עזרה סים לבן של אורנג', איך משיגים?

חלילן

משתמש פעיל
בסים רגיל זה מסובך, אם יש לך למכור לי מכשיר עם סים כשר אני אשמח.

• תודה
Reactions: S.D

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
איך? סלקום, למשל, כבר לא נותנת להפעיל סים כשר על הC2 . והיינו צריכים לעבור לחברה אחרת....
דיברתי על פרטנר לא סלקום ונכון סלקום חברה רעה מאוד מה לעשות מונופול אם לא מפחדים מאף אחד

gila zohar

משתמש מקצוען
@גיחצי שפומפה יש לך הסבר למה כשעברנו עם הנוקיה C2 לחברת רמי לוי, מאז- הבטריה נגמרת תוך כמה שעות?
זה קשור לחברה?
בעלי היה מטעין פעם ביומיים, וכעת צריך להטעין 3 פעמים ביום....
אמרו לו שזה קשור אולי שזה מוגדר על "שימוש כפול" ניסה משהו עם ההגדרות להחליף ל-GMS ולא הצליח, אז בחר שם אופציה אחרת ולא את השימוש כפול, ועדיין לא עוזר כלום...... צריך להטעין כל כמה שעות

• תודה
Reactions: S.D

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@גיחצי שפומפה יש לך הסבר למה כשעברנו עם הנוקיה C2 לחברת רמי לוי, מאז- הבטריה נגמרת תוך כמה שעות?
זה קשור לחברה?
בעלי היה מטעין פעם ביומיים, וכעת צריך להטעין 3 פעמים ביום....
אמרו לו שזה קשור אולי שזה מוגדר על "שימוש כפול" ניסה משהו עם ההגדרות להחליף ל-GMS ולא הצליח, אז בחר שם אופציה אחרת ולא את השימוש כפול, ועדיין לא עוזר כלום...... צריך להטעין כל כמה שעות
אני לא זוכר אם רמי לוי יושבים על דור 3 או 2 אם אם יושבים על דור 3 זה יכול להיות אבל יכו להיות שגם הבטרייה הזקינה

gila zohar

משתמש מקצוען
אני לא זוכר אם רמי לוי יושבים על דור 3 או 2 אם אם יושבים על דור 3 זה יכול להיות אבל יכו להיות שגם הבטרייה הזקינה
זה דור 3.
מה שמענין זה שלפני כמה שבועות בסים של סלקום זה היה מצוין. וכעת זה לא. לא נראה לי שהיא הזקינה בפרק זמן כזה... (אולי חטפה קורונה אבל...)

להבין ולהשכיל

משתמש פעיל
רמי לוי דור 3 ולכן זה זולל בטריה, פרטנר או סלקום למשל זה דור 2 ולכן הבטריה מחזיקה יותר.
לגבי C2 סלקום לא יעבוד שם, אבל פרטנר אמור לעבוד שם חלק. (אפשר להתנייד דרכי)

gila zohar

משתמש מקצוען
רמי לוי דור 3 ולכן זה זולל בטריה, פרטנר או סלקום למשל זה דור 2 ולכן הבטריה מחזיקה יותר.
לגבי C2 סלקום לא יעבוד שם, אבל פרטנר אמור לעבוד שם חלק. (אפשר להתנייד דרכי)
התניידנו לפני רגע לרמי לוי.... (מסלקום) אז לא נראה לי שיש לי כח להתנייד שוב....
כרגע הוא משתמש ב2 בטריות שנות ואז לא צריך להטעין... אבל זה ממש מעיק.
אולי יש למישהו פתרון?? (חוץ מלעבור חברה)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה