סרט מדהים!איפה אפשר לראות את זהות כפולה?
לא מקרינים אותו חוה"מ הזה.
הן לא. בגדול, לא מביאים שחקניות חרדיות\דתיות לשחק בסרטים.היא ויונה הן היחידות שנראו אולי דתיות.
סרט מדהים!איפה אפשר לראות את זהות כפולה?
הן לא. בגדול, לא מביאים שחקניות חרדיות\דתיות לשחק בסרטים.היא ויונה הן היחידות שנראו אולי דתיות.
יכול להיות, ובכל זאת. חכם מצידם. מתארת לעצמי שעוד מפיקות יאמצו תרעיוןהם משלמות על הסרט מיליון ואולי אפילו יותר אז הסכום המטורף ככל שיהיה לא מכסה להם אפילו חצי מההוצאות
וכל הסרטים עולים ככה
וגם אם הם היו מורידות ב10 שקל אף אחת לא הייתה יודעת שזה בגלל הפרסומת והיו מתלוננים גם אחרי ההנחה
שיהיה לך ברור שאם סרט היה דברלא רווחי הן לא היו מפיקות אותו, כן?הם משלמות על הסרט מיליון ואולי אפילו יותר אז הסכום המטורף ככל שיהיה לא מכסה להם אפילו חצי מההוצאות
וכל הסרטים עולים ככה
וגם אם הם היו מורידות ב10 שקל אף אחת לא הייתה יודעת שזה בגלל הפרסומת והיו מתלוננים גם אחרי ההנחה
איזה , פחח ,גם לא דתייה.אממ... נירא לי שברוק דתיה, מי שמכירה היא משחקת גם בלא ליפול...
מי נגיד?איזה , פחח ,גם לא דתייה.
אין חרדיות בסרטים חרדיים אפילו לא דתיות ,
ויש סרטים שגם חלקן לא יהודיות.
לא אמרתי שהם לא מכסות את העלויות בכללישיהיה לך ברור שאם סרט היה דברלא רווחי הן לא היו מפיקות אותו, כן?
נניח בחול המועד אחד יש כ30 הקרנות ברחבי הארץ, ובכל אחד כ250 משתתפות (מספר משוער ממוצע) וכל אחת משלמת 65 שקל ממוצע (את ההנחות העירייה/ המתנ"ס ממנים, 65 זה הממוצע בין 60 של צהריים ל70 של ערב) יוצא להן בערך חצי מיליון שקל מכרטיסים לבד בהקרנה ראשונה.
הקרנה שניה זה חצי מחיר וחצי צופות.
8ובכל זאת הן מוציאות. זה אומר לך משהו על העלויות, הן לא עד כדי כך גבוהות, אחרת הן לא היו מוציאות.
אני הייתי בירושלים שעלה 80 ש"ח והיו באולם הרבה יותר מ500 נשים, וזה רק ערב אחד יום אחד...שיהיה לך ברור שאם סרט היה דברלא רווחי הן לא היו מפיקות אותו, כן?
נניח בחול המועד אחד יש כ30 הקרנות ברחבי הארץ, ובכל אחד כ250 משתתפות (מספר משוער ממוצע) וכל אחת משלמת 65 שקל ממוצע (את ההנחות העירייה/ המתנ"ס ממנים, 65 זה הממוצע בין 60 של צהריים ל70 של ערב) יוצא להן בערך חצי מיליון שקל מכרטיסים לבד בהקרנה ראשונה.
הקרנה שניה זה חצי מחיר וחצי צופות.
8ובכל זאת הן מוציאות. זה אומר לך משהו על העלויות, הן לא עד כדי כך גבוהות, אחרת הן לא היו מוציאות.
רק אמרתי שברור שאם שההכנסות מהקרנה ראשונה+שניה לא יכולות להיות חצי מההוצאות. הן לא היו מוציאות.את מנהלת החשבונות שלהן?
היא הייתה בכיתה ח' אם אני לא טועה. (היא אמרה לנו) וזה היה בת מבית ספר חב"ד.איך בחורה?
הילדה הזו הייתה בת מקסימום 12
ואם אני לא טועה היא לא חרדית, זכור לי שראיתי אותה בפרסומות
המלצתי - לעולם אל תנסי להיכנס לכיס של השני.רק מנהלות חשבונות יודעות חשבון פשוט??
לא, אני מכירה את הבחורה, בזמן הסרט הייתה באיזור גיל הזה באמת,אזר- מאיראן 3.
לובה- מלא ליפול 2.
איך בחורה?
הילדה הזו הייתה בת מקסימום 12
ואם אני לא טועה היא לא חרדית, זכור לי שראיתי אותה בפרסומות
רק מנהלות חשבונות יודעות חשבון פשוט??
לא נכנסת לכיס של אפאחד. לא העסק שלי כמה הן מרוויחות. אבל שוב- אם זה לא היה רווחי זה לא היה.המלצתי - לעולם אל תנסי להיכנס לכיס של השני.
חמודה...אני זוכרת שהבת שלי היתה קטנה היא ראתה את לא ליפול 1, היא גילתה שנחמה לא חרדית
זה היה משבר אמון בשבילה, שנה היא לא הסכימה לראות את הסרט הזה...
היא לא הבינה איך יכול להיות שהיא ככה צדיקה, ומדברת על אמונה- וחילוניה
קשה לקלוט שבחורה מדברת בפאתוס על להאמין בה' ותו"מ כשאת יודעת ששום מילה שהיא מוציאה מהפה לא נכנסת לה לאוזן (כמעט..)
את מדברת על ליבי מעלה קטן?לא, אני מכירה את הבחורה, בזמן הסרט הייתה באיזור גיל הזה באמת,
ועכשיו כבר עברו שנים, היא בת 20, חרדית לגמרי!!! ( חסידת חב''ד)
דוקא זכור לי שהיא כן יהודיהניראה לי שברוק
היא לא גויה!אזר- מאיראן 3.
זה בסדר: )סתם מעניין,
@שיר נולד , מאיפה לך הידע הזה אם את לא קשורה למפיקות?
את בעצמך שחקנית/מפיקה?
(סליחה שאני חופרת)
גם בלשם שינוי חלק מהשחקניות חרדיות ממש חסידות חב"דאת מדברת על ליבי מעלה קטן?
יכול להיות שספיציפית בסרט הזה יש חרדיות,
ברוב הסרטים של טלי אין.
ובכלל ברוב הסרטים כולן.
יהודיה. דיברו כאן על חרדיות ולא חרדיות...דוקא זכור לי שהיא כן יהודיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: