יש מצב את מגלה לי איזה אורטודנט?בוודאי. כל סניף של מכבידנט יקבל כל מי שנמצא במכבי. בלי קשר למקום מגוריו.
יכולה להמליץ שם על שיננית מקסימה ועדינה, אורטודנט מצוין, ובכללי צוות המזכירות שם קשוב ונעים.
יש מצב את מגלה לי איזה אורטודנט?בוודאי. כל סניף של מכבידנט יקבל כל מי שנמצא במכבי. בלי קשר למקום מגוריו.
יכולה להמליץ שם על שיננית מקסימה ועדינה, אורטודנט מצוין, ובכללי צוות המזכירות שם קשוב ונעים.
המומחה היה בתוך בני ברק?ביתי סבלה משן כלואה , הפנו אותנו למומחה שהורה על עקירה ,
אך כמובן בתור הראשון אסור לטפל ולעקור צריך לקבוע שוב תור , וכמובן לעוד חצי שנה
היא היתה בגיל 17פלוס כך שעוד היה זמן סביר
כשהגיע התור אנו מקבלים טלפון , הרופאה תצא לחופשה התור בוטל , יש תור לעוד 3/4 שנה
לא הועילו צעקות והסברים לדבר לקיר
בינתיים השן מתחת צמחה למרות כל התחזיות אך צמחה עקום בגלל שהשן מעליה לא נפלה
ועכשיו זה סיפור של יישור שיניים וכו' וכו'
זה חלק קטן מהסרט שלנו
מי מרים את הכפפה בעצומה של מעבר המוני מהקופה המזלזלת והבכלל לא מוצלחת הזאת
ד"ר אברהם ליבוביץ.יש מצב את מגלה לי איזה אורטודנט?
אשמח להמלצה על אורטודנטבוודאי. כל סניף של מכבידנט יקבל כל מי שנמצא במכבי. בלי קשר למקום מגוריו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: