זה יוצא מתוק?בסוף הכנתי סלמון כבוש. מעדן! מומלץ להכין ביום חמישי בצהריים, ולהשאיר במקרר מכוסה ברוטב עד שבת בבוקר. מוסיף המון טעם!
סלמון קר כבוש10 מנות סלמון
5 ליטר מים
3 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
2.5 כוסות סוכר
2.5 כפיות מלח
1.5 כפיות פלפל לבן
אופן הכנה:
להרתיח את המים עם הבצל והתבלינים חצי שעה. להוסיף את הדג ולהרתיח. דקה בדיוק אחרי הרתיחה לכבות ולהשאיר בסיר עד שמתקרר ממש. להעביר לקופסא ולכסות ברוטב.