כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

סיפור בהמשכים...

ח. לב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
חברים-
אני מאיירת ספר ילדים שקשור לחינוך מיוחד (חלק מהעמודים אתם כבר מכירים), את הדמויות המרכזיות כבר צבעתי ואני צריכה עזרה בשני תחומים:
א. הערות/ הארות כלליות לשיפור
ב. עזרה כיצד לסיים את הצביעה (רקע וכו') כדי שיהיה יפה
אודה מאד לכל מי שיואיל בטובו לעזור לי.
אני אעלה אותו בהמשכים, כל פעם שניים כך זה יהיה יותר אפקטיבי.
תודה מראש!:)

קבצים מצורפים

• Page_1.jpg
    KB 760.7 · צפיות: 22
  • Page_2.jpg
    KB 928.9 · צפיות: 21

עפרה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
קודם כל קפץ לי לעיניים הניקוד - מאוד לא נכון! קחו נקדנית מקצועית, זה צועק!

הציורים פשוט מתוקים.
הרקע - בתמונה הראשונה כדאי לתת רקע מתאים, שמים למעלה, דשא או אדמה למטה, אפשר טיפה נוף מרוחק אבל לא חייבים - אפשר סתם לטשטש במרחק.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אם את צריכה: אני יודעת לנקד היטב, ואני מוכנה לעשות את זה במחיר סמלי (בקובץ word). לפרטים פני אלי באישי.

arb

משתמש רשום
את צובעת בצבעים שלא יעברו בדפוס. חלקם זוהרים מדי.
התוצאה תהיה מאוד מאכזבת בשבילך.
עליך לעבוד בצבעי CMYK ואז מה שתראי על המסך יהיה מה שתראי בדפוס
(כמובן, אם המסך מכוייל כהלכה, ואם מישהו שאיכפת לו ישגיח על ההדפסה).

shay

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הציורים חמודים מאד
לחיות מתיקות נעימה והבעות מענינות ובעלות מסר.

בתמונה הראשונה הייתי מגוונת בין הצבעים של העץ,הגג והציפור שהם כמעט מאותה המשפחה
ומתמזגים למעיין יחידה אחת, וחבל.
אם את עובדת בשכבות, קל ומומלץ לעשות ניסויים רבים לשילובי הצבע, עד שתגיעי לשילוב הצבעים
שמחד- מתמזגים יפה האחד עם השיני, ומאידך מחמיאים ויוצרים אפקט של הבלטה
ע"י הקונטרסט שבינהם. הניסיון- הוא המורה הטוב ביותר לשליטה בנושא, מניסיון!

טקסטורת העץ קצת חזקה ויתכן שגורמת לטשטוש מסויים בשל הפסים הרבים החופפים והחזקים.
הם תופסים את המבט ע"ח עיקר התמונה .
צרפתי דוגמא לשלבי יצירת טקסטורת עץ כפי שאני מבצעת
מקווה שתהיה לתועלת.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.3 MB · צפיות: 28

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יפה מאד
מבחינת טיפוגרפיה - הרבה פחות רווח בין השורות.

ח. לב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תודה רבה לכל העוזרים!
הניקוד כמובן עדיין לא היה אצל נקדנית כשנגיע לשלב הגמר נסדר את זה. (תודה ל א-ירושלמית על ההצעה אולי ננצל את זה) אני אנסה לבצע את ההמלצות ולהעלות את התיקונים.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
חשבתי שכדאי לצבוע את הציור בצבעים יותר ריאליים. (עץ חום, ינשוף אפרפר וכו') הצבעים הנוכחיים נתנו לי תחושה של פאשלת דפוס רצינית. זה מעבר למה שarb העיר על צבעי RGB וCMYK.

ח. לב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
האם עכשיו זה יותר טוב? אני עובדת בצבעי CMYK אז אולי יש לכם מושג למה נראה שהצבעים זוהרים מידי?
לגבי ההערה על צבעים לא ריאליים אני אוהבת דוקא את הצבעים האלו זה משרה אוירה של דמיון שזה בעצם חלק מהרעיון שבסיפור.

קבצים מצורפים

• Page_1.jpg
    KB 782 · צפיות: 16

ביג לונדון

משתמש פעיל
הצבעים של הציור שונים בפורום ממה שהם על המחשב שלך? העלית את הקובץ לפורום כשהוא שמור cmyk? גם אני העליתי פעם ככה והצבעים יצאו מאוד זוהרים.

ח. לב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
העליתי את הקובץ כשהוא שמור כ-CMYK והצבעים בפורום נראים כמו על המסך אצלי.
נו??? תגיבו על העמ' המתוקן.
האם לביקתה יש מספיק עומק או שהיא נראית מידי שטוחה? אם כן- איך אפשר להוסיף לה עומק?

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
הציור יפה, התקדמות יפה מאשר הציור הראשון.
שימי לב הערה קטנה: מבחינת תחבירית צריך לכתוב "חיה משפחה... באהבה ואחוה.." ולא "משפחה של... חיה באהבה".
יכול להיות שהטסקט יעבור הגהה תחבירית, וכן הגהה על הניקוד, פשוט זה צרם לי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה