סיסמת מיקרוסופט

כטבמית

משתמש חדש
איך אפשר לבטל את סיסמת מיקורוסופט בכניסה למחשב כל פעם כשאני ניגשת למחשב הוא מבקש את הסיסמה ולא נותן לי בכלל לגשת אם אין חיבור לרשת
ניסיתי לבטל את מיקרוסופט וכשאני נכנסת הוא כותב לי אין לך חשבון ולא נותן להיכנס הייתי צריכה לעשות חשבון חדש ורק אז נתן לי
אין לי צורך במיקרוסופט אשמח לדעת איך מבטלים אותו לגמרי או פשוט איך מבטלים את הצורך בסיסמה כל פעם
אשמח לעזרה דחוףף תודה

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
איך אפשר לבטל את סיסמת מיקורוסופט בכניסה למחשב כל פעם כשאני ניגשת למחשב הוא מבקש את הסיסמה ולא נותן לי בכלל לגשת אם אין חיבור לרשת
ניסיתי לבטל את מיקרוסופט וכשאני נכנסת הוא כותב לי אין לך חשבון ולא נותן להיכנס הייתי צריכה לעשות חשבון חדש ורק אז נתן לי
אין לי צורך במיקרוסופט אשמח לדעת איך מבטלים אותו לגמרי או פשוט איך מבטלים את הצורך בסיסמה כל פעם
אשמח לעזרה דחוףף תודה
נשמע שצריך ליצור יוזר מקומי על המחשב.
בWIN 11, מתוך המשתמש, זה בערך ככה:
הגדרות > חשבונות > משתמשים אחרים > הוסף חשבון > אין ברשותי את פרטי הכניסה של אדם זה > הוסף משתמש ללא חשבון Microsoft > בחירת שם משתמש > לחיצה על הבא (ללא הכנסת ססמה)
וכן הלאה עד לקבלת שולחן עבודה.

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
ואו תודה רבה
עזרת לי מאוד
בשמחה
הנבלות הללו דוחפים בכח משתמשים לעולם 'מעונן' (מבוסס ענן), ובציבור שלנו שהאינטרנט מצוי בצמצום ואפילו מחוץ לציבור שלנו, זה ממש מטריד.
אז הפתרון שכתבתי הוא קטנטן ומקומי. פשוט ליצור יוזר מקומי על המחשב, ללא קישור לחשבון מייקרוסופט.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה