גודל 40*60 ס"מ.יש באושר עד 40 שקל
באיה סניף?יש באושר עד 40 שקל
זה מה שעשיתי בסוף קניתי בחנות אפיה משטח סיליקוןיש משטח סילקון לאפיה (שזה בעצם המשטח הנ"ל) גודל 70 ס"מ, למי שיש כיריים גדולות בצוקי בבני ברק נראה לי ב70 או 80 ש"ח
זה מה שקניתי שנה שעברה באליאקספרס וזה היה מצוין נשאר לי להשנהזה מה שעשיתי בסוף קניתי בחנות אפיה משטח סיליקון
אני ממש מקווה שזה יהיה טוב כי יש לו מרקם שונה ממה שיש לי לכל השנה
אבל מה שקניתי נראה לי קצת שונהזה מה שקניתי שנה שעברה באליאקספרס וזה היה מצוין נשאר לי להשנה
גזרתי את האזור שמעל הלחצנים והדבקתי את כל המשטח מסביב עם דבק רחב למנוע מעבר מים.קופצת על האשכול,
שנה ראשונה עם אינדוקציה,
קראתי כאן מגוון אשכולות ועדיין נשגב מבינתי איך אמורים להשתמש עם משטח הסיליקון..
איך רואים את הלחצנים? (המשטח שחור/אפור)
מבינה שאמור לכסות מעבר לכיריים, כדי שלא יכנס מים בין המשטח לכיריים, כך שבעייתי להרים כל פעם
והאמת גם לא פרקטי, רוצה לראות על איזה מספר עובדת הלהבה, איזו להבה עובדת ואיזו לא, וכו'...
מה אומרות מניסיונכן?
ראיתי את המשטח של אושר עד, הוא נראה בדיוק כמו המשטח שהזמנתי מעליאקספרס.למה קונים סיליפלוס אם יש תחליפים זולים?
המשטח שלנו מאליאקספרס שעלה 28 ש’ח נשאר חדש אחרי שימוש בשנה שעברה.ראיתי את המשטח של אושר עד, הוא נראה בדיוק כמו המשטח שהזמנתי מעליאקספרס.
המשטח של סיליפלוס (ראיתי אצל אחותי) נראה הרבה יותר איכותי.
יכול להיות שבשביל שימוש קבוע הייתי קונה את היקר.
אחרי פסח אני אהיה יותר חכמה לגבי מה שקניתי עכשיו.
תודה! מרגיע...המשטח שלנו מאליאקספרס שעלה 28 ש’ח נשאר חדש אחרי שימוש בשנה שעברה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: