נכתב ע"י מלפפון;1382358:טאבלט= חבל על הכסף.
נראה לי שהבנתי את הרעיוןנכתב ע"י רמה פלוס;1382367:מה אתה מתכווין 'גישה'?
נכתב ע"י יונה יונה;1382372:להבנתי הוא מתכון אם זה גולש דרך WIFI או גלישה סלולרית.
(זה WIFI, נכון?)
נכתב ע"י TK;1382376:אוי אין לי מושג מה זה WIFI
הכונה שלי היתה אם זה כמו האיפונים למיניהם שמחוברים לאינטרנט כל הזמן? או שזה כמו הניידים שרק אם מחברים אותם
נכתב ע"י שושיה;1382393:בעיקרון בד"כ מחברים לטאבלט נטסטיק, שזה בא כמו חיבור של USB לטאבלט ויש בו כרטיס סים עם חב' גלישה של רשת סלולרית מסוימת (שאת בוחרת בה סלקום, פלאפון, אורנג' הוט וכו')
ואז את יכולה לגלוש.
במקרה ואין לך אפשרות או רצון לרכוש חב' גלישה כזו (שבסלקום, אגב עולה 49 ש"ח ל-5 ג' גלישה)
את יכולה להתחבר לרשת WIFI שהיא רשת אלחוטית חינמית, שכמובן את אמורה לדאוג לתשתית שלה אצלך.
שם את לא מוגבלת בנפח גלישה או במחיר.
אגב על רשת זו מדובר כשאת רואה על אוטובוסים של אגד למשל פרסומת ש"ניתן לגלוש בחינם באוטובוס זה"
נכתב ע"י רמה פלוס;1382362:אכן....
במחילה מכבודך, שושיה, אני חושש שאת קצת מערבבת בין טאבלט ללפטופ..נכתב ע"י שושיה;1382393:בעיקרון בד"כ מחברים לטאבלט נטסטיק, שזה בא כמו חיבור של USB לטאבלט ויש בו כרטיס סים עם חב' גלישה של רשת סלולרית מסוימת (שאת בוחרת בה סלקום, פלאפון, אורנג' הוט וכו')
ואז את יכולה לגלוש.
במקרה ואין לך אפשרות או רצון לרכוש חב' גלישה כזו (שבסלקום, אגב עולה 49 ש"ח ל-5 ג' גלישה)
את יכולה להתחבר לרשת WIFI שהיא רשת אלחוטית חינמית, שכמובן את אמורה לדאוג לתשתית שלה אצלך.
שם את לא מוגבלת בנפח גלישה או במחיר.
אגב על רשת זו מדובר כשאת רואה על אוטובוסים של אגד למשל פרסומת ש"ניתן לגלוש בחינם באוטובוס זה"
יש וורד של מייקרוסופט, הן באנדרואיד הן בios, אבל הוא כמובן ללא כל היכולות שיש לוורד שבווינדוס. אבל זה דיי מספק את הסחורה.נכתב ע"י שעת סיפור;1382456:אם כבר עלה הנושא:
יש אפשרות לעבוד על תוכנת 'וורד' בטאבלט? וכן ההפעלה כמו בויינדוס? תיקיות וכו'
וכן האם אפשר לבצע בה חסימה כמו במחשב נייד? אם אני מבינה מדברי שושיה החסימה היא על הנסטיק? או שחייב אפשרות לגלישה ללא חסימה.
כל טאבלט אפשר להכשיר, לא צריך לשלם סתם על סמרטוטי עבודה מחיר מפולפל..נכתב ע"י אסתר10;1382463:ישנה חברה עם אישור מוועד הרבנים שמוכרת טאבלטים כשרים
אגב, לדעתי טאבלט יותר נוח ממחשב נייד...
הכל עניין של הסתגלות...
שכחתי להוסיף סמיילי..נכתב ע"י פקאן;1382501:למה? מאיזו בחינה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: