מידע שימושי סמארטפון של נתיב/רמי לוי.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צהריים טובים.

אני מעוניינת לקנות את אחד מהמכשירים הנז"ל לצרכים שלי.
אני אמנם מודעת ליכולות שלהם מבחינת המפרט וכו'.. אבל הקטע של ההכשר, אני רוצה לראות את המכשיר בפועל בעיניים שלי ובידיים שלי, לראות פיזית מה יש ומה אין..

אודה מאוד מאוד למי שיש ברשותו את אחד מהמכשירים הנז"ל, ויוכל לעשות איתי טובה גדולה מאוד ולהראות לי אותו לזמן קצר.

תודה רבה רבה מראש.

גרפוס

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש לי מכשיר של נתיב

ההבדלים העיקרים זה

שרמי לוי זה כולל שיחות וSMS וחייבים להיות במסלול שלהם

ונתיב זה רק לאפליקציות לא כולל שיחות וSMS ולא משנה באיזה חברה שנמצאים

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה על התגובה.
ועוד שאלה קטנה, במכשיר של נתיב, אם אני מחליפה סים שאז אני יוכל לקבל שיחות והודעות, האם אני עדיין ימשיך לקבל עידכונים מנתיב בעצמם לחנות היישומים שלהם?

ובנוסף לזה, אשמח לראות ולהרגיש את המכשיר ביד, אם אתם מעוניינים בטובה הגדולה הזו, אשמח להיות איתכם בקשר.

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י גרפוס;1180885:
יש לי מכשיר של נתיב

ההבדלים העיקרים זה

שרמי לוי זה כולל שיחות וSMS וחייבים להיות במסלול שלהם

ונתיב זה רק לאפליקציות לא כולל שיחות וSMS ולא משנה באיזה חברה שנמצאים

מוזר שיש לך נתיב ואתה לא מודע שאפשר לשים היום כל סים (כולל לא כשר) בסמארטפון של נתיב, לקבל ולשלוח SMS חופשי. ולא, לא מדובר בפריצה, כך המכשירים יוצאים היום מהחברה.

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י asterisk;1180902:
מוזר שיש לך נתיב ואתה לא מודע שאפשר לשים היום כל סים (כולל לא כשר) בסמארטפון של נתיב, לקבל ולשלוח SMS חופשי. ולא, לא מדובר בפריצה, כך המכשירים יוצאים היום מהחברה.

הבעיה לא ההודעות אלא הגלישה, ואם המכשיר בעצמו חסום, לא תוכל לגלוש חופשי באיזה סים שתשים.

מכלול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לי יש את הסמארטפון של נתיב, אוכל בשמחה לעזור לך..
צרי קשר באישי.

מיצג

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני גם הזמנתי אחרי ששמעתי על המכשיר של נתיב תגובות טובות

מקוה שכך יהיה..

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
בקשר למכשיר של נתיב הוא אותו דבר כמו שהיה לפני כן? יש עליו הכשר של ועד הרבנים?
אני שואל כי שמעתי משהו ממש לאחרונה ואני מעוניין לשמוע ממי שקנה מהם בשבועיים האחרונים אם יש לו מושג כלשהו.

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
סתם שאלה, זה המכשיר הזה?

כי בפלאייר של נתיב [צירפתי] כתוב שזה אופטימוס L7 II, ושורת כפתורי המגע בתחתית המכשיר שבתמונה נראים שונה מהמכשיר המוצג בזאפ.

מי יודע?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 387.6 · צפיות: 17

מכלול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י trew;1180936:
בקשר למכשיר של נתיב הוא אותו דבר כמו שהיה לפני כן? יש עליו הכשר של ועד הרבנים?
אני שואל כי שמעתי משהו ממש לאחרונה ואני מעוניין לשמוע ממי שקנה מהם בשבועיים האחרונים אם יש לו מושג כלשהו.

יש עליו הכשר, אבל זה שונה ממי שקנה בהתחלה.
יכולה לפרט באישי.

נכתב ע"י המקצוען;1180981:
סתם שאלה, זה המכשיר הזה?

כי בפלאייר של נתיב [צירפתי] כתוב שזה אופטימוס L7 II, ושורת כפתורי המגע בתחתית המכשיר שבתמונה נראים שונה מהמכשיר המוצג בזאפ.

מי יודע?

המכשיר כמו בלינק שהעלית.

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני גם רציתי לקנות.
אבל התברר לי שאין שום אפשרות להעביר נתונים בין המחשב למכשיר. מבחינתי זה שווה לכפרות.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י park;1181215:
אני גם רציתי לקנות.
אבל התברר לי שאין שום אפשרות להעביר נתונים בין המחשב למכשיר. מבחינתי זה שווה לכפרות.

אפשרות פיזית עם USB, ברור שאין, כי אתה ברגע מחליף רום ויש לך מכשיר רגיל ללא שום חסימה.
ואגב, בשיטה זו משתמש רמי לוי, בעצם זו השיטה היחידה לחסום לגמרי לגמרי כל אפשרות פריצה.. אחרת ברגע אחת אתה מחזיר את המכשיר לקדמותו.

ולעניין שכתבת, למה אתה אומר שאין שום אפשרות?
מה עם שרתי איחסון כדרופבוקס וגוגל דרייב, הם פתוחים.

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י רמה פלוס;1181219:
אפשרות פיזית עם USB, ברור שאין, כי אתה ברגע מחליף רום ויש לך מכשיר רגיל ללא שום חסימה.
ואגב, בשיטה זו משתמש רמי לוי, בעצם זו השיטה היחידה לחסום לגמרי לגמרי כל אפשרות פריצה.. אחרת ברגע אחת אתה מחזיר את המכשיר לקדמותו.

לגמרי לגמרי גם זה לא מועיל, כי אפשר ללכת למעבדה ולהחליף ב100 שקל את היציאה.. :eek:
אבל בשביל לעשות את זה, צריך להיות סטראוטיפ מושלם..

ליצנות של סוף יום :)

מכלול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י park;1181215:
אני גם רציתי לקנות.

נכתב ע"י רמה פלוס;1181219:

ממש לא נכון!
בוודאי שאפשר לחבר את המכשיר למחשב עם כבל USB ולסנכרן קבצים.
(וזה חוץ מהאפשרות להעביר דרך שרתי איחסון)
כמו"כ יש את האפשרות להתחבר למחשב עם אפליקציה של TeamViewer שזה כולל גם העברת קבצים דו-צדדית.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רק את זה אל תגידי לי..
כי מי מונע ממני להחליף רום למכשיר, וחסל סידור פסח?

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י Nיכל;1181244:
ממש לא נכון!
בוודאי שאפשר לחבר את המכשיר למחשב עם כבל USB ולסנכרן קבצים.
(וזה חוץ מהאפשרות להעביר דרך שרתי איחסון)
כמו"כ יש את האפשרות להתחבר למחשב עם אפליקציה של TeamViewer שזה כולל גם העברת קבצים דו-צדדית.

דיברתי איתם והם אמרו לי שאין שום אפשרות לסנכרן קבצים עם המחשב.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא מתווכח עם מיכל, כי יש לה את המכשיר, ואם היא אומרת כנראה שהיא בדקה את זה בפועל, והיא ראתה שאכן אפשר..
אבל מילה אחת - אם באמת אפשר, אז תגידו לנתיב שיגנזו מהר מהר את הרעיון הזה, במחילה. כי בחמש דקו' של עבודה המכשיר חוזר לעצמו.
רמי לוי לדוגמא, חסם את האפשרות חיבור למחשב, ובכך מנע את האופציה של החלפת רום, וזו האופציה היחידה לחסימה מוחלטת [חוץ מהיציאה של המקצוען ההוא..].

.

מכלול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י park;1181258:
דיברתי איתם והם אמרו לי שאין שום אפשרות לסנכרן קבצים עם המחשב.

נכתב ע"י רמה פלוס;1181263:
אני לא מתווכח עם מיכל, כי יש לה את המכשיר, ואם היא אומרת כנראה שהיא בדקה את זה בפועל, והיא ראתה שאכן אפשר..
אבל מילה אחת - אם באמת אפשר, אז תגידו לנתיב שיגנזו מהר מהר את הרעיון הזה, במחילה. כי בחמש דקו' של עבודה המכשיר חוזר לעצמו.
רמי לוי לדוגמא, חסם את האפשרות חיבור למחשב, ובכך מנע את האופציה של החלפת רום דרך האודין וכו', וזו האופציה היחידה לחסימה מוחלטת [חוץ מהיציאה של המקצוען ההוא..].

.

זה לא ענין לויכוח או לא. המכשיר שלי ברגע זה מחובר למחשב :)
[רוצה להכנס בשליטה מרחוק ולראות?]

צפה בקובץ המצורף 183291

קבצים מצורפים

• צילום מסך.PNG
    KB 123.7 · צפיות: 25

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י Nיכל;1181266:
זה לא ענין לויכוח או לא. המכשיר שלי ברגע זה מחובר למחשב :)
[רוצה להכנס בשליטה מרחוק ולראות?]

צפה בקובץ המצורף 183291

אוי, אני מאמין לך :) לא חשבתי שאת.. :)
רק זה בעיה מבחינתי, וכמו שכתבתי לעיל.
ואם מישהו רוצה לראות בעניין עוד, יכול לעיין כאן, בפורום אנדרואיד דיברו על זה הרבה, ודנו בעניין איך אפשר לחסום אפשרות פריצה למערכות הפעלה של אנדרואיד, מאחר שאנדרואיד הוא קוד פתוח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה