סיפור קומיקס נחמד

golstein

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י shalom;2090611:
מעולה!!
מחכים לקומיקס הצבעוני..

תודה , הקומיקס דנן מצוייר בשני כלים:עפרון שחור ומחק(שזה בעצם הלבן),
כך שאם אני פותח שכבה מתחת,אני יכול בגסות למרוח צבע ותוך כמה דקות
הדמויות צבועות.
לא צבעתי כי אני מדפיס את זה והצבע מאוד מייקר וגם אני חושב ש לשחור לבן
יש חן מיוחד.

אורטי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
וואו מדהים!
אבל נראה לי שזה טיפה משעמם כשזה בשחור לבן

אורטי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2090159:
אני לא ציירת - אבל מעזה להביע דעה...

מדהים איך שחור לבן יכול להיות כ"כ צבעוני!

רק שיש טעות כתיב קטנה - במשבצת האחרונה -
להועיל ולא להואיל.

הרבה הצלחה
חני

כל ציור אפשר להפוך משחור לבן לצבעוני וכן להיפך. גם בציורים ביד וגם במחשב.
אני אישית עשיתי כמה ציורים ביד שהתחלתי אותם בשחור לבן אבל בסוף החלתתי שהם יהיו צבעוני.
מדובר כאן בקומיקס כאשר ציורי קומיקס בדרך כלל פונים לילדים ולכן הם חייבים להיות מעניינים גם כשהסיפור לא כל כך מעניין. אני ריתי ספר קומיקס על השואה שהכי מתאים שזה יהיה בשחור לבן אבל לילדים זה יהיה משעמם אבל מצד שני לא מתאים הרבה צבע לכן הציורים שם היו מאוד יפים בגוונים של שחור, לבן, חום, אפור.... (לא צבעוני כמו אדום וורוד וכו'...)
גם כאן הציור הוא ממש יפה אבל לדעתי בשביל שזה יהיה יותר מענין לילדים צריך להוסיף קצת צבע (לא הרבה כי זה יפה שיש גם גוונים של שחור לבן)

אבימי

מנהל קהילת איור
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
נהדר, ושונה, ומלא דמיון, ומבוצע כביר.
עבודת הצללה משובחת ביותר .

הערות לענ"ד:
האהבה שלך לפנים אנושיות, ולהבעות, מאוד מאוד עזה, עד..
עד שקצת מרגישים שהיא באה על חשבון הבהירות של העלילה וההתרחשויות. יש עוד אלפי כלים להעביר סיפור שיהיה בהיר לקורא, וכאן הכלי היחידי שיש לו הוא הבעות חזקות. בשלב מסוים הרגשתי שאני נוטש את הסיפור עצמו , לטובת החויה של להתבונן בפרצופים החזקים ובעבודת הצבע היפהפיה. הסיפור נשאר מלווה נטוש, קצת.

ישנה נטייה, כמו כן, לגרוטסקיות מסוימת. מין הבעות חזקות על גבול הפלצות.
לדוגמה, הבקבוק שנתחב בשלמות מזעזעת לתוך גרונו של השתיין, והבעת פניו המסויטת להחריד כשרה אברום מגלה את טענו המעודן של עוגיות הגהנום. מאוד מועצם העניין בצביעה השחורה לבנה , שנותנת עוד קיק אפלולי.
קצת אוונגרדי ואולי גותי , אבל אם תנסה להנמיך זה יהיה קודם כל יותר "אכיל" ומהנה, ובסופו של דבר, גם מסחרי יותר.
לא שמסחרי זה תמיד שווה ערך לאיכות י, אבל עדיין, צריך לחיות ממשהו....
אתה מעולה, בקנה מידה. רוצים לראות תמיד עוד עבודות שלך.

אנאל- ציור עם לב

כי לגעת בנפש- זו אומנות!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
ביצוע איכותי ונקי! אהבתי:)
מצטרפת לאבימי עם עוד הערה קטנה משלי- גם פיות יותר קטנות יתקבלו בברכה...אני רואה שזה דבר האופייני לדמויות שלך וזה מה שהפחיד אותי מהתחלה- כאילו עוד שניה גם אותי הם יבלעו\ יאכלו בביס אחד..ברררר:(

golstein

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י אורטי;2090903:
כל ציור אפשר להפוך משחור לבן לצבעוני וכן להיפך. גם בציורים ביד וגם במחשב.
אני אישית עשיתי כמה ציורים ביד שהתחלתי אותם בשחור לבן אבל בסוף החלתתי שהם יהיו צבעוני.
מדובר כאן בקומיקס כאשר ציורי קומיקס בדרך כלל פונים לילדים ולכן הם חייבים להיות מעניינים גם כשהסיפור לא כל כך מעניין. אני ריתי ספר קומיקס על השואה שהכי מתאים שזה יהיה בשחור לבן אבל לילדים זה יהיה משעמם אבל מצד שני לא מתאים הרבה צבע לכן הציורים שם היו מאוד יפים בגוונים של שחור, לבן, חום, אפור.... (לא צבעוני כמו אדום וורוד וכו'...)
גם כאן הציור הוא ממש יפה אבל לדעתי בשביל שזה יהיה יותר מענין לילדים צריך להוסיף קצת צבע (לא הרבה כי זה יפה שיש גם גוונים של שחור לבן)

בארץ קומיקס מיועד לילדים,אבל במקומות אחרים בעולם ממש לא,ביפן למשל יש קומיקס במיוחד לזקנים.הסיפור הזה לא ממש פונה לילדים .

golstein

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י אבימי;2091139:

הערות לענ"ד:
עד שקצת מרגישים שהיא באה על חשבון הבהירות של העלילה וההתרחשויות. יש עוד אלפי כלים להעביר סיפור שיהיה בהיר לקורא, וכאן הכלי היחידי שיש לו הוא הבעות חזקות. בשלב מסוים הרגשתי שאני נוטש את הסיפור עצמו , לטובת החויה של להתבונן בפרצופים החזקים ובעבודת הצבע היפהפיה. הסיפור נשאר מלווה נטוש, קצת.

לדוגמה, הבקבוק שנתחב בשלמות מזעזעת לתוך גרונו של השתיין, והבעת פניו המסויטת להחריד כשרה אברום מגלה את טענו המעודן של עוגיות הגהנום. מאוד מועצם העניין בצביעה השחורה לבנה , שנותנת עוד קיק אפלולי.
קצת אוונגרדי ואולי גותי , אבל אם תנסה להנמיך זה יהיה קודם כל יותר "אכיל" ומהנה, ובסופו של דבר, גם מסחרי יותר.

אתה צודק במה שאתה אומר אם מישהו היה מזמין ממני קומיקס (בפרט חרדי)
ואז הוא גם כנראה היה הרבה יותר מעורב בהבעות וכיוצ"ב.אלא שבמקרה הזה
הסיפור לא ממש מיועד למכירה (למרות שהוא כן יודפס ויופץ )ולכן הרשתי לעצמי "להתפרע" ולעבור על הכללים .
זה נכון שזה לא "פוליטיקלי-קורקט" אבל אם הייתי מכפיף את עצמי לכללים הנ"ל לא הייתי מצייר את זה בכלל כי אין לי בזה תמורה ממשית ואז הייתי צריך ליטול
חלק בניקיונות לפסח כמו המוני עמך בית ישראל -דבר שניסיתי להמנע ממנו.
אציין שציפיתי לבקורת בעניין הפרובוקטיביות של חלק מהסצנות,אבל אני מקבל את זה באהבה אני פשוט נהנה להגזים.
עוד דבר שרציתי להוסיף בעניין רמיסת הסיפור ע"י הציורים-אין ספק שהפאן הציורי יהיה הדומיננתי כי כתיבה היא הצד הפחות אצלי והיא בעצם יותר סיפקה את הסיבה לציורים .
תודה על ההארות המחכימות.

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אבימי;2091139:

הערות לענ"ד:

ניתוח מעולה ונכון.

tirtsa

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מדהים לראות את הצביעה בשחור- לבן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה