הקולורבי עכשיו בשיא העונה.
לא סיבי ונטול טעם כמו בקיץ.
טרי
פריך
מרענן
ומתקתק
זה הזמן לנצל את הירק המדהים הזה [טוב, מי שאוהב...] ולהכין ממנו סלט לכבוד שבת קודש!
3 קולורבי בינוני חתוך לגפרורים בעובי של כחצי ס"מ
2 מלפפון חתוך לחצאי טבעות בעובי של כחצי ס"מ
1 בצל סגול פרוס לרבעי טבעות דקים
3/4 כוס טבעות בצל ירק
מיץ מחצי לימון טרי
2 כפות שמן
1 כף חומץ
1/2 כף סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט סומק [אפשר בלי אבל חבל]
מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה.
שומרים במקרר למספר ימים
טיפ:
הוסיפו לסלט קוביות מנגו.
נשמע מוזר?
נסו. לא תתחרטו.
לא סיבי ונטול טעם כמו בקיץ.
טרי
פריך
מרענן
ומתקתק
זה הזמן לנצל את הירק המדהים הזה [טוב, מי שאוהב...] ולהכין ממנו סלט לכבוד שבת קודש!
3 קולורבי בינוני חתוך לגפרורים בעובי של כחצי ס"מ
2 מלפפון חתוך לחצאי טבעות בעובי של כחצי ס"מ
1 בצל סגול פרוס לרבעי טבעות דקים
3/4 כוס טבעות בצל ירק
מיץ מחצי לימון טרי
2 כפות שמן
1 כף חומץ
1/2 כף סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט סומק [אפשר בלי אבל חבל]
מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה.
שומרים במקרר למספר ימים
טיפ:
הוסיפו לסלט קוביות מנגו.
נשמע מוזר?
נסו. לא תתחרטו.