תודה יש לך במקרה את הטלפון שלהם?נתיב, הדרן
לא הבנתי..מה אני צכה לעשות שיהיה לי סינון נטפרי לנייד?רק סים מסונן.
כלאמר רשת ולא טלפון
לא הבנתי..מה אני צכה לעשות שיהיה לי סינון נטפרי לנייד?
הסינון של נטפרי הוא לא על המכשיר אלא על רשת האינטרנט. ז"א שאתה יכול להיכנס רק לאתרים / אפליקציות שאושרו ע"י נטפרי. זה לא מושלם משום שנטפרי לא נותנים תמיכה רשמית לניידים וכרגע הם נותנים שירות רק למחשבים. זה לא מושלם גם כי אתה יכול להתחבר בווייפיי לרשת פרוצה או לחילופין להכניס סים רגיל ולהיות בלי סינון.איך עושים?
או שאין לך קוהסינון של נטפרי הוא לא על המכשיר אלא על רשת האינטרנט. ז"א שאתה יכול להיכנס רק לאתרים / אפליקציות שאושרו ע"י נטפרי. זה לא מושלם כי אתה יכול להתחבר בווייפיי לרשת פרוצה או לחילופין להכניס סים רגיל ולהיות בלי סינון.
בשביל לקבל סינון טוב יותר תפנה לחברת הדרן או לחברת נתיב. בהצלחה.
תודה על התגובה בהרחבה!!הסינון של נטפרי הוא לא על המכשיר אלא על רשת האינטרנט. ז"א שאתה יכול להיכנס רק לאתרים / אפליקציות שאושרו ע"י נטפרי. זה לא מושלם משום שנטפרי לא נותנים תמיכה רשמית לניידים וכרגע הם נותנים שירות רק למחשבים. זה לא מושלם גם כי אתה יכול להתחבר בווייפיי לרשת פרוצה או לחילופין להכניס סים רגיל ולהיות בלי סינון.
בשביל לקבל סינון טוב יותר תפנה לחברת הדרן או לחברת נתיב. בהצלחה.
זה קשור לתגובה שלי?אני צריכה סינון אמיתי לא חארטה
סוכן הדרן 0548499993תודה יש לך במקרה את הטלפון שלהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: