סלט מרענן עם נגיעה אסיאתית בטעם
תולדה של חומרי גלם שרציתי להשתמש בהם.
יצא מפתיע בטעמו המוצלח.
הכמויות נתונות לשינוי לפי הטעם
עגבניות שרי חתוכות לרבעים
נבטים סיניים חצויים
טבעות זיתים
קוביות סלרי
בצל ירוק
תיבול:
מלח
פלפל שחור
רוטב טריקאי- מעט או רוטב סויה + 1 כף סוכר חום
שומשום
שום כתוש
מעט אורגנו
גיוון:
שמתי מהסלט בקערה
הוספתי אדממה קלויה [פולי סויה קלוים, כמו פיצוחים] וגבינה לבנה
ערבבתי
מנה מצויינת של ירק עם חלבון [הגבינה והאדממה]
תולדה של חומרי גלם שרציתי להשתמש בהם.
יצא מפתיע בטעמו המוצלח.
הכמויות נתונות לשינוי לפי הטעם
עגבניות שרי חתוכות לרבעים
נבטים סיניים חצויים
טבעות זיתים
קוביות סלרי
בצל ירוק
תיבול:
מלח
פלפל שחור
רוטב טריקאי- מעט או רוטב סויה + 1 כף סוכר חום
שומשום
שום כתוש
מעט אורגנו
גיוון:
שמתי מהסלט בקערה
הוספתי אדממה קלויה [פולי סויה קלוים, כמו פיצוחים] וגבינה לבנה
ערבבתי
מנה מצויינת של ירק עם חלבון [הגבינה והאדממה]