סליחה על הבורות- מה זה טאבלט?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י שעת סיפור;1382456:
אם כבר עלה הנושא:
יש אפשרות לעבוד על תוכנת 'וורד' בטאבלט? וכן ההפעלה כמו בויינדוס? תיקיות וכו'
וכן האם אפשר לבצע בה חסימה כמו במחשב נייד? אם אני מבינה מדברי שושיה החסימה היא על הנסטיק? או שחייב אפשרות לגלישה ללא חסימה.

החסימה היא על הנטסטיק, אבל כמדומני שצריך לבצע זאת מאתר סלקום (לשם הדוג')ולא על הטאבלט, זה לא כמו הניידים הכשרים.

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י רמה פלוס;1383048:
יש וורד של מייקרוסופט, הן באנדרואיד הן בios, אבל הוא כמובן ללא כל היכולות שיש לוורד שבווינדוס. אבל זה דיי מספק את הסחורה.

האם בוורד הזה יש פונקציות של "סקירה" (עקוב אחר שינויים, יצירת הערות סקירה וכו') ?
כמו כן, מה לגבי טאבלטים עם ווינדוס? אני שמעתי תגובות שליליות, אך לא מנומקות ולא מפורטות...
אני חושב על טאבלט שאפשר להריץ עליו "בר-אילן", וכן וורד אם אפשרויות של סקירה (כפי שהזכרתי). לפי מה שאני מבין, בשביל בר-אילן, צריך דווקא ווינדוס...
אשמח ליעוץ בנושא.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בעניין שאלתך על הוורד; באנדרואיד וios יש חלקית.. אפשרויות של ספירת תווים, חיפוש והחלפה. יש. הערות שוליים גם יש. עקוב אחר שינויים וכדו'-אין. הוא בעיקרון דיי מספק סחורה רק על עניין ההקלדה עצמה והמסתעף. פונקציות מורכבות יותר אין בו.

בעניין טאבלטים של ווינדוס, ישנם ממש טובים במחירים של 3000 ש"ח ויותר, והם מעולים. חברת dell דיי מובילה בתחום. תגובות שליליות שראית, יתכן שהגיעו כהשוואה למחשב, שזה ברור שאף טאבלט בעולם לא יתן ביצועים טובים בהשוואה למחשב טוב, שיהיה הטאבלט טוב כמה שיהיה..

בשביל בר אילן ברור שצריך ווינדוס, ומסופקני אם טאבלט פשוט יסחוב אותו כמו שצריך....

אם אתה מעוניין במכשיר שלא על כל דבר ודבר תצטרך לשאול את עצמך אם תהיה תמיכה או לא, אז אל תתקרב לאנדרואיד ולios בכלל, רק ווינדוס.

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תודה רבה.
אתה אומר 3000 ש"ח. ומה עם אלו שמחירם באזור 1500 ש"ח.
אני לא רואה הבדלים משמעותיים בפרמטרים הכתובים. יש אתם איזו בעיה?

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קשה לקבל סקירה מקצועית ופרטנית על מכשירים בזאפ.
ישנם אתרים מקצועיים יותר שמספקים סקירות יותר מקצועיות בין מכשיר למכשיר, ולא רק מפרט טכני יבש.
היות שאני חסום עם inet, אין לי גישה.

רק אל תשכח כמה דברים; משקל, גודל מסך, רזולוציית מסך, אינטרנט סלולארי, סוללה, חברה ויבואן, כל אלו מייקרים את המכשיר חוץ ממפרט המוח שלו, דהיינו סוג מעבד, מהירות שעון וזיכרון עבודה וכו'.

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ASUS - עד כמה הם נחשבים בענין טאבלטים?
(לגבי DELL, לפי מה שאני רואה בינתיים, רובם (או כולם?) מגיעים עם WINDOWS RT, ואני מבין כך יהיו לי הרבה בעיות של תאימות)

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לאסוס ישנם מכשירים פשוטים, טובים, ויש גם ממש מעולים.
ניקח לדוגמא את סדרת ה-memo pad של אסוס, זו סדרת טאבלטים דיי ממוצעת. אמנם מכשירים טובים, אבל לא הצעקה האחרונה. לעומת זאת קח את סדרת הnexus שגוגל הוציאה בשיתוף עם אסוס, אלו טאבלטים ממש מעולים בכל קנה מידה. כך שכל מכשיר לגופו צריך לבדוק איך הוא.
מה שכן, הנקסוסים הם מכשירים אנדרואידיים, מה שנותן הגיון שיהיה להם פחות כוח ממכשירים בעלי ווינדוס. כך שגם אם נקסוס מריץ מצויין אנדרואיד, לא בטוח בכלל שיריץ באותה מידה גם וינדוס.

לסיכומו של עניין, אם אתה מעוניין במכשיר לעבודה שתהיה לו תמיכה מלאה בתוכנות/התקנים, פשוט קח נייד וזהו. טאבלט יהווה לך סירבול.

תמי ק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לא הבנתי בענין החסימה.
אם הגלישה היא דרך הWIFI יש אופציה לחסימה בכלל? ואיך?

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
החסימה היא על המכשיר, כך שזה לא משנה באיזה צורה תגלוש.

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י תמי ק;1384390:
לא הבנתי בענין החסימה.
אם הגלישה היא דרך הWIFI יש אופציה לחסימה בכלל? ואיך?

כן. אפשר להתקין "נתיב" על המחשב, ואז גם כשגולשים דרך רשת פתוחה - הכל עובר סינון.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חבר'ה מה ההקפצה פתאום?
זה נראה שיש משהו חשוב שהןסף, בסוף אני רואה שסתם...

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י שושיה;1442249:
חבר'ה מה ההקפצה פתאום?
זה נראה שיש משהו חשוב שהןסף, בסוף אני רואה שסתם...

את בעצמך הקפצת אותו שוב עכשיו....

FullTime

משתמש מקצוען
כבר הספקת לראות......
שניה אחרי, חשבתי שלא חשוב כ"כ לפגוע סתם, אפילו בכאלה.... את הכל לומדים עם הזמן.

חיית מחמד

משתמש רשום
מי שמעונין במיל זמין .
אבל לא במחשב. שכבר קניתי גדול 15.6 נראה לי וזה כבד ומסורבל
מה מתאים לו לקנות. (ושיהיה לזה חיבור לסים)
טאבלט מחשב כף יד או משהו אחר

תודה

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש טאבלט עם סים ובלי.
יש אופציה לטאבלט חסום בחברת הדרן. מעוניין? פנה אלי באישי או לטלפון 0548499993

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה