דרוש מידע סמינר הסניף בירושלים

יהודיתו

משתמש מקצוען
זה פנימיה של תיכון של מתחזקות ( שהוקם ע״י לב לאחים - הרב אורי זוהר ולרב מנדלסון יש חלק מניהול התיכון ) - בפנימיה בעיקרון הועדה לשמור על הפן הרוחני של הבנות שבאות מבתים חלשים מבחינה רוחנית
אחרי התיכון רוב הבנות הולכות לסניף ולכן זאת בפנימיה היחידה שהרב מנדלסון מאשר לתלמידות שלו..
צריך לברר מול פנינת החינוך אם הם יהיו מוכנים לקחת מדריכה מסמינר אחר שבעיקרון יותר מעוניינת בפנימיה מאשר בהדרכת בחורות - הם גם מאוד עומדים על זה שהמדריכות יהיו סניפית ככה שהבנות יתרגלו לסגנון של הסניף קצת לפני שהם מגיעות לשם וככה יוכלו להתאקלם יותר מהר..
אם צריך מידע על פנינת החינוך והפנימיה שלהם - אפשר לפנות אליי באישי.
אגב הם מקבלים מדריכות רק מי״ג

יהודיתו

משתמש מקצוען
@~אני באתי לחלום~
את שואלת לגבי כתה ט׳ או י״ג?
יש לי בנות בסניף. הן אומרות שיש בנות שלמדו בפנינת החינוך ואחרי התיכון המשיכו בסניף. ויש בנות שמצטרפות רק לפנמייה אחרת. אם תרצי אני אברר לך את השם. (בשנה שעברה אחת המורות העבירה קבוצה של בנות מהפנמייה הזו לאחרת (אולי בית עולות?) יען הן התלוננו על המצב הגשמי הירוד בה)
בהצלחה!
אבל שוב זה בנות של פנינת החינוך שיש להם הסכם עם הרב מנדלסון
נראה לי שבחורות אחרות - זה קצת בעייתי בשבילם להיכנס לפנימיה מבחינת נוהל הסמינר

@~אני באתי לחלום~
את שואלת לגבי כתה ט׳ או י״ג?
יש לי בנות בסניף. הן אומרות שיש בנות שלמדו בפנינת החינוך ואחרי התיכון המשיכו בסניף. ויש בנות שמצטרפות רק לפנמייה אחרת. אם תרצי אני אברר לך את השם. (בשנה שעברה אחת המורות העבירה קבוצה של בנות מהפנמייה הזו לאחרת (אולי בית עולות?) יען הן התלוננו על המצב הגשמי הירוד בה)
בהצלחה!
יג יד..
אשמח שתבררי לי

רבקי389

משתמש צעיר
אני הגעתי מחו''ל ללמוד בסמינר הסניף לי''ג י''ד, לא היה לי בנות בכיתה שישנו בפנימיה (היו לי כמה בנות בפנימיה של פנינית החינוך). אני ספציפי גרתי אצל אישה אלמנה שהבת שלה גם למדה בסניף....
היה עוד חברה שהגיעה גם מחול שישנה בפנימיה בגב"ש הייתי שם פעם אחת ולא ממש ממליצה....
הכי טוב אם את מוצאת אשה אלמנה או משפחה שרוצים להשכיר לך חדר...
זה הרבה יותר טוב ומתאים לבחורה בגיל שלך.... (מניסיון!)

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
כמה דבר כזה יעלה?
לא בטוח שהרבה אם בכלל...
סבתי עליה השלום בשנותיה האחרונות לאחר פטירת סבי זצ"ל היתה בודדה
ובחורה גרה אצלה ללא תשלום- היא קבלה בית, וסבתי קיבלה חברה
יש לציין שהיתה עצמאית ולא סיעודית כלל
רק היה צריך את הענין של נוכחות של אדם נוסף בבית ואשת שיחה
ממליצה לך לחפש בכיוון הזה

סופרוומן

משתמש מקצוען
@~אני באתי לחלום~
בררתי קצת יותר לעומק
מסתבר ש @יהודיתו צדקה.
בגלל שאין הרבה בנות ״חוצנקיות״ יש דירה של 10 סניפיות ברוממה. עולה 650 ₪ לחודש. כנראה כולל רק ארוחת צהריים. הדירה בפיקוח הסמינר
אם את רוצה מס׳ טלפון של אחת הבנות שגרה שם תכתבי את המייל שלך
(עם & במקום @) ואני אשלח לך

תמר פלג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
עדכון מלפני שנה: מקווה לעבור על כל השאלות...
בסניף יש בנות חוצניקיות מהסניף בצפת, בית שמש וביתר וגם מאר חלקי הארץ.
בנות מאזור י-ם כמובן חוזרות לבית והקצת יותר רחוקות מסתדרות אצל משפחה, נשים אלמנות ופנימיות, אז ככה מי שטוב לה אצל קובי משפחה - מצוין(זה לא תמיד נח, מניסיון...) אצל נשים זה תלוי בסגנון בת ובסגנון אישה אני הייתי אצל אחת הנשים הנדירות והיה מושלם(עדיין מגיעה לבקר אותה מדי פעם.) ובקשר לפנימיות-----עד לפני שנתיים הסניף חייב ללכת לפנימייה 'שלו' בגב"ש לפני שנתיים זה הפך לפנימיית נוער בסיכון ומאז ההנהלה שינתה את פניה לסמינריסטיות ונהיה שם זוועה לא להתקרב לשם!!!! פנינת החינוך לא מכניסים את מי שלא לומדת אצלם(גם מניסיון.... אולי רק להדרכה....) יש את בית עולות שזה קצת יותר פתוח מהסגנון הסניפי אבל אני יודעת על בנות שנמצאות שם ונהנות
וזה שהיו תגובות שלא מקובל ללכת לפנימייה בסמינר אז אולי לט'- י"ב זה נכון אבל י"ג י"ד זה מאוד מקובל מה עושות כל הבנות מהדרום והצפון?? אנחנו היינו יותר 13 חדשות ב י"ג י"ד
מקווה שיעזור לך המידע שנתתי ואם את צריכה עוד שאלות ספציפיות אז--- בכיף!

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עד לפני שנתיים הסניף חייב ללכת לפנימייה 'שלו'
ממתי?
בזמני לא היה חיה כזו...
וזה שהיו תגובות שלא מקובל ללכת לפנימייה בסמינר אז אולי לט'- י"ב זה נכון אבל י"ג י"ד זה מאוד מקובל מה עושות כל הבנות מהדרום והצפון?? אנחנו היינו יותר 13 חדשות ב י"ג י"ד
גם בזמני, היה המון בנות מכל הארץ ולא היה מקובל פנימיה (י"ג י"ד)
או מדריכה באיזה פנימיה, או דירות של נשים מבוגרות שמשכירות חדרים.

תמר פלג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מלפני ארבע שנים ותוך שנתיים ראו שזה לא מתאים לבנות להיות תחת ההנהלה של גב"ש (מזעזעת מניסיון...:() עכשיו הם לא מחייבים אבל עדיין יש בנות שהולכות לשם כי רוצות משהו מסודר

ר"פ

משתמש פעיל
המדריכות בפנינת החינוך זה רק מי שלמדה בסניף מט'....

ataras369

משתמש חדש
זה פנימיה של תיכון של מתחזקות ( שהוקם ע״י לב לאחים - הרב אורי זוהר ולרב מנדלסון יש חלק מניהול התיכון ) - בפנימיה בעיקרון הועדה לשמור על הפן הרוחני של הבנות שבאות מבתים חלשים מבחינה רוחנית
אחרי התיכון רוב הבנות הולכות לסניף ולכן זאת בפנימיה היחידה שהרב מנדלסון מאשר לתלמידות שלו..
צריך לברר מול פנינת החינוך אם הם יהיו מוכנים לקחת מדריכה מסמינר אחר שבעיקרון יותר מעוניינת בפנימיה מאשר בהדרכת בחורות - הם גם מאוד עומדים על זה שהמדריכות יהיו סניפית ככה שהבנות יתרגלו לסגנון של הסניף קצת לפני שהם מגיעות לשם וככה יוכלו להתאקלם יותר מהר..
אם צריך מידע על פנינת החינוך והפנימיה שלהם - אפשר לפנות אליי באישי.
אגב הם מקבלים מדריכות רק מי״ג
אשמח למידע על פנינת החינוך, סגנון וכו...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה