דרוש מידע סמינר "בית ברכה" קרלין

• פותח הנושא neomy21
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
כי חסמתי -עכשיו את יכולה,

בשמחה
אז ככה-הסמינר בשנים האחרונות התייצב מאד
הבנות אוהבת את המנהלת יותר נכון מעריכות אותה,
היא מנהלת חזקה מאד
טוחנים אותם שם עם לימודים
גם בשנים שלי הלימודים היו המוטו של הסמינר כיום הרבה יותר
היום מקבלים בנות מבחוץ
אבל מאד בוררים
יש בכל כיתה משהו כמו 5 בנות מבחוץ..

זה הסטייל שם... אבל לא תקנון ממש לא!
תודה רבה! ממש עזרת לי

ESTI אסתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ואיך בכיתות ה' ו' שם?

קרמלה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
המשתמש נחסם
אני מבררת בשביל ה' ו'
אוי זה משהו אחר לגמרי
בשנה האחרונה הם התחילו לקרוא לעצמם בית ברכה קרלין והמיקום שלהם זה בבית ספר של קרלין אבל אין שום קשר..
זה לא סמינר משום צורה התלמידות הן לא רק בנות שסיימו י"ב וכל ההתנהלות שם היא לא סמינר בכלל

אבל מכללה מאד שמורה
והיית במכללה הזו?
הייתי שם ביום פתוח הספיק לי :)

A B

משתמש מקצוען
חמודה. כל הכבוד לך!
נראה לי שזה העיקר. וגם האם זה נכון שבקיץ הם צריכות ללכת סריג מעל התלבושת
תודה רבה
ממש ממש לא!
בתור שכנה של הסמינר- מלא שם בלי סוודרים....
והתקנון שלהם ממש בקטנה (אבל הבנות צנועות!!!!)

הגיונית

משתמש רשום
סמינר "בית ברכה" סמינר מעולה, הבת שלי לומדת שם ואני מאוד מרוצה, בנות טובות ואיכותיות, אין להן בכיתה אפילו בת אחת "פתוחה", מדובר בבנות שמורות ואיכותיות לצד רמה לימודית גבוהה שכוללת בחינות "בגרות", מנהלת מקסימה, מורות איכותיות, בקיצור סמינר מושלם, רק קשה להתקבל לשם... כחסידת קרלין ב"ה הלך לי חלק,

שרה ל 123

משתמש פעיל
כמו בכל מקום, יש גם בנות שלא הסגנון הקלאסי של הסמינר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

הגיונית

משתמש רשום
סליחה, כעת הבחנתי יותר ברור בשאלה, אם השאלה שלכן על "בית ברכה" כיתות ה' ו', "בית ברכה לימודי המשך", ב"ה גם שם יש לי בת שלומדת, מרוצה עד לשמיים, מדובר בתכנית לימודים של "הפתוחה", תואר ראשון אמיתי , בתחומים : מדעי המחשב, חשבונאות, ניהול משאבי אנוש, כלכלה, ומדעי החברה, אולי עוד משהו, לצד סמינר "שמרני" מאוד, כולל שיעורי קודש ותלבושת (למי שלא נשואה) מתאים רק לבנות "שמורות" ואיכותיות, לא מתאים לבנות "פתוחות", יש שם דרישות רוחניות גבוהות מאוד, בת שחורגת מהתקנון לא נותנים לה להירשם לסמסטר הבא, גם אם היא לבושה 100 אחוז צניעות בכיתה וגילו אותה אחה"צ או בשבת חורגת מהתקנון לא מאפשרים לה להמשיך ללמוד, (ויש להם מרגלות בכל מקום..) הבת שלי מאוד מרוצה, מקבלת מלגות ולמעשה לא עולה לנו כסף... לצד זה שהיא כבר התחילה לעבוד משרת סטודנט ומבוקשת בעבודה, וב"ה נשואה לאברך צדיק,

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה, כעת הבחנתי יותר ברור בשאלה, אם השאלה שלכן על "בית ברכה" כיתות ה' ו', "בית ברכה לימודי המשך", ב"ה גם שם יש לי בת שלומדת, מרוצה עד לשמיים, מדובר בתכנית לימודים של "הפתוחה", תואר ראשון אמיתי , בתחומים : מדעי המחשב, חשבונאות, ניהול משאבי אנוש, כלכלה, ומדעי החברה, אולי עוד משהו, לצד סמינר "שמרני" מאוד, כולל שיעורי קודש ותלבושת (למי שלא נשואה) מתאים רק לבנות "שמורות" ואיכותיות, לא מתאים לבנות "פתוחות", יש שם דרישות רוחניות גבוהות מאוד, בת שחורגת מהתקנון לא נותנים לה להירשם לסמסטר הבא, גם אם היא לבושה 100 אחוז צניעות בכיתה וגילו אותה אחה"צ או בשבת חורגת מהתקנון לא מאפשרים לה להמשיך ללמוד, (ויש להם מרגלות בכל מקום..) הבת שלי מאוד מרוצה, מקבלת מלגות ולמעשה לא עולה לנו כסף... לצד זה שהיא כבר התחילה לעבוד משרת סטודנט ומבוקשת בעבודה, וב"ה נשואה לאברך צדיק,
חמודה שאת עונה ורוצה לעזור
השאלה מלפני שנה, כנראה שהם כבר בחרו מוסד לימודים...

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
סמינר "בית ברכה" סמינר מעולה, הבת שלי לומדת שם ואני מאוד מרוצה, בנות טובות ואיכותיות, אין להן בכיתה אפילו בת אחת "פתוחה", מדובר בבנות שמורות ואיכותיות לצד רמה לימודית גבוהה שכוללת בחינות "בגרות", מנהלת מקסימה, מורות איכותיות, בקיצור סמינר מושלם, רק קשה להתקבל לשם... כחסידת קרלין ב"ה הלך לי חלק,
לתשומת לב, (וברוכה הבאה) הקפצת אשכול ישן נושן....
כדאי לשים לב שאת מגיבה על אשכולות 'טריים'.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה