פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
מעניין לאן נעלם השלג פתאום...
יפה שהוא הוריד את הוסט לצורך העיון...הדייל התורן שיצא להפסקה קצרצרה, עיין בניירות, ומה רבה הייתה תדהמתו :O
צפה בקובץ המצורף 1653789
צפה בקובץ המצורף 1653788
נערךיפה שהוא הוריד את הוסט לצורך העיון...
בשביל מה הם חשאים?....דמויות הסיפור יצטרכו עוד הרבה פעמים להחליף בגדים. זקן/לא זקן. וכו'
הם כן. השאלה אם הדיילים גם יצטרכו להיות חשאיםבשביל מה הם חשאים?....
מעניין שגם הנוסעים היו סמויים והחליפו בגדים..................
שאני סיפרתי על החרדי שסיפר בעניין משמרות המהפכה והטייס, זה היה שסתם נייעס לא מדוייק הוא אמר חחחחח לא התכוונתי שכך קרה. נו נו כך דרכה של שמועהלפתע התעורר טייס המשנה בבהלה -''מה קורה פה? מישהו הרדים אותי?''
צפה בקובץ המצורף 1653941
לעניות דעתי מפספס את כוונת פותח האשכול.רעיון להמשך(נוצר באותה שיטה):
ברק: (מתנשף) איך לעזאזל זה הגיע לשם?
קול אנונימי: זה שם כל חייך. אף פעם לא שאלת את עצמך למה אתה לא זוכר את ילדותך?
ברק: אני... אני זוכר... בערך. אבל זה לא אומר כלום!
קול אנונימי: אתה חייב לסמוך עלינו. המשימה הזו פשוטה, והיא רק ההתחלה. אנחנו צריכים אותך במיקום ששלחנו לך בהודעה תוך שעה. אל תאכזב אותנו, ברק.
ברק: (מסתכל בנייד שלו ורואה את ההודעה עם הכתובת) ומה יש בתיק?
קול אנונימי: זה לא עניינך. רק תביא אותו לכתובת. זה חשוב מאוד.
ברק: (מרגיש מבולבל ומתוסכל) טוב... אני אעשה את זה. אבל תדעו שאני עדיין לא מאמין לכם לגמרי.
קול אנונימי: אנחנו יודעים. אבל ברגע שתתחיל את המשימה, הכל יתבהר. תזכור, אנחנו צופים בך. אל תעשה טעויות.
(השיחה מתנתקת)
ברק: (יושב לכמה רגעים בעיניים עצומות, מנסה להרגיע את מחשבותיו) טוב... אין לי ברירה כרגע. אני חייב להבין מה קורה כאן.
(קם מהכיסא, הולך לדלת ופותח אותה. הוא רואה תיק שחור קטן מונח על הרצפה. הוא מרים את התיק בזהירות, מביט מסביב לראות אם מישהו צופה בו, ונכנס חזרה לביתו. פותח את התיק ורואה שיש בו מעטפה חתומה)
ברק: (לוחש לעצמו) בסדר, ברק. רק תקח את התיק הזה לכתובת ותחזור. אל תחשוב יותר מדי.
(לוקח את התיק ויוצא מהבית, נוסע במהירות לכתובת שנשלחה לו בהודעה. כשהוא מגיע למקום, הוא מזהה בניין משרדים ישן, נכנס פנימה ומוצא דלת עם הסימן של העורבים)
ברק: (נוקש על הדלת בעדינות) שלום? הבאתי את מה שביקשתם.
(הדלת נפתחת בקול חריקה, וברק נכנס לתוך חדר אפלולי. בפנים עומד גבר לבוש חליפה שחורה ומסיכה על פניו)
הגבר במסיכה: ברק, טוב לראות אותך. הנח את התיק על השולחן.
ברק: (מניח את התיק) מה עכשיו?
הגבר במסיכה: עכשיו אנחנו מתחילים. המשימה האמיתית רק מתחילה, וברגע זה חייך משתנים לנצח.
(הגבר פותח את המעטפה שבתיק, מוציא מסמך ומניח אותו לפני ברק)
הגבר במסיכה: קרא את זה וחתום. רק אז תבין את האמת המלאה.
ברק: (מתחיל לקרוא את המסמך, מרגיש פחד וחוסר ודאות מתגברים בתוכו) אני לא בטוח שאני מוכן לזה...
הגבר במסיכה: אתה חייב להיות. השעון מתקתק, ואין לך הרבה זמן.
(ברק לוקח את העט וחותם על המסמך, יודע שאין לו ברירה אחרת)
הגבר במסיכה: עכשיו אתה אחד מאיתנו, ברק. ברוך הבא לעולם העורבים.
הבינה עוד רצתה לתת לי עוד חומר אבל עצרתי אותהלעניות דעתי מפספס את כוונת פותח האשכול.
המטרה היתה סיפור בתמונה רודפת תמונה. שורה שתיים על הסיטואציה. אבל לא עמ' בספר ותמונה אחת.
אויש אז שמו לר' דב שבב בעוגיותבתוך כל המהומה במטוס, אף אחד לא שם לב לשני ה"עורבים" שניצלו את המצב בכדי להחדיר שבב אלקטרוני לתוך עוגיית השוקוצ'יפס....צפה בקובץ המצורף 1654056
אדרבה! אולי הם עלו לעוד טיסה פנימית בדובאי ....@gadka לא מוקדם מידי לסיים את הסצנה בתוך המטוס?
ככהאיך קופצים מהנספח לסיפור עצמו???
מאיפה אתם מביאים את כל הרעיונות ההזויים האלה?ברגע ששני העורבים קלטו את זוג העוקבים "המוכשר" הם מיהרו לשדר קריאת מצוקה למפקדה הראשית. עבדול הענק בעל הקרחת הנוצצת שישב במפקדה, מיהר ללחוץ על כפתור כסוף בשלט רחוק מסתורי, ומיד ללא כל שהות, צנחו על מקומם רב אנשין ורב דב ושקעו בשינה חזקה במיוחד, כשבחלומם מתערבבים כל שלושת הרגלים שבפרשת השבוע לשולחן אחד, ורב אנשין מוצא עצמו בחלומו יושב בשולחן בביתו מניף שקדיה מט"ו בשבט, לצידו ערימת מצות ו4 כוסות מפסח, עוגת גבינה משבועות, וחנוכיה לא כשירה מחנוכה, כשהוא שואל את רעייתו בזעף מה קשור עוגת גבינה לחנוכה בכלל צריך לאכול עכשיו את הכזית מרור...... העורבים בראותם את שני העוקבים שרועים על הרצפה מיהרו להוציא מכיסם שני מכשירים מוזרים למראה....
צפה בקובץ המצורף 1654559
עדין אין בינה שמסוגלת לכתוב הומור יהודי שכזה, רק מהראש, תקרא קצת ספרים של מ. ארבל זה הסגנון, ועליו גדלתי, חוץ מזה שאני אוהב ומשתדל לשמח יהודים.מאיפה אתם מביאים את כל הרעיונות ההזויים האלה?
איזה בינה מלאכותית יודעת לצייר חרדים? אשמח לקבל קישור ולא רק שםלפתע בלא שום הודעה מוקדמת, קם ממקומו רב' אנשין בעל מפעלות החסד "הכנסת אורחים החדשה דובאי" והחל לחלק מזון ושתיה לנוסעי המטוס תוך שהוא ממלמל "לכבוד רב ישעיה בן רב משה זכותו יגן עלינו . אמן" הקברניט וצוות המטוס לא ידע מה לעשות האם לעצור את פעילתו הענפה של רב' אנשין, או שלתת לו להמשיך ולחלק את מלאי המזון העצום שברשותו........
צפה בקובץ המצורף 1653943
איזה בינה מלאכותית יודעת לצייר חרדים? אשמח לקבל קישור ולא רק שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: