא בחורה מאד טובה מאד רוצה לימודי קודש להתקדם ולדעת
היא מחפשת סמינר איכותי אשכנזי בירושלים
שמקבל באמצע שנה....
תודה רבה
דווקא אפילו להפך, תלוי הסיפור עצמו אבל מאוד יכול להיותאין כל כך הרבה סמינרים איכותיים שיקבלו באמצע שנה (אם אין לך פרוטקציות...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: