מה הכוונה העבודה שלך? יועצת לימודים?אני לא בטוחה שאני מוכנה לחלק את כל המידע המקצועי שלי בחינם
אחרי הכל זו העבודה שלי.
מה הכוונה העבודה שלך? יועצת לימודים?אני לא בטוחה שאני מוכנה לחלק את כל המידע המקצועי שלי בחינם
אחרי הכל זו העבודה שלי.
בעצם סמינר שרנסקיבית המורה בבני ברק של הרב שצ'רנסקי. (ברח' ר' עקיבא)
מה הכוונה העבודה שלך? יועצת לימודים?
בדיוק...זה בסדר גמור, לשאול תמיד לגיטימי.
מחשבים וראיית חשבון מתאימים חנויות תעסוקתיות שונות לחלוטין ממה שאת מחפשת.
וכן,
זה דורש חשיבה מחוץ לקופסה.
התייחסת בהודעתך רק לסוג אחד של טיפול - טיפול רגשי.אין כזה דבר (עד כמה שידוע לי) מקצוע טיפולי (כמו כל התרפיות למינהם, טיפול ריגשי וכו') הניתן ללמידה בסמינר שנותן עבורו תעודה קבילה אצל קופות חולים וכד'.
(לא צריך יועצת תעסוקתית בשביל זה)
ישנם מקצועות טיפוליים הניתנים ללמידה בסמינרים, אך לא מקבלים עבורם תעודה קבילה.
מה שאומר שמאוד קשה לעבוד אחר כך באותו מקצוע.
ישנם כאלה המצליחות לעבוד באופן פרטי, אך הן עובדות מאוד קשה לשווק את עצמן.
למה שאדם ישלם מחיר כל כך יקר למטפלת רגשית / פסיכותרפיסטית כשהוא יכול להשיג אותו דבר דרך קופת חולים במחיר מסובסד?
נכון שיש כאלה ממש טובות שמעדיפים ללכת אליהם פרטי, אבל בדרך כלל יעדיפו אחת עם נסיון בקופת חולים וכו'..
זה נושא מסובך מידי...
אם את ממש רוצה לעבוד עם אנשים, זה על הסקאלה של הוראה, חנ"מ וכדו'...
רעיון ממש טוב לבנות שמוצלחות בעניין.בישן בירושלים נפתח שנה הבאה פאנות
(או שאת מתכוונת למקצועות טיפוליים?)
צריך לקחת בחשבון שכיון שאת לא יוצאת עם תואר בידבבית המורה בבני ברק יש תרפיה באומנות
סורי, אני לא ממש זוכרת מלבד מה שכתבתי לך ואיני מכירה בנות שלומדות שם כך שאין לי דרך לברר.יש לך עוד מידע לגבי הסמינר בירושלים?
מה זה אומר?
זה סמינר?
לא מכירה...
תפרידי.בעצם סמינר שרנסקי
לא ידעתי שוראים לזה גם בית המורה
עם תעודה נורמלית?אאל"ט
בבעלז בני ברק יש קלינאות תקשורת.
אין לי מושג,עם תעודה נורמלית?
סתם נפלתי על הודעה אקראית שלך.התייחסת בהודעתך רק לסוג אחד של טיפול - טיפול רגשי.
אבל מקצועות טיפוליים הם קשת רחבה של מקצועות, חלקם פונים לעולם הנפש וחלקם לעולם הטיפול הפיזי.
את יכולה לכתוב מייל למייל האנונימי שלי, אבל אני אראה אותו רק בערבסתם נפלתי על הודעה אקראית שלך.
יש דרך ליצור איתך קשר?
ייעוץ תעסוקתי וכל המסתעף..
שלחתי לך. את יכולה למחוק.אם תוכלי לכתוב לי כבר עכשיו מהמייל הרגיל שלך לכתובת המצורפת, אשמח.
אם לא-אאלץ להמתין עד הערב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: