דגים סלומון

אשקלון

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
מחפש מתכון לדג סלומון מנצח -
קל להכנה או טעים במיוחד....
(עד היום היה לי רק מתכון אחד והוא די יצא מהאף).
 

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
מחפש מתכון לדג סלומון מנצח -
קל להכנה או טעים במיוחד....
(עד היום היה לי רק מתכון אחד והוא די יצא מהאף).
לי יש מתכון ממש קל
שמים על הדג שום כתוש, שמן זית ולימון אפשר להוסיף גם פטרוזיליה או עשב תיבול אחר ומכניסים לתנור
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
יש בלי סוף, הנה כמה פשוטים וטעימים:
  • מיונז+חרדל לתבל עם מלח פלפל שחור למרוח את הדג ולפזר פירורי לחםמעל (אפשר גם להוסיף קטשופ)
  • כף מיונז+2 כפות רוטב טריאקי(אפשר יותר לפי כמות הדגים, זה היחס) לערבב היטב ולמרוח את הדג מכל הכיונים
  • שמן זית מלח פלפל שחור
  • כף מיונז 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק כפית סחוג או צילי גרוס ושום כתוש לערבב היטב ולמרוח את הדג את השאר לשפוך על הדגים.
 

רבקהנ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לי יש מתכון ממש קל
שמים על הדג שום כתוש, שמן זית ולימון אפשר להוסיף גם פטרוזיליה או עשב תיבול אחר ומכניסים לתנור
טעים מאוד!!!
אפשר להוסיף גם פרוסות עגבניה ובזיליקום
 

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
טוחנת חצי חבילת כוסברה, חצי גמבה גדולה או גמבה קטנה, 5 שיני שום.
שמן זית , שמן רגיל, ומים. מינונים משתנים לפי הטעם.
תבלינים - פפריקה אדומה - מעט, חריפה, פלפל שחור, מלח
משרה את זה ברוטב שעה-שעתיים.
בתנור, על 200, עש שזה מוכן.
 

כפוף לכללים

משתמש פעיל
קל ממש:
לזלף סילאן על הדג
להוסיף יין לבן
(כמויות - כיד הדמיון.... תלוי כמה מתוק ו'עפיץ' אתם אוהבים...)
קצת מלח
קצת פלפל שחור גרוס
אפשר לפזר שקדים מולבנים מלמעלה.

אנחנו שמים את זה על הפלטה 20 דקות לפני שבת כשזה עדיין חי. לסעודה זה מוכן בדיוק באופן הרצוי.
(וגם זה לא איסור מבשל, כיוון ששמים מוקדם ועד השקיעה זה עובר שליש בישול..)
 

יאנקאלע

משתמש מקצוען
משהוא קצת מעניין
חמוץ מתוק צריך לאהוב
ליטר מים, כוס/כוס וחצי סוכר, חצי כוס חומץ, קצת מלח, פלפל אנגלי, ועלי דפנה,
או יותר לפי הכמות
להרתיח
כשמכבים להכניס פרוסות סלומון
ולתת לזה להתקרר ביחד
 

נ.ח

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
1. מיונז, ממרח פסטו, פלפל, מלח, שמן זית, טיפ חרדל, שום - לערבב ולמרוח.
2. גריל דג, מלח, פלפל, חרדל, לימון, שום, שמן זית- לערבב ולמרוח. (אפשר להוסיף ירקות)
 

קפה קפה

משתמש מקצוען
בא לי לגוון את המושטים המרוקאיים שאני מכינה.
יש רעיונות?
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
משהו מושלם ויוקרתי (בתמונה זה מפוקששים)
כותשים הרבה שום, מורחים עם שמן זית מוסיפים שקדים מולבנים, פיסטוק קשיו ופיצוחים אחרים. מכניסים לתנור חם מכוסה 10 דקות וגלוי עוד 10 דקות.
אפשר להניח בתור פס באמצע. פעם עשיתי באמצע פיצוחים צד אחד מרחתי פפריקה וצד שני תבלין שום שמיר.
הגשתי שלם על חסה. מטורף.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_8340.JPG
    5.3 MB · צפיות: 103

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מרסקים בבלנדר יד מעט בצל חי שן שום על כל פרוסת סלמון,
שמן, מים , צ'ילי מתוק ומלח,
וזהו, שופכים על הדג,
אני אוהבת לתת לו השריה במקרר של לפחות לילה
ולאפות לא יותר מ15 ד'
 

גויבה

משתמש פעיל
משהוא קצת מעניין
חמוץ מתוק צריך לאהוב
ליטר מים, כוס/כוס וחצי סוכר, חצי כוס חומץ, קצת מלח, פלפל אנגלי, ועלי דפנה,
או יותר לפי הכמות
להרתיח
כשמכבים להכניס פרוסות סלומון
ולתת לזה להתקרר ביחד
לא מבשלים את הדג?
 

יאנקאלע

משתמש מקצוען
לא מבשלים את הדג?
אפשר גם להכניס כשהמים רותחים
ולחכות שוב לרתיחה ואז לכבות ולקרר

אבל לדעתי אם הדג לא עבה מידי
הוא מתבשל במים הרותחים האלו בזמן הזה עד שמתקרר וזה יותר טוב

בכל אופן לא להכניס בהתחלה שהמים עדיין קרים ולבשל עד לרתיחה כי הדג נהיה קשה כמו פלסטיק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה