עזרה סמינר בינת החינוך

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אחותי הצעירה מדריכה שם,
ואחותי היותר צעירה נרשמה לשם.
אני באופן אישי עבדתי איתם אישית, ומכירה מאוד חזק את הסגנון.

*הבנות, בנות איכותיות. נעימות וגלויות. נערות בוגרות לרוב עם ראש על הכתפיים. כמו אהבה הדדית שיש בינהם... נערות שמכירות את העולם אבל בוחרות באמת להשקיע ברוחניות שלהם. יש המון מקום לנשמה! לשירה!! להרגשה...לחיות!
*בתים מאוד מאוד טובים. אני מכירה הרבה מהבנות שאחיות הגדולות שלהן למדו בסמינרים הגדולים והם הלכו לשם.
לא עניין גזעני.. אבל כן. הבנות לרוב מגיעות מבתים אינטלגנטים ומשקיעים. בנות שמגיעות מחינוך איכותי ומחבק. יש שם מאוד את העניין הזה...
* צוות חינוכי מתוק להפליא. סליחה שאני משתמשת בביטוי הזה. מורות מתוקות, אוהבות. קשורות, גלויות. נעימות מאוד.
אני שומעת את אחיות שלי והקשר עם המורות...
יש תחושה של בית פשוטו כמשמעו... ולא, אל תדמייני את הבנות הפרומריות שמנסות למצוא חן בעייני המורות... מדובר בבנות זורמות שאוהבות את החיים ואת עצמן, ועדין מוצאות המון המון מקום. אמיתי. אצל הצוות.
* הווי מדהים. השקעה לא רגילה! אפילו בדברים כמו פינוקים קטנים מידי פעם... כל כך כייפי ומפנק!
דואגים גם לנשמה גם לגוף. אני שומעת מאחותי על ההנאה שלה. על החוויות. ההרצאות. הבילויים המושקעים. אפילו השקולד המתוק מידי פעם.. הסלט המפנק שהמנהלת מפרגנת לעיתים קרובות.. כל מיני דברים קטנים כאלה וגדולים.
יש המון מקום לשירה.. מי שמכירה את סמינר אופקים זה קצת הזכיר לי... הבנות מאוד אוהבות לשמוע ולהתחזק מיוזמתם (והן בפירוש בנות אופנתיות וחמודות...) יש אצלם הרבה כבוד לשירה ונפש וקרבה ו"ביחד".. ושיחות ארוכות כאלה ודיונים למחשבה וכו'...
* לגבי תקציבים... כפי הנראה כן. תראי בכל אופן סמינר חרדי... אבל כל מה שצריך מסופק לבנות ביד רחבה ומספקת. זה לא נראה שיש שם מחסור יתר על המידה. לא פחות מרוב הסמינרים שמתמודדים כמו כולם.
* נמצא בשמואל הנביא
* אני חושבת שבונים להם כעת מבנה קבע. אני לא בטוחה. אם חשוב לך אברר אצל אחותי מחר.

אני מאוד ממליצה. חבל שהוא לא היה בזמני...
אני פשוט רואה את אחותי פורחת שם, מה שיכול היה להחסם אם היא הייתה לומדת בסמינר גדול כמו שאני למדתי (בלי ללכלך כמובן... אני פרחתי גם שם. לה התאים סגנון שונה.)
בהצלחה!

רווה

משתמש צעיר
אחותי הצעירה מדריכה שם,
ואחותי היותר צעירה נרשמה לשם.
אני באופן אישי עבדתי איתם אישית, ומכירה מאוד חזק את הסגנון.

*הבנות, בנות איכותיות. נעימות וגלויות. נערות בוגרות לרוב עם ראש על הכתפיים. כמו אהבה הדדית שיש בינהם... נערות שמכירות את העולם אבל בוחרות באמת להשקיע ברוחניות שלהם. יש המון מקום לנשמה! לשירה!! להרגשה...לחיות!
*בתים מאוד מאוד טובים. אני מכירה הרבה מהבנות שאחיות הגדולות שלהן למדו בסמינרים הגדולים והם הלכו לשם.
לא עניין גזעני.. אבל כן. הבנות לרוב מגיעות מבתים אינטלגנטים ומשקיעים. בנות שמגיעות מחינוך איכותי ומחבק. יש שם מאוד את העניין הזה...
* צוות חינוכי מתוק להפליא. סליחה שאני משתמשת בביטוי הזה. מורות מתוקות, אוהבות. קשורות, גלויות. נעימות מאוד.
אני שומעת את אחיות שלי והקשר עם המורות...
יש תחושה של בית פשוטו כמשמעו... ולא, אל תדמייני את הבנות הפרומריות שמנסות למצוא חן בעייני המורות... מדובר בבנות זורמות שאוהבות את החיים ואת עצמן, ועדין מוצאות המון המון מקום. אמיתי. אצל הצוות.
* הווי מדהים. השקעה לא רגילה! אפילו בדברים כמו פינוקים קטנים מידי פעם... כל כך כייפי ומפנק!
דואגים גם לנשמה גם לגוף. אני שומעת מאחותי על ההנאה שלה. על החוויות. ההרצאות. הבילויים המושקעים. אפילו השקולד המתוק מידי פעם.. הסלט המפנק שהמנהלת מפרגנת לעיתים קרובות.. כל מיני דברים קטנים כאלה וגדולים.
יש המון מקום לשירה.. מי שמכירה את סמינר אופקים זה קצת הזכיר לי... הבנות מאוד אוהבות לשמוע ולהתחזק מיוזמתם (והן בפירוש בנות אופנתיות וחמודות...) יש אצלם הרבה כבוד לשירה ונפש וקרבה ו"ביחד".. ושיחות ארוכות כאלה ודיונים למחשבה וכו'...
* לגבי תקציבים... כפי הנראה כן. תראי בכל אופן סמינר חרדי... אבל כל מה שצריך מסופק לבנות ביד רחבה ומספקת. זה לא נראה שיש שם מחסור יתר על המידה. לא פחות מרוב הסמינרים שמתמודדים כמו כולם.
* נמצא בשמואל הנביא
* אני חושבת שבונים להם כעת מבנה קבע. אני לא בטוחה. אם חשוב לך אברר אצל אחותי מחר.

אני מאוד ממליצה. חבל שהוא לא היה בזמני...
אני פשוט רואה את אחותי פורחת שם, מה שיכול היה להחסם אם היא הייתה לומדת בסמינר גדול כמו שאני למדתי (בלי ללכלך כמובן... אני פרחתי גם שם. לה התאים סגנון שונה.)
בהצלחה!
תודה רבה!

כמה כיתות יש בכל מחזור?
כמה בנות יש בכיתה?
ואכן אשמח לדעת האם אכן בונים בניין, והיכן?

שוב תודה!

רווה

משתמש צעיר
אשמח לדעת כתובת מדוייקת של הסמינר
וכן מספר טלפון ליצירת קשר
תודה!

חיי אושר

משתמש חדש
אשמח עם מישי יכולה להגיד עם סמינר זה של ליטאיות? של ספרדיות? של חסידיות? של כולם? (עם כן בערך איזה אחוזים?) גם עם יש גם בנות דוברות אנגלית?

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשמח עם מישי יכולה להגיד עם סמינר זה של ליטאיות? של ספרדיות? של חסידיות? של כולם? (עם כן בערך איזה אחוזים?) גם עם יש גם בנות דוברות אנגלית?
אין בנות דוברות אנגלית.
אם יש חסידיות זה רק ברסלב (אבל ליטאיות באופי)
יש שם ספרדיות ואשכנזיות

דיפולט

משתמש חדש
הרוב ספרדיות אבל יש גם אשכנזיות, ברסלביות זה מאד מגוון ופחות נראה לי שיש בנות דוברות
את מתכוונת לבנות אמריקאיות??

חיי אושר

משתמש חדש
הרוב ספרדיות אבל יש גם אשכנזיות, ברסלביות זה מאד מגוון ופחות נראה לי שיש בנות דוברות
את מתכוונת לבנות אמריקאיות??
.אני מתכוונת לבנות שמדברים אנגלית בבית בגלל שההורים שלהן עלו מאיזה ארץ ששם מדברים אנגלית
לאו דווקא מארצות הברית

דיפולט

משתמש חדש
.אני מתכוונת לבנות שמדברים אנגלית בבית בגלל שההורים שלהן עלו מאיזה ארץ ששם מדברים אנגלית
לאו דווקא מארצות הברית
אנחנו מדברים בבית אנגלית ההורים שלי אמרקאים ויש לי גם חברה אמרקאית אבל בגדול אין שם הרבה בנות שיודעות אנגלית מהבית הם בדרכ יודעות מהסמינר משיעורי אנגלית....

לגדול נכון

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
שלום.
אני מחפשת תיכון לבחורה חכמה מאוד- רמה אינטלקטואלית גבוהה, ויחד עם זאת פתוחה לעולם הגדול.
היא רוצה מקום שתוכל לצמוח בו לטובה מבחינה רוחנית מתוך אהבה ומתוך ראיית המעלות שבה, בלי מתח ולחץ מהצוות החינוכי, האם זה המקום בשבילה?

חשוב- בנות טובות מבתים טובים

וכן, מה המיקום של הסמינר?

תודה רבה ושנזכה לרוות נחת מצאצאינו....

טלי בר

משתמש רשום
צילום מקצועי
הסמינר בינת חינוך הוא ה' ו', למודי מקצוע? אם כן, מה יש בו, מה הרמה הרוחנית, הלימודים, הוא נחשב סמינר ליטאי או ספרדי?
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה