חלבי סלט חלומי

אמא לשני מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
איך אתן מחממות את החלומי? מטגנים טרי להגשה?
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
חסה, חצאי עגבניות שרי, נבטים צנוניות,(נבי חמניה מומלץ) קוביות בטטה מטוגנות פטריות מוקפצות וחלומי מטוגן טרי
את התיבול לא אוהבים משהו כבד אז מלח שמן פלפל...
כמובן תמיד יש שידרוגים זה הבסיס אצלנו
 

$bsd

משתמש פעיל
ראיתי מתכון לסלט חלומי במרווה לצמא של השבוע
 

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לטגן קוביות חלומי בחמאה להוסיף פטריות ורוטב טריאקי
 

רותי חנה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
חסה, חצאי עגבניות שרי, פרוסות בצל סגול, פרוסות פטריות, נבטים (גדולים)
קוביות בטטה אפויות בתנור
וקוביות חלומי מצופות פרורי לחם מטוגנות.
רוטב: בקערה קטנה לערבב קצת שמן,מלח, פלפל וקצת טריאקי ולשפוך מעל הסלט בשפע.....

את החלומי אפשר לטגן במקום(בחג מותר) ואפשר לטגן מראש אבל כשמחממים אותם על פלטה לא לכסות את התבנית.
בהצלחה!
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לי מתכון ש@java העלתה פעם ויוצא מאד טעים.
עדיין מעניין?
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סלט חסה עם חלומי וציפס בטטה ברוטב ויניגרט פסטו @java
החומרים לסלט:
ראש חסה
בצל סגול קטן
חצי סלסלת פטריות
בטטה גדולה
לגבינה:
גבינת חלומי
ביצה
תבלינים לפי הטעם: (פפריקה/א. מרק פטריות/פלפל שחור)
פירורי לחם
לרוטב ויניגרט פסטו:
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מיץ לימון
כפית חרדל
1/4 כפית מלח
כף ממרח פסטו

הוראות הכנה:

  1. שוטפים את החסה על פי ההוראות וקוצצים.
  2. מקלפים את הבטטה לפרוסות דקיקות ומטגנים בשמן עמוק עד שנהיה קריספי.
  3. פורסים את הפטריות ומקפיצים במחבת. פורסים את הבצל לחצאי טבעות.
  4. מכינים את הגבינה: חותכים את החלומי לקוביות בגודל 2*2 ס"מ. מערבבים את פירורים הלחם בתבלינים. טובלים את הגבינה בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים בשמן חצי עמוק להזהבה.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הפסטו לתמיסה חלקה. מוסיפים את הפסטו ומערבבים שוב (במידה ואין ממרח פסטו, ניתן להכין: טוחנים היטב כוס צנוברים/שקדים מולבנים/קשיו, חבילת בזיליקום, 3 שיני שום, מלח וחצי כוס שמן זית)
  6. מרכיבים את הסלט: מערבבים את החסה עם הפטריות והבצל. מפזרים מעל ציפס בטטה וגבינה. מוזגים רוטב בנדיבות או מצרפים בכלי נפרד.
* להכנה לחג יש לטגן את הגבינה בחג עצמו. לא ניסיתי להכין מראש ולשמור אותה על פלטה חמה, יתכן ואפשר
* ניתן להמיר את החלומי בגבינה צהובה. במקרה כזה יש לצפות בביצה ופירורי לחם לסירוגין 3 פעמים כדי למנוע דליפה של הגבינה הנמסה.


*הערה שלי:
אני טיגנתי את הפטריות שלמות, או חצויות/רבעים אם הן מאד גדולות
כדי שיהיו יותר עסיסיות ונגיסות
טיגנתי בחמאה והוספתי מעט מלח וטריאקי. יצא חלום.

את הגבינה אני מחממת על הפלטה כי יש לי אינדוקציה.
לא יוצא כנמו ישר מהטיגון, אבל גם טעים מאד
כמובן להסיר מהפלטה רק בשניה של ההגשה ממש.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
*הערה שלי:
אני טיגנתי את הפטריות שלמות, או חצויות/רבעים אם הן מאד גדולות
כדי שיהיו יותר עסיסיות ונגיסות
טיגנתי בחמאה והוספתי מעט מלח וטריאקי. יצא חלום.
נשמע אש!
אימצתי.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה