כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מידע שימושי סמינר אפיקי דעת ?!

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י אות לי;2383876:
סמינר לבנות מודרניות יותר,
מקביל אולי ל'לוסטיק' שבאזור המרכז.

לוסטיג

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
רב הבנות (אולי כולם)המודרניות שבתיכון לא ממשיכות ליג יד, כך שבמסלולים נשאר הנות האיכותיות מהתיכון וכמו שאמרו בנות מסמנרים אחרים שבאו ללמוד שם.
אגב גם הצוות בתיכון מורכב מדמויות מדהימות שמכניסות ןמחדירות המון אהבת תורה, מבחן התוצאה הוא בעיקר בגלל המשפחות.

ח. גרין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי גיסה שלמדה שם, (בת 35 בערך)
לא מודרנית.
נשואה לאברך יר"ש.
המחזורים הראשונים היו סמינר אחר לחלוטין, ההנהלה היתה שונה וכן הסגנון.
הסמינר השתנה מאד!!!

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
הרבה מאוד בתים מידרדרים בגלל זה היום, לצערינו.
לא כולם בנויים לשבת וללמוד ולא כל בת מסוגלת לחיות עם בעל שלומד והיא המפרנסת ועול הבית עליה וכו'.

ואני מדברת כאחת שב"ה בעלה יושב ולומד וכן כל אחיה, ב"ה. אבל אני רואה מה קורה סביבי לכל מיני צעירות.

בחור שיש לו סיפוק הוא בחור עם מוטיבציה להתקדם ולהתעלות.
יש בחורים שיושבים בכולל אבל בכלל לא לומדים ואין להם סיפוק ואז הם מרירים וגם הנשים.

יש כאלו שעובדים כי הם לא מסוגלים לשבת וללמוד כל היום ולכן במקום להתבטל הם יוצאים לעבוד, בעבודה שראויה לבן תורה, כמובן, ויש להם סיפוק ועם זאת אהבת התורה שהם מחדירים לילדיהם היא עצומה. הם מראים הערכה כלפי מה שהם מבינים שפשוט קצת נשגב מהנתונים שלהם. זה כמובן לא אומר שהם לא צריכים ללמוד כמה שמסוגלים, לקבוע עיתים וכו'.

אגב, להרבה מהם יש בנים אברכים שתורתם אומנותם.
חבל
חבל
חבל
שישנה הכללה שיש אברכים שממורמרים כי הם לא בעליה
ישנם לא פחות באחוזים של כאלה שעובדים בעבודות שיותר או פחות מתאימות לבני תורה שמר להם לנשותיהן ולילדיהם
כי הם לא מרוצים
לא ידוע לי שאברכים יותר ממורמרים מלשם הדוגמא הייטיקיסטים שלמדו תוכנה כי זה מה שהולך (גם בסמינרים)
נכון הדבר שמי שנגרר לא טוב לו
אבל זה נכון לכל מקום

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
חבל
חבל
חבל
שישנה הכללה שיש אברכים שממורמרים כי הם לא בעליה
ישנם לא פחות באחוזים של כאלה שעובדים בעבודות שיותר או פחות מתאימות לבני תורה שמר להם לנשותיהן ולילדיהם
כי הם לא מרוצים
לא ידוע לי שאברכים יותר ממורמרים מלשם הדוגמא הייטיקיסטים שלמדו תוכנה כי זה מה שהולך (גם בסמינרים)
נכון הדבר שמי שנגרר לא טוב לו
אבל זה נכון לכל מקום
אף אחד לא דיבר על אברך שלומד אבל "רק" לא בעליה
יש כאלו שלא באמת לומדים אלא הולכים לכולל כי זה מה שנדרש לכאורה לעשות. אלו ממורמרים ועליהם כתבתי.
הוצאתם דברים מהקשרם
ובכל מקרה לא עתה כאן שום הכללה.

שרה.ר.

משתמש חדש
היי
אשמח לברר על הסמינר לשנה הבאה ללימודים י"ג י"ד..
סגנון..?
עדות..?
תודהה ושבוע טובב

שוחר בינה

משתמש פעיל
סמינר מזעזע, רמה רוחנית מאד נמוכה,
הוחלפה שם הנהלה ומאז חלה ירידה דרסטית,
לא מומלץ,
גם מאד מעט בנות, 20 בנות במחזור בערך..מנסים לשקם אותו, זו התחושה והאוירה שם,

נערך לאחרונה ב:

מציאותי

משתמש פעיל
כן גם אני שמעתי על ההנהלה החדשה שם,
סגנון מאד מתנשא ולא מכבד, הבנתי הנהלה צעירה ו'מתלהבת'.
מאז איבד הרבה מהחום לרוחניות והבניה האישית של הבנות.
מורות חייבות ללמד לפי בגרות וכל מיני רעיונות..

שרי מלכה

משתמש צעיר
סליחה שאני קופצת על האשכול
אשמח לדעת מה הסגנון שם היום?
חושבים להעביר ילדה.....
אשמח לכל מידע

שרי מלכה

משתמש צעיר
מפה לא השגתי מידע אבל מברורים אצל חברות וכו העברנו אותה לשם
[במקום הקודם ממש לא הסתדרה]
לומדת שם בערך חודש ובינתים ממש נהנית ב"ה

היי, אני התקבלתי לשנה הבאה למסלול של י''ג י''ד
רציתי לדעת פרטים על סגנון הבנות.
מאיפה מגיעות?
אני לא ירושלמית.. רציתי לדעת אם זה סגנון ירושלמי כבד?
בנות על רמה? (כמו לוסטיג מבחינת שם?)

Ruth K

משתמש חדש
אני חושבת שכולן כאן דיברו על הבנות בתיכון שהן באמת בנות שבאות מבתים מודרניים וכו'
אבל הסמינר (יג, יד) ממש לא קשור לתיכון זה בנות אחרות לגמרי (אני מכירה ממש מקרוב, זה בנות שבאות מהסמינרים הכי טובים, והם באות לאפיקי דעת בדרך כלל בשביל מסלול עיצוב תעשייתי שאותו יש רק באפיקי דעת.
אני מכירה כמה בנות משם ממש טובות והם בנות מעולות שללא ספק יקימו בית של תורה.
לכן אסור להכליל וצריך לבדוק כל דבר לעומק
את יודעת אם הבנות שם עם סמארטפונים ? כמובן בסמינר
ומה הסגנון של הבנות בי"ג י"ד?

רחלי98

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לפני 7 שנים סיימתי בסמינר המדהים הזה!!
אני יודעת שגב גרוזובסקי כבר לא שם
כך שלא יכולה לתת לך מידע קונקרטי לעכשיו.
אני יצאתי משם עם הרבה חיזוק רוחני ורצון להתקדם ולהסתכל הלאה עם יר"ש והסתכלות מרחבית.
ממליצה לך לנסות לדבר עם בנות/אמהות של בנות שלומדות שם עכשיו ולקבל אינפורמציה רלוונטית.
המון בהצלחה!!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה