הייתי בסלקום.
נכתב ע"י שושנה ויזל;1252790:את מצטרפת חדשה או שהיית כבר בסלקום?
נכתב ע"י שושנה ויזל;1252790:את מצטרפת חדשה או שהיית כבר בסלקום?
נכתב ע"י שושנה ויזל;1252603:אני בחברת פלאפון, יש לי מכשיר A777 , סוכן פה באזור אמר שיכול לפרוץ לי את המכשיר לסלקום.
השאלה איך עושים את זה,
קודם מניידים דרך הסוכן שהציעו פה? אני חוששת מה יקרה אח"כ, אם לא יצליחו להכניס לי את הסים למכשיר שלי.
אשמח להסבר איך לבצע זאת בדיוק?
נכתב ע"י תמר;1253107:הם אומרים לי שצריך ללכת למרכז שלהם.
אני באורנג' ורוצה לעבור לסלקום.
יש לי סים של סלקום (מהפעם הקודמת)
מה לעשות?
נכתב ע"י פרינטופ;1253156:לא עברתי על כל האשכול, אולם עד כמה שזכור לי - גולן טלקום נותנים גם שיחות לחו"ל, וסלקום לא.
אני טועה?
נכתב ע"י פרינטופ;1253156:לא עברתי על כל האשכול, אולם עד כמה שזכור לי - גולן טלקום נותנים גם שיחות לחו"ל, וסלקום לא.
אני טועה?
נכתב ע"י אסתר10;1253263:סלקום נותנים הטבה של 200 דקות, גולן יותר לא זכור לי בכמה...
נכתב ע"י yaakov;1253629:ההטבה לחודשיים בלבד, אח"כ מצורפים אוטומטית לחבילה זו בעלות של 9.90 לחודש, מי שלא מעונין צריך לזכור לבטל!!!
ואם היא תפרוץ - ועוד לא יגיע לה הסים- היא תשאר בלי פלאפון לכמה ימים????נכתב ע"י MV25;1252927:לא ממליצה
עדיף קודם לפרוץ ולא לאכול את הלב ואת הכיס אח"כ
כן, לגבי ה-12.90 לא מצאתי כל תזכור בפירוט התוכנית.נכתב ע"י ari;1253879:רגע.. תנו לי להבין. עברתי עכשיו לתוכנית של סלקום ב 35 ש"ח ולא דיברו איתי כלום על שיחות לחו"ל וכל מיני תשלומים נוספים.
אני צריכה לוודא שלא יגבו לי בעוד חודשיים כל מיני תשלומים???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: