איך יכול להיות? באתר שלהם נראה שזה עולה 169.9?https://www.keshetbaking.com/חנות/ציוד-לאפיה/אביזרי-אפייה/סכין-הפלא/אני קניתי ב'קשת' במרכז שטנר בבית הדפוס, נראה לי עלה 130.
איך יכול להיות? באתר שלהם נראה שזה עולה 169.9?https://www.keshetbaking.com/חנות/ציוד-לאפיה/אביזרי-אפייה/סכין-הפלא/אני קניתי ב'קשת' במרכז שטנר בבית הדפוס, נראה לי עלה 130.
איזה חברה?יש בביתר בחנות שפיצר של החד פעמי בגבעה A ברחוב אלעזר המודעי
עלה 120 נרתיק בחינם
חנות בשם נוגאט באח' הרב לנדאאשמח לשמוע איפה בבני ברק
או אם מישהי יודעת איפה אפשר לקנות בירושלים (עדיפות לאיזור בית וגן)
אם זה של BEROXקופצת על האשכול...
לאחר שנים של שימוש, הסכין כבר לא חדה מידי...
האם ואיך אפשר להשחיז?
יש לי את זה הרבה פחות זמן...אם זה של BEROX
יש להם אחריות 10 שנים ואפשר להשחיז אצל היבואן.
היבואן נמצא בתל אביביש לי את זה הרבה פחות זמן...
איך אגיע ליבואן?
טוב, לא באמת אסע עד לקצה העולם בשביל זה, ועוד פעמיים....היבואן נמצא בתל אביב
לובלינסקי
יש להם שני סניפים - ברחוב קרליבך וברחוב קיבוץ גלויות
השחזה של הסכין באורך 40 ס"מ בלי החריצים אמורה לעלות באזור ה - 40 ש"ח (השחזה לא כלולה באחריות)
צריך למסור פיזית באחת החנויות והם מתחייבים לעד שלושה ימי עסקים לביצוע ההשחזה
הטלפון שלהם: 03-5188268
אני קניתי את זה באיקאה, עובד מצויין(משחיז סכינים)טוב, לא באמת אסע עד לקצה העולם בשביל זה, ועוד פעמיים....
ועוד 40 שקל...
בקיצור, כמעט שווה לקנות חדש או למצוא מישהו שיש לו משחיז.
עזרת לי!אני קניתי את זה באיקאה, עובד מצויין(משחיז סכינים)
מטבחים | חדרי שינה | ריהוט משרדי | סלונים
ברוכים הבאים לאיקאה. גלו ריהוט לבית במחירים נוחים וקבלו השראה לעיצוב הבית, בהתאמה לכל גודל ארנק וגודל בית. קנו באופן מקוון או חפשו את החנות הקרובה אליכם.www.ikea.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: