נכתב ע"י סבתא של נעה;2196487:קשה עד למאד (מאד מאד מאד) להתקבל באמצע התיכון לכל סמינר
קוק מסתבר שלא יעשו בעיות ולכן שווה לנסות
נתיב החינוך- אולי. גם הוא מצויין
בהצלחה רבה!!!
האם זה הסמינר שהיה פעם (ואולי גם היום) ברח' דוד ילין ?נכתב ע"י rivkiy;2193311:מה עם נתיב החינוך?
סמינר קטן, איכותי מאד, משקיע מאד מאד בבנות, צוות מקסים -מורות צעירות ומלאות נכונות להשקיע, מנהלת שהיא כמו אמא, מכירה כל אחת ואחת.
המון פעילות חברתית.
בקיצור ממליצה בכל פה.
אחותי בחורה איכותית מאד, מלאת אנרגיות נהנת שם עד הגג...
נכתב ע"י אינדיזיין;2203044:מקפיצה שוב, על אפיקי דעת יש למישו מידע??
ובכל אופן איזה סגנון זה?נכתב ע"י סטודנטית;2203050:זה ממש לא הסגנון של בנות אלישבע, ולא של מעלות!
נכתב ע"י אינדיזיין;2203053:ובכל אופן איזה סגנון זה?
נכתב ע"י ליבוש;2303290:אני מסיימת השנה י''ב יש למישהי המלצה על סמינר בי-ם לא משהו ענקי.
אולי אתן מכירות מקרוב את קוק, אפיקי דעת, איינהורן וכד' או שיש עוד כאלה שאני לא ממש מכירה אותם. אני בת רגילה. לא סגורה ולא מידי פתוחה. לא בא לי משהו גדול כמו הישן וכו'.. אשמח לשמוע מכן. גם בפרטי בסדר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: