מה נבחר?תודה לכל המסייעות
בעזרתכן ובעזרת קבוצת חברות נוספת המשימה הושלמה.
יישר כח!
מה נבחר?תודה לכל המסייעות
בעזרתכן ובעזרת קבוצת חברות נוספת המשימה הושלמה.
יישר כח!
כבר ארשום כאןמה נבחר?
המתכונים כולם בפורום כאן נראה לי....בטוח לי יותר נכון...אולי תעלי לנו לפה גם את החוברת?
שכחתי ממנה...העוגה של סבתא שלך,
אולי קוראים לזה קוניאל?
טעים מאד וקל להכנה
חסכת לי לחפש את הלינק.אצלי זה המתכון שהכי משומש בחוברת המתכונים.
עוגות/עוגיות - ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד-
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד. אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב. את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות. 1. הן קלות להכנה. 2. מתקבלת כמות גדולה 3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה. תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך. כוסות חד פעמיים. 4 ביצים 1.5...www.prog.co.il
וכל המתכונים שלך אלופיםםםם
ובכל זאת.המתכונים כולם בפורום כאן נראה לי....בטוח לי יותר נכון...
אוריד את מה שלא רלוונטי ואעלה בעז"הובכל זאת.
כשזה בחוברת של כל הנבחרים זה משו אחר.
הרבה ממה שכתבת כאן ברשימה אני לא זוכרת שניסיתי,
הקצב שלך במטבח רחוק מהקצב שלי.
תפרגני לנו?
יכולה לתת קישור לעוגת אגוזים?המומלצים שלי:
עוגת אגוזים מהמתכון של הפאי, הכנתי לשבת (בלי ללכלך כלים, הבסיס בשקית הקפאה המילוי בח"פ, והגנאש בשיטה סודית של עצלנים) וגרפה המון מחמאות!
העוגת שכבות מקטיפה
וכמובן העוגת מיץ האורירית שהפכה לעוגת בסיס (השבת הכנתי אותה בשיוש ממרח פסק זמן)
מאפינס קוואקר
בעוגת נוגט אפשר להוריד את הנוגט ? מה לשים במקום?מאפים - עוגיות בראוניס---
טעימות אבל ממש. קצת פריכות בחוץ אבל רכות בפנים. מושלמות ליד הקפה. והעיקר- כלום עבודה. המתכון מתאים לכ-75 עוגיות לא גדולות. זו כמות לא קטנה. אל תפחיתו בשמן. בסוכר אל תפחיתו יותר מחצי כוס. ועדיף שלא להפחית בכלל. המרקם יהרס. מחממים תנור ל 170 מעלות 1.5 כוסות קקאו 2.5 כוסות סוכר 2 כוסות שמן 3...www.prog.co.il
פאי לימון אישי - לא מוצאת קישור
והמתכונים המצורפים מחוברת תשפ"ג אולי, מס' 33 עם קפוצ'ינו - מנצח!!!
תודה רבה ומלא הצלחה!
אם מתפיחים אחרי החיתוך מספיק אז כן. החברות של הבת שלי אהבו מאוד.משהי בדיוק צריכה להכין 50 לחמניות והיא שואלת אם זה יוצא מספיק אוררי, כי בד"כ היא מרדדת קודם כל חתיכה ואז היא מגלגלת ללחמניה?
יכולה לתת קישור לעוגת אגוזים?
את מתכוונת לעוגת שוקולד צ'יפס - נוגט?בעוגת נוגט אפשר להוריד את הנוגט ? מה לשים במקום?
וסתם כמה זה הנוגט בכוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: