מישהו יודע מה המחיר בבני ברק?
מישהו יודע מה המחיר בבני ברק?
לגבי 2, זה ברור מאליו, אין צורך להראות הכל זה כבר מדי קיצ'יאגב יש לי כמה שאלות אני אשמח אם תוכלו לענות לי עליהם,
1. הזאתי שהתחפשה לגסינקה איך גם עשו שיהיה להם אותו קול?
2. למה בסוף לא הראו שגסינקה תורמת לדניאלה את המח עצם? (חבלל...)
3. למה לא עצרו גם את דוקטור קיים?
תודה מראש
אבל שאלה 3?לגבי 2, זה ברור מאליו, אין צורך להראות הכל זה כבר מדי קיצ'י
אני איתך: )לגבי 2, זה ברור מאליו, אין צורך להראות הכל זה כבר מדי קיצ'י
כן,הסרט מלחיץ,מאיזה גיל מתאים לדעתכם?
והאם הסרט מפחיד?
אודה למענה ממי שצפתה בבקשה.
זה ממש חשוב לי לדעת
אני לא קשורה למפיקות...אבללמפיקות האלופות האם יש אפשרות צפיה מהבית בתשלום כמובן?
אודה למענה ממי שצפתה בבקשה.
זה ממש חשוב לי לדעת
אני לא קשורה למפיקות...אבללמפיקות האלופות האם יש אפשרות צפיה מהבית בתשלום כמובן?
אפילו לדעתי יותר טוב למי שלא ראתה את הקודם כי זה מממממש מבלבל עם סרטים אחרים-דה זה וו וכדומה...קשר קלוש
העלילה שונה לגמרי וגם לא מתרחשת באותו מקום
70משהיא יודעת כמה עולה באלעד?
אחותי בת 12 היית שם חזרה באורותמאיזה גיל מתאים לדעתכם?
והאם הסרט מפחיד?
אני גם הלכתי עם אחת בת 12 שלא פחדה בכלל אבל לא מחייב שבנות אחרו בגילה לא יפחדואני מכירה אחת בת 11 שהלכה לצפות אבל היא אחת עם אומץ ככה שלא יודעת בבירור..
נכוןאני גם הלכתי עם אחת בת 12 שלא פחדה בכלל אבל לא מחייב שבנות אחרו בגילה לא יפחדו
לדעתי זה יותר מבלבל כל התפניות בעלילה מאשר מפחיד
זאת אומרת יותר קטעים שממוטטים לך את כל מה שחשבת שיהיה (שאז יש צרחות באולם: ) מאשר קטעים שצורחים מפחד
יפה, אולי באמת לא תפחד(מה גם שבימינו הבנות יותר "גדולות" מגילן: )אני גם הלכתי עם אחת בת 12 שלא פחדה בכלל אבל לא מחייב שבנות אחרו בגילה לא יפחדו
לדעתי זה יותר מבלבל כל התפניות בעלילה מאשר מפחיד
זאת אומרת יותר קטעים שממוטטים לך את כל מה שחשבת שיהיה (שאז יש צרחות באולם: ) מאשר קטעים שצורחים מפחד
נראה לי שעה וחמישיםמה אורך הסרט?
תודה
לא מאמינה... והיא בעיקרון אמרה לקייט שהמסמכים שהיא שלחה על המטען החדש שהתברר הרסני-קייט חתומה עליו ולא ד"ר קיםאבל שאלה 3?
זה בגלל שזה יהיה ההמשך לסרט הבא? שהיא שליחה של זו שאימה לרדוף אותה???
יפה, ידעתי שיקומו שאלות על זה: )שאלה:
לא כל כך הבנתי מי באמת הניחה את הפצצה בתיק של קסטרו
בהתחלה רואים שברוק שמה את הפצצה ובסוף פתאום רואים שקייט שמה
משהו לא היה לי מובן כ''כ
אשמח להסבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: